Anna Wiśniewska 18.09.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Zeljko kochana Będziemy czekać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.09.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Na razie na starych smieciach. Pakujemy po woli rzeczy w kartony i codziennie po trochu jedzie do domciu. Nie mozemy sie przeforsowac, bo maz z kolanem walczy a mnie plecy chcialy sie poprzypominac, wiec.., po woli i na raty... Dam znac jak juz tam bede na stale. pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.09.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Zeljko kochana, nawet nie wiesz jak się cieszę, że wreszcie nadszedł dla Ciebie i dla Twojej Rodzinki ten wielki dzień . Powolutku wszystko przewieziesz, na pewno dasz radę, nie masz wyjścia przecież - prawda ? Dużo zdrówka i nie zapominaj o nas!!! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.09.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 a jak już będziesz na swoich włościach, nie zapomnij wkleić zdjęć jak to się tam urządziliście. ależ ci zazdroszczę. powodzenia i wszystkiego dobrego w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.09.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Wczoraj pisalam gdzies , ze sie ciesze z pogody . Pamietam jak sie martwilas , ze zimno bedzie. Dobrze Cie widziec choc na chwilke. Trzymajcie sie , buziaki dla J. i Stefka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.09.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Dziekuje Wam za mile slowa. Jak tylko bedzie co pokazac to jakos chyba nadam fotki. Na razie pakuje, pakuje dalej.... Chyba nie damy rady w tym miesiacu zamieszkac. Ale i tak juz jedna noga tam siedzimy. A myszka skubana nie chce sie zlapac, choc zjada to co na myszolapce jej podajemy. Buziaki dla naszych kibicow. Tak sobie mysle, ze to wszystko tez dzieki Wam. Do pisania, pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.09.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Trzymam kciukasy i czekam na wieści Dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Informuje , ze wczoraj dostalam radosnego smsa do Zeljki z nowego domu. Gotowala akurat kolacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.10.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Informuje , ze wczoraj dostalam radosnego smsa do Zeljki z nowego domu. Gotowala akurat kolacje tiaaaaaaaa są szczęśliwi ludzie na tym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.10.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Super!!! Zeljko, wszystkiego mnajlepszego w Waszym nowym miejscu na ziemi http://www.flowerbud.com/images/flowers/bouquet-brights.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.10.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Super wieści Bardzo sie cieszę i czekam na wieści z nowego miejsca na ziemii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.10.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Zeljko!!! Badż szczęśliwa w nowym domu GRATULUJĘ ps. śniłas mi sie dzisiaj Ty i Stefek To chyba jakiś znak. A Tobie co sie śniło??? Tylko nie mów że ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.10.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 He, he dziekuje serdecznie, ale zjesc kolacje i zamieszkac w domu, to dwa nie te same zdazenia. Choc dziekuje rrmi ze tak od razu to pieknie skojarzyla. Swiadczy to tylko o tym jak bardzo mi zyczy abym w rescie w domu zamieszkala. Wiec, tak..., jeszcze jestem w mieszkaniu.... Moj maz zdradzil pomysl, ze jesli mieszkanie nam sie nie uda sprzedac, to przeprowadzka na wiosne.... Fajnie, tylko juz polowa rzeczy w domu jest. Ale bedzie szukania po kartonach... A ja juz sama nie wiem co mam w domu a co w mieszkaniu... A na razie sie nie udaje mieszkania sprzedac..., ogladaja, dzwonia, dzwonia, ogladaja i nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.10.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 ale kicha Z tym , ze te wszystkie gratulacje nie zaszkodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.10.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 I tam zaraz, kicha! Mowie Ci, ze sciagniesz na mnie ta przeprowadzke i tyle. Moze i kupiec sie znajdzie dzieki tej dobrej energii, wiec myslcie o mnie jakbym byla juz w domciu, a wszystko szybciej pojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.10.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 no ja juz bylam pewna ze w domu urzedujesz ale co sie odwlecze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.10.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Zeljiko droga, sama dobrze wiesz, że budowa, to ćwiczenie sie w cnocie cierplowości Sama pamiętam ile stresu mieliśmy przy sprzedawaniu mieszkania, no i te wieczne wycieczki... Ale trzymam kciuki i mam nadzieję, że długo to już nie potrwa. Serdecznie Was pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 06.10.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Zeljka ja na twoim miejscu bym się przeprowadziła. nie rozumiem jak możesz jeszcze czekać no i wydaje mi się, że puste mieszkanie łatwiej sprzedać. wiesz, każdy ma swój styl urządzania i mieszkania, osobą was odwiedzającym może jest trudno wyobrazić sobie ich samych tam mieszkających, ich własną przestrzeń. wasze ułożenie mebli, sprzętów może przysłaniać inne rozwiązania czy możliwości. do tego bez mebelków itp. mieszkanie będzie sprawiać wrażenie większego. czasem warto nawet przeprowadzić mały remoncik, np. pomalować ściany na biało, nawet położyć tanią wykładzinę jeżeli podłogi są zniszczone, albo zainwestować w nowe fronty do kuchni. warto trzymać się jasnych, neutralnych kolorów. takie zabiegi powinny podnieść cenę mieszkania i przyśpieszyć sprzedaż. czego ci bardzo życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.10.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 no ja juz bylam pewna ze w domu urzedujesz ale co sie odwlecze .... Moja wina. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to , ze umowilysmy sie , ze dostane smsa z nowego domu A Zeljka sie po prostu stesknila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.10.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ja też myślałam że już mieszkacie, w takim razie nadal zaciskam kciukasy teraz za sprzedaż m - szybka i korzystną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts