Gajka 08.11.2002 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 No to sie rozgadałam Proszę o gratulacje Jestem forumowiczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.11.2002 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 08.11.2002 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Gratuluje!! Ja jestem rowniez od dzisiaj dumnym forumowiczem Ja to skopiowalem ten napis i wyslalem redakcji na priva. Chyba to trzeba bylo zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 08.11.2002 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Dziekuję, jak mi miło No cóż, jak sie nie wie co dalej robić, to nagrody uciekają Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 08.11.2002 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Moze jednak redakcja zaliczy to ze zauwazylas co trzeba bylo zauwazyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.11.2002 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Maco, Gajkę i kaKa poprosimy o adres, pod który mamy wysłać kubek. Stronę z informacją o nagrodzie trzeba zgłosić wysyłając ją na adres "Kontakt z redakcją" lub na Prywatne wiadomości. Adresy podobnie.Trzymamy kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 08.11.2002 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Kochano Redakcjo, juz się cieszę na tę nagrodę i bardzo dziekuję Adres wysyłam na "prywatne wiadomości". Jak miło, jak miło :smile: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 09.11.2002 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2002 Miłej nocy i miłego dnia FRANKAI, JESTEŚ NADAL REKORDZISTĄ WYPOWIEDZI. Gratulacje!Jesteś lepszy niż nasz kalendarz. On ma tylko 2002, a Ty 2022.Nie znajduję słów aby wyrazić swoje uznanie. Jako lider zapewne zbierzesz przed peletonem wszystkie nagrody. Mam nadzieję, że może trafi mi się jakaś Lotna Premia. Zdaję sobie jednak sprawę, że na forum jest dużo lepszych ode mnie zawodników. W zwiąku z czym na wyróżnienie będę musiał długo czekać. Korzystając z okazji chciałbym życzyć miłej nocy i miłego dnia wszystkim pozostałym uczestnikom wyścigu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 09.11.2002 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2002 Nie mogę się postrzymać od pytania.Czy REDAKCJI też przysługuje nagroda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 09.11.2002 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2002 On 2002-11-09 02:02, sanipro wrote: Nie mogę się powstrzymać od pytania. Czy REDAKCJI też przysługuje nagroda? Witam Cię Sanipro Wydaje mi się, że stawiasz baaaardzo kłopotliwe pytania ... niemniej ... gwoli zdopingowania Redakcji do aktywnego uczestnictwa w Forum ... nagrodę ufundowała Luśka On 2002-11-01 19:28, Luśka wrote: Redakcjo, czyli "Forumowiczu, co brzmi dumnie". Życzę Ci miłego dnia, a przy 150 wypowiedzi dostaniesz ode mnie kubek. Z euro! Naprawdę! miłego dnia i słoneczka życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 09.11.2002 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2002 My jestesmy nagroda Redakcji Mam uraz do tego typu konkursow ktorych reguly sa niejasne i stronnicze. Dodatkowo napedzaja niejasny ciag do mnozenia wypowiedzi i siedzenia "zgalami wlepionymi w monitor". Dziekuje - wysiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 10.11.2002 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2002 Redakcja ma już mój adres bo mi już jeden kubek wysłała... Ale jeśli zgubiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 10.11.2002 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2002 Redakcja ma już mój adres bo mi już jeden kubek wysłała... Ale jeśli zgubiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 13.11.2002 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 DROGA REDAKCJO!!! Gratulacje z okazji 150 wypowiedzi. Obiecany kubek już wędruje na Kamionkowską 45 na ręce ATP. Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych sukcesów na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 13.11.2002 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 Dziękujemy za Waszą życzliwość. Forumowicz - to naprawdę brzmi dumnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.11.2002 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 Właśnie kubek przybył do redakcji "Muratora". Bardzo dziękujemy Luśce za tę miłą niespodziankę. Czujemy się tak, jakby pocztą przyszedł medal od Forumowiczów. Pozdrawiamy ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 19.11.2002 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 Cieszę się, że kubek dotarł. A jak się jeszcze umówimy, że o 12 pijemy kawusię my z żółtych, a Redakcja z granatowego - to dopiero będzie WIĘŹ Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 22.11.2002 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 W związku z ciągle niedziałającym wycofywaniem się do wyników szukania otwieram kilka, kilkanaście okien na raz ("otwórz w nowym oknie":wink:, a po wysłaniu informacji zaraz je ubijam nie sprawdzając licznika (nie o liczniki mi chodzi na Forum). Skutek takiego działania będzie taki, że na 99% procent przegapię nagrodę . Będzie to dzięki temu "doskonałemu" (wężykiem to) sposobowi prezentacji wyników szukania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 27.11.2002 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Mogę się poskarżyć? Ja nie otrzymałam kubka, za wczesnie ucieszyłam się? Od 8 listopada trochę czasu upłynęlo, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 27.11.2002 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Cierpliwości, wysyłanie kubka to bardzo skomplikowany proces składający się z: zbierania adresów nagrodzonych, pakowania i wysyłania. Najwięcej czasu zajmuje to pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts