Maxtorka 22.09.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 a ja zjadłem strasznie syfne pyzy z biedronki ... z biedronki Zżarłeś bożą krówkę ? Tylko nic nie mów kozie bo to zdaje się jej partnerka brydżowa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.09.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 malo tego .. to byla nasza rozplodowa biedronka Pawson - musisz ja wydalic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.09.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 malo tego .. to byla nasza rozplodowa biedronka Pawson - musisz ja wydalic. była tak paskudna że to wydalanie może być szybciej niż myślicie ... dobrze że się malinkax2 zadeklarowała jako pacjentka bo w latrynie będzie niezły syf po wydalaniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.09.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Na kogo znów nastaje ? Coś Wy dziewczynki jakieś podrapane z tych krzaków wróciłyście Nikt cholera na nas w tych krzakach nie nastal Przy nadziei pozostajemy , ze moze nastepnym razem sie uda Sis posluchaj tej piosenki co to ja wkleilqm teraz w poetach . Bedziesz jak nowiuska Ups...wpadka...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.09.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 malo tego .. to byla nasza rozplodowa biedronka Pawson - musisz ja wydalic. była tak paskudna że to wydalanie może być szybciej niż myślicie ... dobrze że się malinkax2 zadeklarowała jako pacjentka bo w latrynie będzie niezły syf po wydalaniu ... No wiesz, dziewczyna z sercem na dłoni, a Ty jej latrynę paskudzisz . Trza było tych biedronków nie żreć, albo przynajmniej ze skrzydełek obrać bo w nich najwięcej goryczy Każde dziecko to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.09.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 malo tego .. to byla nasza rozplodowa biedronka Pawson - musisz ja wydalic. była tak paskudna że to wydalanie może być szybciej niż myślicie ... dobrze że się malinkax2 zadeklarowała jako pacjentka bo w latrynie będzie niezły syf po wydalaniu ... No wiesz, dziewczyna z sercem na dłoni, a Ty jej latrynę paskudzisz . Trza było tych biedronków nie żreć, albo przynajmniej ze skrzydełek obrać bo w nich najwięcej goryczy Każde dziecko to wie facet to całe życie jak dziecko ... więc teraz to już i ja wiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.09.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 malo tego .. to byla nasza rozplodowa biedronka Pawson - musisz ja wydalic. była tak paskudna że to wydalanie może być szybciej niż myślicie ... dobrze że się malinkax2 zadeklarowała jako pacjentka bo w latrynie będzie niezły syf po wydalaniu ... No wiesz, dziewczyna z sercem na dłoni, a Ty jej latrynę paskudzisz . Trza było tych biedronków nie żreć, albo przynajmniej ze skrzydełek obrać bo w nich najwięcej goryczy Każde dziecko to wie facet to całe życie jak dziecko ... więc teraz to już i ja wiem .... Najważniejsze że przeżyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.09.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 malo tego .. to byla nasza rozplodowa biedronka Pawson - musisz ja wydalic. była tak paskudna że to wydalanie może być szybciej niż myślicie ... dobrze że się malinkax2 zadeklarowała jako pacjentka bo w latrynie będzie niezły syf po wydalaniu ... No wiesz, dziewczyna z sercem na dłoni, a Ty jej latrynę paskudzisz . Trza było tych biedronków nie żreć, albo przynajmniej ze skrzydełek obrać bo w nich najwięcej goryczy Każde dziecko to wie facet to całe życie jak dziecko ... więc teraz to już i ja wiem .... Najważniejsze że przeżyłeś ledwo co ... i mnie brzuszek boli cały ... kto wymasuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.09.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 malo tego .. to byla nasza rozplodowa biedronka Pawson - musisz ja wydalic. była tak paskudna że to wydalanie może być szybciej niż myślicie ... dobrze że się malinkax2 zadeklarowała jako pacjentka bo w latrynie będzie niezły syf po wydalaniu ... No wiesz, dziewczyna z sercem na dłoni, a Ty jej latrynę paskudzisz . Trza było tych biedronków nie żreć, albo przynajmniej ze skrzydełek obrać bo w nich najwięcej goryczy Każde dziecko to wie facet to całe życie jak dziecko ... więc teraz to już i ja wiem .... Najważniejsze że przeżyłeś ledwo co ... i mnie brzuszek boli cały ... kto wymasuje ?? Ja jestem teraz w pracy , ale połóż się grzecznie , pewnie jakaś Siostra tu zaraz zajrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.09.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Pawson , pewnie jakis brutal sie znajdzie co Ci wymasuje same stresy mam - podziele sie nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.09.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 malo tego .. to byla nasza rozplodowa biedronka Pawson - musisz ja wydalic. była tak paskudna że to wydalanie może być szybciej niż myślicie ... dobrze że się malinkax2 zadeklarowała jako pacjentka bo w latrynie będzie niezły syf po wydalaniu ... No wiesz, dziewczyna z sercem na dłoni, a Ty jej latrynę paskudzisz . Trza było tych biedronków nie żreć, albo przynajmniej ze skrzydełek obrać bo w nich najwięcej goryczy Każde dziecko to wie facet to całe życie jak dziecko ... więc teraz to już i ja wiem .... Najważniejsze że przeżyłeś ledwo co ... i mnie brzuszek boli cały ... kto wymasuje ?? Ja jestem teraz w pracy , ale połóż się grzecznie , pewnie jakaś Siostra tu zaraz zajrzy boje sie siostry bo ona robi zastrzyki .... a nie mozesz się zwolnić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.09.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Pawson , pewnie jakis brutal sie znajdzie co Ci wymasuje same stresy mam - podziele sie nimi poproś Malinex2 to ci do tego specjalny wątek założy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.09.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Pewnie że mogę , bo ja się sama zwalniam i zatrudniam Trochę rozgonię towarzystwo i za czas jakiś tu wpadnę Do tego czasu niech się Seluś dzieli troskami , będzie Wam raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.09.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 najpierw to kawe z prondem poplose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.09.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/45/A_small_cup_of_coffee.JPG/180px-A_small_cup_of_coffee.JPG http://www.ellaz.pl/glo.gif ale zmieszać musisz sobie sam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.09.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Czesc no wiec sushi(nori maki i insze cuda) calkiem smaczne - mozna zjesc nawet zielone zjadlam - faktycznie ostre ale dalo przezyc..., choc nie jest to moja ulubiona kuchnia - to juz wiem ( a sake to juz wogole bleeech ) no ale nie oszukujmy sie... po sushi poszlismy do wloskiej knajpy i mrrrr....... jednak jestem zdecydowanie najwieksza fanka "wloszczyzny" ! pasty, krewety , oliwki , carrpacio i suszone pomidory do tego wloskie winko - to jest to! i niech sie te glony z ryzem i imbirem schowaja o! Pawson - jak ty biedronke zjadles to ja cie juz nie bede glonem z chrzanem molestowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.09.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 ...a po Turecku ni ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.09.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 wuala http://www.punktfoto.pl/foto/345/6345/a0861fc6b0d926375981afb7915798b5.JPEG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.09.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 on chciał taką w szklance............... z fusami na dnie i napilby się i podjadł na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.09.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 on chciał taką w szklance............... z fusami na dnie i napilby się i podjadł na koniec i powróżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts