piotrmak 01.11.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 (edytowane) Jednym z plusów własnego zbiornika przy przejściu na gaz ziemny jest możliwość jego odsprzedaży, no i oczywiście nie ma kosztów demontażu. Czytając posty dotyczące ogrzewania propanem wiele osób zapomina o kosztach demontażu dzierżawionej butli. No chyba, że nie chcą o tym pamiętać Edytowane 3 Listopada 2010 przez piotrmak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telnet2 02.11.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem zbiornika na gaz płynny od firmy redrum. Wczesniej rozmawiałem z firmami Gaspol i Bałtykgaz po wnikliwej analizie wybrałem firmę LiderGas. Wszystko poszło sprawnie pełen profesjonalizm. Redrum był na wizji lokalnej gdzie podpisaliśmy umowę. Następnie załatwił projekt na instalacje zbiornika i wewnętrzną instalacje gazu. Po uzyskaniu odpowiednich pozwoleń w wydziale budowlanym wykonał profesjinalny montaż wraz z przyłączem do budynku. I na koniec przysłał cysterne z propanem w bardzo mrozsądnej cenie. Wszystko to sprawnie i profesjonalnie tak trzymać. Mam swój zbiornik, jest pełen, żadnych zobowiążań i mam zapewnioną ciepłą zimę. Nie jest to kryptoreklama, montaż miał miejsce w okolicach Obornik Wlkp. Gdyby ktoś chciał z okolic dokonać wizji lokalnej śmiało redrum możesz dac moje namiary. Za wszystko dziękuje i liczę na dalszą współprace w zakupie propanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 02.11.2010 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 @telnet2 Dziękuje za miłe słowa .Mając okropne doświadczenia na polu budowy swojego domu z "fachowcami" chcę aby po moich inwestycjach były tylko miłe wspomnienia .Pozatym 400-tny zbiornik i własna marka LiderGas zobowiązuje .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 05.11.2010 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Witam.Chwilowo strona http://www.lidergas.pl i email [email protected] nie działają - przenosimy serwer - cały czas działa [email protected] i oczywiscie telefon.Zapraszamredrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papcio chmiel 05.11.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 napiszcie proszę po ile teraz tankujecie gaz propan i w jakich firmach ja w lipcu płaciem w dragongazie 1,55 NETTO za ltr ja płaciłem po 1,55 netto ale we wrzesniu za czysty propan. W lipcu był po 1,20 netto. Mam zbiornik na własność wiec nie jestem niczyim niewolnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 05.11.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Tylko Bart 11 pisał o tym 09-08-2005 17:04 - obecnie ceny w okolicach 3zl i powyżej to norma w tej firmie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roby2603 11.11.2010 03:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Proszę o ofertę na dzierżawę zbiornika 2700 l. naziemnego. Instalacja wewnetrzna jest już przygotowana.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 11.11.2010 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 @roby2603 Odwiedź na mejla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SŁAWKO 12.11.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Cześć.Proszę o pełną oferte kupno dzierżawa,cena gazu,czy załatwiacie dokumentacje odbiór,instalacja wewnętrzna.Wyszków woj Mazowieckie zbiornik jaki moge zastosowac mam działkie 1000m a butle hciałbym podziemną pow użytkowa domu 140m2.Z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MN-Brzezina 13.11.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 A jak wygląda sytuacja z kosztami późniejszej eksploatacji własnego zbiornika? co w przypadku awarii? wycieku gazu? itp.? Poproszę o ofertę na zbiornik 2700 + projekt + wykonanie. Dom Brzezinka Średzka ). Jak zabezpieczyć się przed wątpliwą jakością propanu?? Czy ktoś ma taki zbiornik - własny w okolicach Środy Ślaskiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 13.11.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 @SŁAWKO . @MN-Brzezina niebawem przygotuje oferty.Co do pytań mojego krajana(dzieli nas tylko rzeka).Koszty eksploatacji w wypadku naziemnego 2700l to opłata UDT sto kilkadziesiąt złotych rocznie - to nawet 10krotnie mniej od stawek dzierżawy. W tym roku przyjemniej 30razy słyszałem od klientów o podwyżkach dzierżawy do poziomu ponad 1000zł rocznie.Co do awarii - zapewniam taki sam(dosłownie) serwis gwarancyjny i pogwarancyjny jak dzierżawcy.Słaba jakość gazu - typowy argument którym PH dzierżawców manipulują klientami- jeżeli jest w 10% prawdziwy to czy usprawiedliwia to 100% droższy gaz - niż można kupić.To taki argument straszak - z gruntu nie prawdziwy. Różnica jest inna - podpisując umowę na dzierżawę klient jest skazany zużyć wiele wiele zbiorników gazu nie mając żadnej gwarancji ze gaz jest ok.Czy jest w stanie nawet zauważyć że np. jest gorsza kaloryczność. Raczej wątpię.No może poza ekstremami.W wypadku własnego zbiornika można wyeliminować nieuczciwego dostawce już po jednym tankowaniu a wypadku dzierżawy nie.Pozatym część moich inwestycji jest tankowana gazem z rozlewni dzierżawców lub tym samych gazem który kupuje też dzierżawca (najczęściej ze Wschodu).pozdrawiamredrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 25.11.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Zapraszam.LiderGas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 27.12.2010 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku. Zapraszam na nową stronę - cały czas w budowie ale juz nabiera kształtów.pozdrawiam http://www.lidergas.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 08.01.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Witam!Bardzo proszę o podanie kosztów zakupu,ew.dzierżawy zbiornika podziemnego dla domu o pow. całkowitej 146m,cenę gazu,koszt zainstalowania i podłaczenia zbiornika.Z góry dziękuję i również życzę dobrego 2011go Roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofb77 10.01.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Witam serdeczniePoproszę o ofertę na zakup lub dzierżawę zbiornika (podziemny), 2700 litr z kompleksowym montażem (projekt, płyta, zbiornik + podłączenie instalacji do kotła). Dom powierzchnia użytkowa 144mkw. Miejscowość: Orzesze woj śląskie. Dodatkowo jaka jest cena gazu z litr i gdzie najlepiej kupować gaz po zakupie własnego zbiornika? Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 11.01.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 (edytowane) WitamDzięki za życzenia i odemnie wszystkiego naj - szczególnie na finiszu budowy cierpliwości, wytrwałości i kasy.Odpowiedzi na privpozdrawiamLiderGas Edytowane 11 Stycznia 2011 przez redrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rommaa 13.01.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Witam Poproszę o ofertę na zakup butli (i naziemnej i podziemnej) o pojemności 2700 litr z pełnym montażem (projekt, płyta, zbiornik + podłączenie instalacji do kotła).W tej chwili dom jest w stanie surowym w m. Rogów woj. łodzkie, powierzchnia uzytkowa 130 m2. Dodatkowo proszę o informację nt ceny gazu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 20.01.2011 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 @rommaa Prywatna wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wjaz 21.01.2011 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Witam, Mogę prosić o ofertę na zbiornik, montaż itp oraz dostawy gazu? Dom ok. 240 m2 w okolicach Zakrętu pod Warszawą.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 24.01.2011 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 @wjaz Prywatna wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts