rrmi 21.10.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 zaczynaja chodzic nowe sluchyinne niz o glizdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 A gdzie Ty się podziewasz? Impreza jest w wątku "dostałam...", Kulka stawia i jeszcze my, a Ciebie nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.10.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 daj się wyspać dziewczynie we własnej sypialni znaczy, we własnej sali oddziałowa dzisiaj oblewa salicylowym i majaczy coś o jakiejś gliździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.10.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 glizda jest w balonie. tym drugim, co się nieoczekiwanie odkryl. I dojrzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.10.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 retroo, trzymaj glizdę w gotowości w razie jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.10.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 retroo, trzymaj glizdę w gotowości w razie jakby co Czymam, czymam. Jutro pędzę pilnować osobiście. powrót we środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Ja to bym chciała się napić tej glizdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.10.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Ja to bym chciała się napić tej glizdy... Ona na razie jest zdżemowana i się kisi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.10.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Pawson A Tobie sie wydaje , ze mozesz na cos liczyc , bo niby tak tesknilismy? Wez sie i popukaj rrmi ty tak od raazu o pukaniu ... jak tam żem raczej myślał że mi buziaka na powitanie dacie albo coś ..... ... no ale skoro prosisz .... kurde internata w domu nie mam ... mozebysta zrobili jakąś imprezkę z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.10.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 kurde internata w domu nie mam ... mozebysta zrobili jakąś imprezkę z rana Z rana nie zawsze wychodzi, bo dyć to PKWN i jak nazwa wskazuje, robi siem to nockom i do raniutka nie zawsze cosik ostanie Ale to ma siem zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.10.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 No to bywajta!! Jadem popilnować gąsiora, coby nie zdechł jak ... kaczor. Jak wróce to napisze jak jego stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.10.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 lepiej niechby był dobry ten stan ... bo w sumie co ma być zły mata jakiś fajny wewątek w tzw. zanadrzu ?? może być z momentami ... a co .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.10.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 PAWSON ! czemu sie nie witasz ? gdzie byles jak cie nie bylo? z kim, gdzie, dlaczego jak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.10.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 cześć Zielona a więc byłem tu i ófdzie z kim popadło, gdzie popadło i dla przyjemności ale jestem znowu i jestem wredniejszy, przystojniejszy i bardziej zarozumiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Pawson - wybory byli a ty się odezwałeś dopiero po . Wiem - podsłuch miałeś, przyznaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 cześć Zielona z kim popadło, gdzie popadło i dla przyjemności ale jestem znowu i jestem wredniejszy, przystojniejszy i bardziej zarozumiały I nawet widzę, że jest co podsłuchać i komu trzeba sprawozdanko zanieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 No to bywajta!! Jadem popilnować gąsiora, coby nie zdechł jak ... kaczor. Jak wróce to napisze jak jego stan. Pilnujesz gąsiora? Coby te glizdy nie pouciekali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 a więc byłem tu i ófdzie z kim popadło, gdzie popadło i dla przyjemności ale jestem znowu i jestem wredniejszy, przystojniejszy i bardziej zarozumiały Po pierwsze lajza. Po drugie to bys chcial. Po trzecie to co sbie myslisz , ze co? W zwiazku z zaistaniala sytuacja informuje pacjentow jak ponizej. Koniec ze zlym prowadzaniem sie po krzakach i po katach. Koniec pukania. Zero kroplowek. I nie bedzie juz , ze koza czy cos . Nie bedzie. Poza tym oni juz wiedza o tym wszystkim. Zachodza jeszcze troche w glowe dlaczego , ale nie bardzo im idzie z mysleniem. Ja im nie pomoge , bo co niby mam byc ? Nie jestem wlasnie taka i przypominam , ze tamte sprawy to juz zaszlosc i prosze nie myslec w tym stopniu w ogole. Poza cala owczesna tozsamoscia zatracilismy jedna idee. Nie bede mowila jaka ona byla. Kazdy jednak glupek wie o kogo chodzi. Jak ktos jest madrzejszy , ze niby sie tak ten tego to niech spada , bo ich tak tego nie wie. W caloksztalcie wiec wlasnie dostrzegamy cale to piekno , ktore otacza nas od rana. Bo jak mroz dobrze tylek scisnie to i myslenie inne Jak sie komus dalej wydaje , ze rozumie o co mi chodzi to niech sie idzie leczyc. Do dobrego ortopedy. I bez komentarzey prosze , bo bede wyciagala konsekwencje ogolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.10.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 ja już od dawna dostrzegałam potrzebę zrobienia z tym porządkuszczególnie w kwestii tego pukania po kątachja nie wiem naprawdę, co i jakze słyszenia wiem, nie że niby bardziejraczej mniej, ale zdecydowanie i znienackaa kąty też są bardziej od stania niż wiadomoa jeszcze lepiej od klęczenia na grochupostuluję więc jak powyżej i upraszama prośbę swą motywuję tym, że jak powyżej sytuacja zmuszaa krew nie woda, a zimna woda zdrowia dodaale nie elektroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Widze Kulka , ze zmadrzalas w kwiecie wieku.To sie chwali i Twoje wazeliniarstwo bedzie Ci wynagrodzone.Porozmawiam z kim trzeba .Poza tym jakis porzadek byc musi.I nie zebym jak zwykle zartowala , co to to nie.Prosze wiec zatrzymac moje slowa kolo serca a nie kolo tego co to kazdy by powiedzial , zebym sobie te swoje gadki wstawial.KoniecZarty sie skonczyly. Poza tym Aggi od jutra jest w karnej zalodze.I to bedzie miala straznika .W majtkach i z mieczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts