Teska 06.06.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ksiegowa a ja nie widziałam tego wjazdu, bo nie dojezdzałam nigdy do Zalesia. Ja chyba pojade we srode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 06.06.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Previcur 650 miało być. Tesko to dobry preparat jednak po 10 dniach dobrze by było mimo wszystko zastosować coś typowo na zarazę ziemniaka. Martwię się tylko, że te praparaty o działaniu systemicznym i kuracyjnym są niestety zazwyczaj w dużych opakowaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.06.2005 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 zrobiłam porządny oprysk, poczymże po 2 godzinach...........burza Znaczy się, ziemię odkaziło. Oprócz rododendronów, opryskałam azalię i cisowate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Wciorniatek pojade dzis i cos kupię na te zaraze.Ale w ulotce tez pisze ze previcur jrst na zaraze ziemniaka. no i pytanie- czy tak na wszelki wypadek podlac inne rododendrony? rosna zupełnie gdzie indziej i poki co sa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 16.03.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Witam serdecznie . nie umiem znależć u nas typowego wątku o rododendronach , zadałam też to pytanie na innym forum ale może pomoże mi ktoś w tym wątku , może zacytuję cyt."Proszę o pomoc w wyborze pomiędzy dwoma rododendronami białymi i fioletowymi a mianowicie Catawbianse Boursault a Catawbianse Grandiflorum i Calsap a AlbumNovum, chodzi mim o to który sprawia mniej kłopotów i ładniej rośnie , dziękuję"" Jednocześnie do tych kolorów potrzebuję dodać jakiś niski kwitnący w jednym czasie razem z nimi. może coś mi podpowiecie , dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
treener 16.03.2014 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 U mnie jak jeden zachorował to zaraz i reszta poszła, nie wiem od czego to zależy ale zrezygnowałem z kupna kolejnych:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.03.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 treener - prawdopodobnie fytoftoroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts