andre59 24.10.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Przez wiele lat, mieszkając w bloku, miałem okna pomalowane na brązowo. Patrząc z zewnątrz na okna, szyby miały piękny błękitny odcień. Być może za sprawą białych firanek.Na razie w domu mam okna białe ale pewnie zmienię kolor na brąz przy pierwszym malowaniu.Jakoś tak lubię brązy i beże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 25.10.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Przez wiele lat, mieszkając w bloku, miałem okna pomalowane na brązowo. Patrząc z zewnątrz na okna, szyby miały piękny błękitny odcień. Być może za sprawą białych firanek. Na razie w domu mam okna białe ale pewnie zmienię kolor na brąz przy pierwszym malowaniu. Jakoś tak lubię brązy i beże. Oj, możesz chwilę poczekać!! U moich rodziców po 7 latach nie ma otrzeby malowania okien drewnianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 25.10.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Taką wycenę otrzymaliśmy chyba jako pierwszą i daliśmy sobie spokój z drewnianymi , potem szukalismy już tylko PCV. Mamy: - 10 okien 180x150 - 2 okna 150x150 - 2 okna 90x150 - jedno wyjście tarasowe szerokości 200 cm - jedno wyjście tarasowe szerokości 300 cm Wiem, że bardzo fachowo podałam wymiary Pozdrawiam Wg moich pobieżnych obliczeń okna drewniane dla Ciebie kosztowały by ok.22000zł. O ile dobrze pamiętam lubisz drewno, więc może warto poszukać !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 06.11.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 A jak wygladaja okna od wewnatrz w kolorach zlotego debu? moze ktos ma jakies fotki? wprawdzie okna juz zamowione ale ciagle mam dylemat jak to bedzie wygladac dodam ze mam bardzo duze okna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasssmine 16.11.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 A jak wygladaja okna od wewnatrz w kolorach zlotego debu? moze ktos ma jakies fotki? wprawdzie okna juz zamowione ale ciagle mam dylemat jak to bedzie wygladac dodam ze mam bardzo duze okna . Daroll, jak ktoś odpowie daj znać...bo mam własnie ten sam dylemat co prawda jeszcze przed zamówieniem. Jasmine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.11.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Nie wiem czy będzie wystarczająco widać... , bo w zasadzie chodziło mi bardziej o żaluzje... , ale jest złoty dąb od środka... http://foto.onet.pl/upload/41/18/_541191_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zjaba 22.11.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 moje okna sa dosc ciekawe: brazowe od zewnatrz, biale wewnatrz, a w oknach srebrne cienkie szprosy. kolor brazu to orzechowy, a firma M&S. maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
protas 10.04.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Tylko brązowe !!!! Białe są nijakie , bez charakteru Okna dwu kolorowe (od wew. kolor, a zew. biel lub odwrotnie) wyglądają tragicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.04.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 My mamy pcv w okleinie złoty dąb. Bardzo ładnie to wygląda. Potwierdzam, że okna dwukolorowe wygladają tak jakoś niespójnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 13.04.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mamy okna brązowe, a kolor wybrałą żona. Przyznam, że mi się też podobają. W przyszłosci elewacja ma być biała (lub bardzo jasna) więc będą się dobrze odcinały od ścian. Są całkiem praktyczne w utrzymaniu. Wybraliśmy najtańsze sosnowe (drewno łączone na długość na mikrowczepy) i przy tym kolorze łączenia są praktycznie niewodoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gali_13 18.04.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 My tez chcemy miec bršzowe!!! Bardzo ładnie wyglšdaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 18.04.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Biel- optycznie powiększa; brąz - pomniejsza.A, że drewniane? Oczywiście!Czy ktoś widział w dworach i pałacach okna PCV? hihihiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts