Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no przecie mówię że się wszystkim dobrze zajmę 8)

jak się zmęczysz, to ja przytrzymam :p

nie przytrzymuj zbyt długo, bo to niezdrowo na zwieracze :D

tyle się chetnych zleciało do wodopoju, a jak owoców trzeba było nakraść z pobliskim sadzie to nikogo :roll:

do dziś mam gacie podarte na dupie i ślad po zębach psa :evil:

ostatnio próbowano mi wmówić, że to nawet sexy jest :roll:

ale, kulka :roll:

zaraz wmówić,

kiedy to prawda :lol:

ale nie powiesz że Cię nie ostrzegałem przed tym psem,

tiaaaa, ostrzegałeś, ale kiepsko słyszałam, bo darłeś kapcie z prędkościa swiatła :lol:

nic to, żałować nie będę, szczególnie w obliczu rychłego spożycia retrofoodowego trunku 8)

musi niedługo wróci z tego szkolenia :p

Nadadzom, nadadzom, w sam raz na świąteczny zaczyn będzie i śpitalną wigilije 8)

Jea z dochtorem, uprasza się nie robić sobie podśmiechujek z pacjentów, co z narażeniem życia i dobrego imienia działają dla dobra ogółu, znaczy całego oddziału :roll:

Wiedziałam, że z mnie robią w bambuko względem tego seksapilu :roll:

:lol:

no, to my z chłopamy na wiesi seminarium zrobiły! z przetwórstwa owoc-warzywnego. Warzywne, bo my kiszonom kapustom zakąszasły. No, tera to nawet po nocy psy mie gryzły nie bendom. jeden wczoras próbował, to ino mu piana z pyska poszła. Zapiszczał i uciek. Reszta siem zara rozeszła ze strachem. Antek powiedział wtedy, że już nawet na mie szczekać nie bendom, bo się smrodu przetwórnianego bojom.

Aha, dochtór, tam w dochtora walizce cosik przybyło w miejsce antymbiotynków. A resztem zaległego postawiłem za palmom. A z dzisiejszym to nie wiem. Czsza pomyślić, a z tym kiepsko...