kuleczka 27.09.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 EEeeeee....ten tego.......... Fajnie się wątek rozkręcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.09.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Zielonooka Żmijko jesteś najpiekniejsza istota na tym forum. pfff... ok ...wysle ci fotepo wstaniu rano z lozka jestem rozczochrana i mam zapuchniete oczy jak swinka i zlepione rzesy buahahaha ... faktycznie... seksapil i piekno az kapie wtedy ze mnie ..... nawet dlugi zostawia koze i patrzy sie na mnie z zachwytem.... ns a tak swoja droga - nie wiem czy to zarty czy... co ale ciut przeginasz kochanie nie przeginam ....jesteś brzydka po to ,żeby byc cudowna.Czy Ty wiesz co mówisz!!! najpiekniejszy widok z rana to kobieta .. nie ubrana , rozczuchrana i niepomalowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.09.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 EEeeeee....ten tego.......... Fajnie się wątek rozkręcił a ty tu po co??? też mi dopiec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.09.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Zochna ale ten...wiesz tak jak by sie zastanowic... po co ci TEN?!?!??! Jest TYLU innych A tak wogole... to teraz faktyczie sie dom wariatow zrobil no jakby sie zastanowic to fakt ... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.09.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Zochna ale ten...wiesz tak jak by sie zastanowic... po co ci TEN?!?!??! Jest TYLU innych A tak wogole... to teraz faktyczie sie dom wariatow zrobil no jakby sie zastanowic to fakt ... :lol: fakt ,fakt ale jakich cudownych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.09.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 EEeeeee....ten tego.......... Fajnie się wątek rozkręcił a ty tu po co??? też mi dopiec??? Dobra, już idę Don Kichocie z La manchy. Zostawiam Cię z Twoją Dulcyneą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.09.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 EEeeeee....ten tego.......... Fajnie się wątek rozkręcił a ty tu po co??? też mi dopiec??? Dobra, już idę Don Kichocie z La manchy. Zostawiam Cię z Twoją Dulcyneą jedna prawdziwa i jeszcze rozumie... ale gdzieś mi sie podziała ta moja dulsia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.09.2006 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Ot...spłoszyło się dziewczę Ciekawam czamu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.09.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Ot...spłoszyło się dziewczę Ciekawam czamu sie nie dziwie a zobacz na Aggi jak poszla w tango tylko lypie tymY slepiamY zza winkla piwko dla Pawsona , co o na wygnaniu jest piwo z rana jak smietana piwo w poludnie jak chlep pachnie cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.09.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 siema....swiry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.09.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Siema Ales wczoraj to zarzygoł !!! Matko Święta aż na Zieloną Żmijke poleciało [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.09.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 No , no , nie znałem Cię Janku z tej strony Taka terapia mnie ominęła I to bez kroplówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.09.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 kochanie nie przeginam ..... jakie "kochanie" u licha?! bez spoufalania mi tu bo tasiemcem poszczuje kuleczka - Dulcynea miala tlustawe wlosy nos jak klamka do zakrystii i pryszcze Tylko DonKichot widzial w niej piekno... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.09.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Matko Święta aż na Zieloną Żmijke poleciało [/b] uchylilam sie za szczescie i zaslonilam basenem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.09.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Ot...spłoszyło się dziewczę Ciekawam czamu sie nie dziwie a zobacz na Aggi jak poszla w tango tylko lypie tymY slepiamY zza winkla piwko dla Pawsona , co o na wygnaniu jest piwo z rana jak smietana piwo w poludnie jak chlep pachnie cudnie Piwko z wieczora, to też dobra pora Niech ten Pawson wraca, bo nam tu Żmijkę uwodzą....przepraszam...Dulcyneę Chłopcy brońta Zielonej, baseny w dłoń, puszki po mielonce w gotowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.09.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 kuleczka - Dulcynea miala tlustawe wlosy nos jak klamka do zakrystii i pryszcze Tylko DonKichot widzial w niej piekno... : No to wypisz wymaluj identyczna sytuacja Jaka ta powieść życiowa się okazała....ach ten Cervantes to miał łeb na karku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.09.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 kochanie nie przeginam ..... jakie "kochanie" u licha?! bez spoufalania mi tu bo tasiemcem poszczuje kuleczka - Dulcynea miala tlustawe wlosy nos jak klamka do zakrystii i pryszcze Tylko DonKichot widzial w niej piekno... : łojojojoj dobra ,juz dobra niech będzie Zielona. Cofam już ,,nie było kochania.To miało być: kochanieńka jakby dwie kobitki ze soba gadały.Ej :Zielona ale Kuleczka ma troszku racji.Pamietam ,że kiedyś pisałaś ,że nikt by Cie nie chial zobaczyc z rana.Zapomniałaś?nio ,że masz taki nie wyjściowy wyglad jak sie obudzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.09.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Te nie specjalny to to od Zielonej się odwal - ona tu na oddziale to poprzytulac potrafi do piersi swojej - ale żeby zaraz się w niej zakochiwac.... Spadaj od niej (tzn nie zakochuj sie) bo ona ma tu nas wielu i jednego jedynego jej nie po3eba Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.09.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Te nie specjalny to to od Zielonej się odwal - ona tu na oddziale to poprzytulac potrafi do piersi swojej - ale żeby zaraz się w niej zakochiwac.... Spadaj od niej (tzn nie zakochuj sie) bo ona ma tu nas wielu i jednego jedynego jej nie po3eba Sebo8877 Sebo Was tu wielu a piersi (i to nie za duze ) tylko dwie ehhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.09.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Te nie specjalny to to od Zielonej się odwal - ona tu na oddziale to poprzytulac potrafi do piersi swojej - ale żeby zaraz się w niej zakochiwac.... Spadaj od niej (tzn nie zakochuj sie) bo ona ma tu nas wielu i jednego jedynego jej nie po3eba Sebo8877 te sebowaty łosiem łosiem i 77 a ty co tak jej bronisz?Zaraz odwal sie, spadaj.Może nich ona zdecyduje komu dać się do tych (nie za dużych) "dyndadełek" poprzytulać a ma ich przecież tylko dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts