sylvia1 16.12.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Zelijka spóźnione ale szczere życzonka zdrówka i takiej samej pogody ducha dla Ciebie i męża Dzieki sylvia1! No nie wiedzialam, ze tu jeszcze ktos zaglada procz tych stalych co sie nudza. jas zaglądam tylko rzadko pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.12.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 To ja musze sie poprawic i tez zerknac do Ciebie, bo widze na awatarku , ze domek juz pikniasty jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.12.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 To ja musze sie poprawic i tez zerknac do Ciebie, bo widze na awatarku , ze domek juz pikniasty jest. zapraszam serdecznie troszkę zdjęcia zapuściłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.12.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Ladne . Przy takiej toaletce bedziesz sie na bostwo robila , no no Akurat zdazysz dikonczyc , malowanie ,pprawki i meble beda. To sie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.12.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 http://www.meble.pl/gfx/pl/produkty/21809_3836_Amaro_typ_75522x6024.jpg Jasniejsze sa w naturze. Zeljko, czy to ta firma? http://www.meble.pl/produkt/pl/27836/ Bardzo mi się podobają te meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.12.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Tak Sloneczko, to te mebelki. Chodzilo nam o to aby byly mocne z drewna. To olcha barwiona na wisnie. No i aby cena nie byla jakas powalajaca. Nie kupilismy calego zestawu, bo nie chce zagracac sypialni. Tylko lozko i szafki nocne. Co prawda wolalabym aby te szafi byle bardziej proste bez tej wyzszej czesci. Takie jak ta komoda na zdjeciu. Ale przejdzie i to. Szafka nocna w cenie 480zl a lozko (bez materaca) 1900zl. Mi sie podobala ta prostota i zaokraglone wszystkie katy. Choc mialam inne plany na sypialnie, ta nam sie spodobala. Teraz szukam aby dobrac do tego zyrandol i kinkiety. I mysle dalej jak okno zrobic. Chce cos prostego.., chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.12.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Zakup bardzo dobry, żeljko, mebelki proste i bezpretensjonalne. Będziesz miała ładną sypialnię. Stefka proszę uściskać od cioci DPS. Tak bez okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.12.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Stefek dziekuje Mowi, ze milo, ze ktos o nim pamieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.12.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Zapomnialam powiedziec, ze klamki beda w styczniu. Nie mowili w ktorym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.12.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Zapomnialam powiedziec, ze klamki beda w styczniu. Nie mowili w ktorym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.12.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Zeljko, tyle już przetarłaś szlaków meblowych, drzwiowych, oświetleniowych Spotkałaś może gdzieś takie klamki? Mają kształt wałeczków i są niezwykle wygodne: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/klamka.jpg Ja widziałam je w gospodarstwie agroturystycznym, a teraz szukam takich samych i jeszcze nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.12.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Bardzo ładna sypialnia Zeljko . Gdzieś Ty ją wypatrzyła? Ja, jak szukałam swojej, to nigdy się z Twoją nie spotkałam . Te klamki to jakieś specjalne, że tak długo trzeba na nie czekać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witojcie! Jak to milo, ze ktos tu zaglada. Sloneczko, cos podobnego chyba nawet widzialam. Jak bedziemy znowu w sklepie to zobacze czy sa takie. Soniko te nasze klamki zadne takie wyszukane nie sa. Zwykle klamki z supermarketu w cenie 50zl za sztuke... Nie wiem czemu tyle trzeba na nich czekac. Moze ja jakis glupi gust mam. nikt tego juz nie kupowal przez lata, a ja przyszlam i ze wszystkich klamek kiwnelam na te co to w sklepie 2 sztuki byly. I tera mam. Aha sypialnie to w Galeria Reguly pod Pruszkowem kupilam. Wybor sypialniany tam jest bardzo maly, ale akurat ta mi wpadlaw oko. To znaczy, bylo takie lozko jeszcze ale drozsze od tego. Takie bardziej stylowe. Bardzo, bardzo nam sie podobalo, ale jakos nie widze tego przy tej mojej jasnej nowoczesnej szafie zabudowanej. No i ta cena. Wiadomo na koncowce to juz sie liczy kazda stowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Sloneczko a tu patrzalas?http://www.assaabloy.com.pl/katalog.php?s1=klamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Wiadoma sciana, wiadomo gdzie. http://i219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/DSC04632-1.jpg?t=1198004130 p.s. czemu ja nie umiem wklejac te fotki z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Ja, ja skomentuję Jakaaaaa.........czerwona Fajny kolor, intensywny. Lubię takie akcenty, szczególnie w czerwieni. Jaka to farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.12.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Zeljko, bardzo ładna ściana lubię takie czerwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Wiadoma sciana, wiadomo gdzie. http://i219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/DSC04632-1.jpg p.s. czemu ja nie umiem wklejac te fotki z mojej strony Jak z adresu zdjęcia wytniesz wszystko od końca tak, aby adres kończył się .jpg i zaznaczysz go i klikniesz IMG nad oknem pisania postu to będzie widać zdjęcie. Możesz zobaczyć na cytacie z mojego postu. Ściana fajna jest, odważna. Pięknie się komponuje z tą bobk. Ja to tradycjonalistka jestem, nie mogłabym takiej mieć. Ale u kogoś - podoba mi się, a jakże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Ja, ja skomentuję Jakaaaaa.........czerwona Fajny kolor, intensywny. Lubię takie akcenty, szczególnie w czerwieni. Jaka to farba? Czerwona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Zeljko, bardzo ładna ściana lubię takie czerwienie Kulka to Twoja czerwien jest. Dekoral lateks - dojrzala wisnia. Jakby ktos pytal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts