Maxtorka 24.09.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Oj , widzę że Ty to jak Pan Kotek ....był chory i leżał w łóżeczku .... Dwa wyjścia widzę , albo mięta ...w likierku albo czysta zmrożona Finlandia , bez dodatków Wszysko za kasę chorych Uffff - za kasę chorych to dobrze Biorę miętę w likierku, ale czy to ma być jako kroplówka? Taaaak , kroplówka , tylko dozujesz sobie sam ( w kieliszku , szklaneczce , kubełku - jak lubisz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.09.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Oj , widzę że Ty to jak Pan Kotek ....był chory i leżał w łóżeczku .... Dwa wyjścia widzę , albo mięta ...w likierku albo czysta zmrożona Finlandia , bez dodatków Wszysko za kasę chorych Uffff - za kasę chorych to dobrze Biorę miętę w likierku, ale czy to ma być jako kroplówka? Taaaak , kroplówka , tylko dozujesz sobie sam ( w kieliszku , szklaneczce , kubełku - jak lubisz ) O psiakość - nie mam likieru miętowego Czy jak wezmę krople Żywcowa to mi nie zaszkodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.09.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 To nie o to chodzi, żeby być poprawnym politycznie zawsze i wszędzie, bo to niewykonalne jest po prostu. Być może to moja reakcja była przesadzona, ale jakoś mnie to dotknęło osobiscie, tym bardziej, że cosik tak Cię lubię od początku mojej bytności na forum Dajmy se po buziaku i zapomnijmy o sprawie i vice versa ... dlatego tak szybko pospieszyłem z przeprosinami BUZIAK PS. ale o buziaku niezapominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.09.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Oj , widzę że Ty to jak Pan Kotek ....był chory i leżał w łóżeczku .... Dwa wyjścia widzę , albo mięta ...w likierku albo czysta zmrożona Finlandia , bez dodatków Wszysko za kasę chorych Uffff - za kasę chorych to dobrze Biorę miętę w likierku, ale czy to ma być jako kroplówka? Taaaak , kroplówka , tylko dozujesz sobie sam ( w kieliszku , szklaneczce , kubełku - jak lubisz ) O psiakość - nie mam likieru miętowego Czy jak wezmę krople Żywcowa to mi nie zaszkodzi? Chyba nie , ale na wszelki wypadek nastaw na powolne sączenie , kropelka po kropelce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.09.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 To nie o to chodzi, żeby być poprawnym politycznie zawsze i wszędzie, bo to niewykonalne jest po prostu. Być może to moja reakcja była przesadzona, ale jakoś mnie to dotknęło osobiscie, tym bardziej, że cosik tak Cię lubię od początku mojej bytności na forum Dajmy se po buziaku i zapomnijmy o sprawie i vice versa ... dlatego tak szybko pospieszyłem z przeprosinami BUZIAK PS. ale o buziaku niezapominam CMOK CMOK PS. tylko byś spróbował zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.09.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Dwa wyjścia widzę , albo mięta ...w likierku albo czysta zmrożona Finlandia , bez dodatków Wszysko za kasę chorych Maxi - za kase od chorych to linoleum dla kozy i maszynke do miesa kupilismy Moze inz. M by wzial poz.3 czyli bez dodatkow kiedy bedzie u nas Kaszpirowski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.09.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Kryste , Pawson Jam jest teraz z wioski gdzie 100 osob mieszka Bedzie wpierdziel Sciagaj gacie , na goly tylek leje dzisiaj Tarira ojra Tarira ojra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.09.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Kryste , Pawson Jam jest teraz z wioski gdzie 100 osob mieszka Bedzie wpierdziel Sciagaj gacie , na goly tylek leje dzisiaj Tarira ojra Tarira ojra Znaczy się rozpoczniecie drugą setkę Będziecie wieniec dożynkowy nieść Ze śpiewem na ustach - plon niesiemy plon........ To my w metropoliji jakiejsik mieszkamy , głów u nas niewiele ponad tysiąc ( chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.09.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Znaczy się rozpoczniecie drugą setkę Wiecej wypilismy niz 2 setki przez ten weekend Te miastowa ??? ijo ijo ijo ijo ijo Fajne kozy , co nie? Moglam poglaskac , ale nie chcialam Kozla tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.09.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Wiecej wypilismy niz 2 setki przez ten weekend No myślę bo inaczej byście się na naszej wsi zmarnowali A ja tych kózek nie widzę , tylko jakiś krzyżyk Chyba że to Kozioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.09.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Sciagaj gacie , na goly tylek leje dzisiaj Tarira ojra Tarira ojra rrmi a ty znwou o seksie ... oj dałabyś już spokój przy niedzieli sadam spać więc nara see you Friday jak mówią holendrzy z alaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 25.09.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Mam prezent . Nie tylko dla dlugiego. Kozol jest da Aggi , a te mlode dla Sela , Seba i Pawsona Znaczy mlode kozy. Dla Zosi byl Baran http://img208.imageshack.us/img208/7396/14ny8.jpg Dzienki - fajna. Chopaki która only for me Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 rrmi a ty znwou o seksie ... oj dałabyś już spokój przy niedzieli bo sex jest przyszloscia narodu see ya we love ya Sebo a co Ci za roznica czy to koza czy koziol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.09.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 rrmi a ty znwou o seksie ... oj dałabyś już spokój przy niedzieli bo sex jest przyszloscia narodu see ya we love ya Sebo a co Ci za roznica czy to koza czy koziol? Przeca koza bardziej uległa jest i w razie czego nie będzie protestować Przy koźle to mógłby w kompleksy wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 25.09.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Lotek znowu nietrafiony Weszła trójka, 34 i 44, poza tym nic. I ktoś inny zgarnął pulę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.09.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 trza zmienic te liczby dajcie jeszcze raz typy moj to - 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 25.09.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Sel, wy tam u Was to wszyscy typujecie 7? Sebo obstawiał, nie weszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.09.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 To ja bez kozery powiem 28 A ile jest do wzięcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Michal zmien awatar na stary , please ps.juz myslalam , ze to jakis nowy pacjent znaczy frajer do sprzatania jak mnie dopuscicie do losowania to obstawiam 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 25.09.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Michal zmien awatar na stary , please ps.juz myslalam , ze to jakis nowy pacjent znaczy frajer do sprzatania jak mnie dopuscicie do losowania to obstawiam 47 Pomyślę, chociaż teraz ten mi się podoba. Gość ma klasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts