kaśka maciej 19.10.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 dzis w nocy byl siwy dym Boszeee, aż tak działa to cudo od kuleczki??? bo u mnie to ledwo mgiełka chyba że sie źle sztechnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.10.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Pawian prawie rok walczył ze sobą i... wrocil na oddzial... Zawsze wracaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.10.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 ale ja tylko na chwile .... bo zostawiłem pod łóżkiem słoik dżemu z dżdżownic ... niewidzieliśta ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.10.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 ale ja tylko na chwile .... bo zostawiłem pod łóżkiem słoik dżemu z dżdżownic ... niewidzieliśta ?? Widzielim. Ale wlalim już do gąsiora .. na zaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.10.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 o nie ........... co ja biedny bez dżemiku pocznę ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 19.10.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Czejść Pawian- chyba mnię cos szczeli- zastanawiałem się czy to Ty--- o matko moja chopie dzies był jak Cię nie było- Kobity to tu juz Twój wirtualny pogrzeb zrobiły... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.10.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 jak babki potęskniom to im tylko na zdrowie wyjdzie może nawet milsze bendom ... masaża zrobią czy cuś ... mnóstwo zmian u mnie ... gdzie to ja się nie leczyłem ... ileż to pigułek nie połknąłem ... (po niektórych było naprawdę dziwnie ...w dziwnych miejscach ) ... ale w końcu z podróży swej wróciłem i jezdem czy kocina wyleniała ciągle się tu pałęta bez celu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.10.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 jak babki potęskniom to im tylko na zdrowie wyjdzie no! mnie na ten przykład wyszło... całkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.10.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 jak babki potęskniom to im tylko na zdrowie wyjdzie no! mnie na ten przykład wyszło... całkiem.... i gdzie poszło ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.10.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 W sinom dal ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 dzis w nocy byl siwy dym Boszeee, aż tak działa to cudo od kuleczki??? bo u mnie to ledwo mgiełka chyba że sie źle sztechnęłam Kasia, Ty się dobrze sztachnęłaś, ale chyba za mały przydział dostałaś. Mnie wcale nie dały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.10.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 dzis w nocy byl siwy dym tylko nie siwy, tylko nie siwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.10.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Pawson, ja nie wierzę, że to Ty ja już do wróża chodziłam w intencji na msze dalim, ale się okazało, że ksiądz fałszywy, bo miał czerwone skarpetki i tak okadził oddział, że normalnie siwy dym ten dzem, to jak retrofood pisze, poszedł na zacier do gąsiora mam nadzieję, że nia masz za złe jeszcze się razem napijem, tylko trzeba Zielonej pilnować, bo dziwie się kręci, wierci każdy wie, jaka ona na procenta pazerna może ustawimy wartę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.10.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 jeszcze się razem napijem, tylko trzeba Zielonej pilnować, bo dziwie się kręci, wierci każdy wie, jaka ona na procenta pazerna może ustawimy wartę Ja p... p... przypilnuję! Do k... k... końca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.10.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ja p... p... przypilnuję! Do k... k... końca!!! ale Twojego, czy Jej w razie czego miej broń w gotowości zielona lubi się przyczaić w ciemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Chyba widziałam Zieloną w tamtym kącie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.10.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ja p... p... przypilnuję! Do k... k... końca!!! ale Twojego, czy Jej Do k ... końca g ... g ...gąsiora!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Pawson A Tobie sie wydaje , ze mozesz na cos liczyc , bo niby tak tesknilismy? Wez sie i popukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.10.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ja p... p... przypilnuję! Do k... k... końca!!! ale Twojego, czy Jej Do k ... końca g ... g ...gąsiora!!!! chciałeś powiedzieć k...k...kaczora rrmi, no ja wła,śnie nie wiem niech sobie nie myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 rrmi, no ja wła,śnie nie wiem niech sobie nie myśli Taaa wpadnie taki , k..a i sie Mu wydaje job jego tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts