Aggi 07.12.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 alternatywą może być degustacja... kto Ci trysnął w oko kuleczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.12.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Biednemu zawsze wiatr, przepraszam, strumień w oczy Nie rachuja kto, bo mnie w ciemności naszedł był. Degustancja nie jest zła, ale ostatnio użyła majtek dochtora do umycia podłogi. Podobno mu teraz podczas operacji zimno, a na dodatek sobie co poniektórzy podśmiechujki robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.12.2008 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Biednemu zawsze wiatr, przepraszam, strumień w oczy Nie rachuja kto, bo mnie w ciemności naszedł był. to na pewno był strumień a nie zwykły wytrysk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.12.2008 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Biednemu zawsze wiatr, przepraszam, strumień w oczy Nie rachuja kto, bo mnie w ciemności naszedł był. Degustancja nie jest zła, ale ostatnio użyła majtek dochtora do umycia podłogi. Podobno mu teraz podczas operacji zimno, a na dodatek sobie co poniektórzy podśmiechujki robią. mniej więcej wiem kto Ci chlusnął tym strumieniem, ale Ci nie powiem a tak Cię prosiłem o dyskrecję, a Ty....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 08.12.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 O kurcze ....zdaje się ,że Dziadek ma Tyfa......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.12.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 czujem jakieś zbuki..., albo znów siarkę dobywajom, bo w nosie kręci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.12.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Zaraz tam zbuki Dziś dezynsekcja oddzialu, pranie onucy, zmiana gaci i takie tam.. Podobno są nowe przydziały na kalesony z golfem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.12.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 ... w ręku zielony badylek...przede mną bieży baranek,nade mną leci motylek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Mam znikajacy Net wiec szybko Kulkaaa jak milo cie widziec kochana dziewczyno!!!!Aggi poszlo w piatek... buziaki Wam, papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.12.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 łapać nową pacjentkę,bo ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.12.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 we furtce som sidła.obaczym, czy ominie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.12.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Pacjentka Zeljka natychmiast wracaj do szpitala!!!! Od udawania że się jest zdrowym się zdrowym nie jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Ale co so poudaje to moje!!! daj znac czy winiki badan dotarly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.12.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Mnie też miło obaczyć starego druha/druhnę. Widać oddział nikogo nie ominie, więc nie uciekaj niewiasto płocha Dochtór zrobi mały elektrowstrząsik, oddziałowa lewatywkę i będziesz jak nowiuśka Aggi, widać czujesz ten klimat... u mnie też kwietny wianek na głowie, coś jakby aureola, a i baranów dostatek bieży poganianych badylem beczą niemiłosiernie francowate, żadne tam milczenie owiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.12.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Ale co so poudaje to moje!!! daj znac czy winiki badan dotarly dam znać na pewno - jesteś kochana ale teraz zdejmuj... no zdejmuj... doktor obejrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.12.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Aggi, widać czujesz ten klimat... u mnie też kwietny wianek na głowie, coś jakby aureola, a i baranów dostatek bieży poganianych badylem beczą niemiłosiernie francowate, żadne tam milczenie owiec kuleczko Ty mnie nie pytaj co ja czuję ktoś nam nasrał na aureole.... czy możesz mi strzepnąć swoim badylkiem z mojej aureoli, a ja bym Ci swoim badylkiem strzepęla z Twojej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.12.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 co Wam z tych aureoli jesli wiankow dziewiczych nie maciezupelnie nie po mojemu , takie tam pieprzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.12.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 no właśnie jak się aureole naciągnie to się zrobi ten wianek nawet bez pieprzenia, bo to zdaje sie w sumie o to chodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.12.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 dzie je Grzechu ? a wogle co tu sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.12.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 ja tam nie wiem , ale mi nie chodzi o pieprzenie absolutnie nie Po prostu zwrocilam na to uwage wskutek pewnych obserwacji , ktore tez zmotywowaly mnie do calkiem innego dzialania i jeszcze innych spraw .o ktorych nie wspomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts