Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowy ranking na Forum

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 92
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Miłej nocy i miłego dnia FRANKAI, JESTEŚ NADAL REKORDZISTĄ WYPOWIEDZI. Gratulacje!

Jesteś lepszy niż nasz kalendarz. On ma tylko 2002, a Ty 2022.

Nie znajduję słów aby wyrazić swoje uznanie. Jako lider zapewne zbierzesz przed peletonem wszystkie nagrody. Mam nadzieję, że może trafi mi się jakaś Lotna Premia. Zdaję sobie jednak sprawę, że na forum jest dużo lepszych ode mnie zawodników. W zwiąku z czym na wyróżnienie będę musiał długo czekać. Korzystając z okazji chciałbym życzyć miłej nocy i miłego dnia wszystkim pozostałym uczestnikom wyścigu.

On 2002-11-09 02:02, sanipro wrote:

Nie mogę się powstrzymać od pytania.

Czy REDAKCJI też przysługuje nagroda?

Witam Cię Sanipro :grin:

Wydaje mi się, że stawiasz baaaardzo kłopotliwe pytania ...

niemniej ... gwoli zdopingowania Redakcji do aktywnego uczestnictwa w Forum

... nagrodę ufundowała Luśka

On 2002-11-01 19:28, Luśka wrote:

Redakcjo, czyli "Forumowiczu, co brzmi dumnie". Życzę Ci miłego dnia, a przy 150 wypowiedzi dostaniesz ode mnie kubek. Z euro! Naprawdę! :smile:

miłego dnia i słoneczka życzę ! :smile:

W związku z ciągle niedziałającym wycofywaniem się do wyników szukania otwieram kilka, kilkanaście okien na raz ("otwórz w nowym oknie&quot:wink:, a po wysłaniu informacji zaraz je ubijam nie sprawdzając licznika (nie o liczniki mi chodzi na Forum). Skutek takiego działania będzie taki, że na 99% procent przegapię nagrodę :cry: . Będzie to dzięki temu "doskonałemu" (wężykiem to) sposobowi prezentacji wyników szukania.