kuleczka 22.10.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 nie ustaję więc w oczekiwaniu i się cieszę jak niewiemco a Aggi to jest niezłe ladaco mówię to w wielkiej tajemnicy, bo wiadomo, ze na ogół jestem chodząca dyskrecja ale doszły mnie słuchy z wiarygodnego źródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 ja już od dawna dostrzegałam potrzebę zrobienia z tym porządku szczególnie w kwestii tego pukania po kątach ja nie wiem naprawdę, co i jak ze słyszenia wiem, nie że niby bardziej raczej mniej, ale zdecydowanie i znienacka a kąty też są bardziej od stania niż wiadomo a jeszcze lepiej od klęczenia na grochu postuluję więc jak powyżej i upraszam a prośbę swą motywuję tym, że jak powyżej sytuacja zmusza a krew nie woda, a zimna woda zdrowia doda ale nie elektroda O matko kochana ale ja myślałam, że to jest bardziej zminimalizowane ale nie tak żeby nie maksymalizować tego potencjał kąta nie rósł bo wtedy nie malał a kroplówka nie za bardzo bez tego a z pukaniem to trzeba przewartościować na mniejsze ale bez umniejszania zaslug bo przez umniejszanie to sie dodaje i potem to sie sumuje żeby nie można bez kroplówki minimalnie więc ja też postulowałam ale bez skutku bo skutkiem postulowania musiałam zamilknąć ale nie żebym cicho siedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 I ja o tym slyszalam , dlugi mi powiedzial w wielkim sekrecie.Z tym , ze domyslam sie , ze nie chodzi o to tak do konca.Bp to juz sa inne teorie i poglady.Wiadomo , dopoki dzban jest pelny dopoty mozna sie napic z niego.Nastana jeszcze takie czasy , ze bedziemy usychac , bo idzie wielka susza .Nasze zapasy sa na wyczerpaniu i nie mamy kontraktu .Postaram sie jakos kolo tego pochodzic , ale bola mnie nogi wiec nie wiem ile bedzie tego chodzenia.I buty mam na obcasie duzym to mi sie jeszcze jakie odciski porobia poza tym .Z tym , ze mam nogi zgrabne bardzo.I podobaja sie mi rozne inne sprawy.Ale nie zdradze sekretu , nie moge .Przysiezona jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Ja to nie od Długiego, ale słyszałam, że to może być sprawa do pochodzenia. Ja nie wiem jak to się ma do moich przodków, z tym, że arystokracja się też trafiałaale nie ma potwierdzonych danych co do ilości pochodzeniawięc ja nie wiem jak tego z tymi obcasamibo można mieć odciski, ale nie żebym mówiłabo ja ogólnie milcząca i dyskretna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.10.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Widzę, że Siora z pryka wyszła, to i szpital działa, chociaż słuchy mnie doszły, że i tam zasięgi ma do nadawania a tak się zapytam śmiało, dalej szpachelkom operujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.10.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 rrmi przyznaj sie ... znowu wodę brzozową piłaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 22.10.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 cały zapas z za latryny wytrąbiła, wczoraj klucz pożyczyła, że niby na chwilę, chciała zrobić inwentaryzację tera już nic ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 O żesz... Miałam tam flaszkę schowaną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 zielonooka , zycze ci wszystkiego naj naj http://rokoko.net.pl/grafika/bukiet_tulipany_pi_ra.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.10.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 wreście zrozumialam o co sie rozchodzi,zarowno rrmia jak i dpsia oraz ze o kulce nie wspomne, a wlasciwie to wspomne, tak prosto z mostu wygarnely.i dobrze. nalezalo sie w koncu. bo ile mozna sline w gebie trzymac. z jakiej okazji ta roslinnosc Zielonej sie nalezy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 z okazji wejscia w wiek dorosły z możliwością przedłużenia na 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.10.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 no jak tak to ja tak - 16letnia irlandzka dla Zielonej i Wszystkich Szanujacych sie Forumowiczow sto lat sto lat http://www.thewhiskystore.de/irland/bushmill/bushm1600_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.10.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 w związu z okazją tobie najzieleńszooksza z zielonookich wszystkiego naj naj oby nam się przyprowadziłam gajowego Zosi, za to, że zrozumiala wreszcie http://www.ituniv.se/program/ckk/news_medialab/uploaded_images/20060329105209_man_w_flowers.gif zaś picie trzeba przetrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.10.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 jakis po ciemnosci to mi sie inny wydawal a tu taki wymyty i na elegancko . ze wzgledu na okolicznosci mozesz sobie go Zielonooka pouzywac a my sie juz z Kulka to butelka zajmiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Ja mam szkło ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 23.10.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 a o czym nie wiemy zielona dzisiaj stawia to Wszystkiego Najlepszego, żeby nie było że cham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.10.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Znowu walom ale trafiłem Ty depesia, to te dołki od wczoraj tak nosisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 To już jest drugi dzień??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.10.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Siostra wpadnie i zrobi rozpierpapier ino glizda ostanie, co jej Pawian szuka po kątach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.10.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 jak glista kurde jak glista to jedynie mala i zwykla dżdżownica .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts