Aggi 29.09.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Pawian - fajnie zes wrocił kibel sie zapchoł i ni mo kto tam ryncami przepchać jak sie juz z tym uporasz ...to pozbieraj te gowna co sie walaja dookoła to jest proste, przynieście miskę z prosektoryjnego i widelec do grilla. Się pięknie wyjmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 sie pozniej okaze , ze nktspec bedzie tym widelcem obiadek zasuwal Ty sie kochana zastanow zanim cos barzgniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.09.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 sie pozniej okaze , ze nktspec bedzie tym widelcem obiadek zasuwal Ty sie kochana zastanow zanim cos barzgniesz nie barzgłam, tylko mam to przećwiczone w Bieszczadach. NS nie ma karty pacjenta, ze stołówki mu nic nie przysługuje poza tym na mój "rozum" to on się nie kwalifikuje - myślę że nawet gdybyśmy go wszyscy zbadali palpacyjnie to by się nie zakwalifikował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 29.09.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 nic nie przywiozłem bo jak wychodzilem z pracy to tylko knajpy były czynne ... i uwierz mi za każdym razem kupowałem piwo dla Was ale do rana to siakoś tak znikało bo trzeba było kupić z kilka metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.09.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Pawson Już mi tęskno było do tych rozbieganych łoców Co tu się działo telenowela i to w 3 aktach hi hi... Ns sie nawalił i sie chłopisko łotworzyło kompletnie do Zielonej i nawet Zochnę przeganiał do innego wewontku ale chłopaki jej nie dali na pastwę losu, a Sellim to nawet sie porzygał Aż się zapowietrzyłam....ide do swojej sali Mam pod poduszką mielonkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.09.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 przylazła taka w krotkiej miniowce i obcisłej bluzeczce ...a mnie gardło boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.09.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 przylazła taka w krotkiej miniowce i obcisłej bluzeczce ...a mnie gardło boli co ma gardło do piernika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.09.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 noooo pooooslinic sie nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.09.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 noooo pooooslinic sie nie idzie 2 ślinianki masz pod językiem - pomasuj sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.09.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 a ns sie wcale nie uwalil n sie dostal do tej izolatki co byla zabarykadowana i łyknal sobie gazu rozweselajacego troszke i prosze mi tu bez insynuacji ze sie mozna mna zachwycic tylko jak sie czlowiek ostro narabie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.09.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 a sie zruszyłem ... teskniliscie za mna ... Kuleczka mielonka pod poduszką ?? a nie ucieknie Kocie kibla nie sprzątamy ... lepiej będzie nową dziure w ziemi z boku wykopac niz ta sprzatac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 29.09.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 zielonooka - jakie insynuacje? przecia to oczywiste że zachwyt na trzeźwo też jest - nawet może większy bo lepiej widać - jeno po nawaleniu człowiek się mniej hamuje i łatwiej daje wyraz swoim zachwytom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.09.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Ja się zejdzie z barykady to potem taki kibel wyglada. Ja to juz sram rzucam ten etat w cholere. Ide sie byczyc na oddział Pawsiu Drogi Zielonej to trzbyło bronić wlasnym ciałem - bo ns przedawkował Ns- ten to sie jeszcze w kiblu onanizował ... Sell rzygał jak kot - aż sie mu sliniaki zblokowały rrmi - ta to sie fajnie całuje ... A końskich lux- w Sielpii poznałem moją żone nad tym bajorkiem tam Można go przejśc wszerz i wzdłuż Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.09.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Zielonej to trzbyło bronić wlasnym ciałem - bo ns przedawkował Ns- ten to sie jeszcze w kiblu onanizował ... Sell rzygał jak kot - aż sie mu sliniaki zblokowały rrmi - ta to sie fajnie całuje ... A końskich lux- w Sielpii poznałem moją żone nad tym bajorkiem tam Można go przejśc wszerz i wzdłuż Sebo8877 w sielpii bylismy ostatniego dnia na obiadku i az plakalem ze nie przyszlo nam tam mieszkac ... a skad wiesz jak sie rrmi całuje ?? chyba nie od Zochny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.09.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Zielonej to trzbyło bronić wlasnym ciałem - bo ns przedawkował Ns- ten to sie jeszcze w kiblu onanizował ... Sell rzygał jak kot - aż sie mu sliniaki zblokowały rrmi - ta to sie fajnie całuje ... A końskich lux- w Sielpii poznałem moją żone nad tym bajorkiem tam Można go przejśc wszerz i wzdłuż Sebo8877 w sielpii bylismy ostatniego dnia na obiadku i az plakalem ze nie przyszlo nam tam mieszkac ... a skad wiesz jak sie rrmi całuje ?? chyba nie od Zochny ?? Przecież sie z nią cąlowałem pod latryna - załozyła nawet szczękę Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.09.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 zielonooka - jakie insynuacje? przecia to oczywiste że zachwyt na trzeźwo też jest - nawet może większy bo lepiej widać - jeno po nawaleniu człowiek się mniej hamuje i łatwiej daje wyraz swoim zachwytom Dokładnie mi o to chodziło Zielona Selimm, przeca się nie musisz ślinić coby aprobate okazać, som jeszcze inne sposoby Pawson mielonka bezpieczna, bo się trochę już popsuła i robale w niej łażą.....nikt jej nie ruszy,chyba że sama pójdzie w niewiadomym kierunku Byłeś w Sielpi Trochu się tam pifka wypiło minionym latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.09.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 yyyyyy łeeeeeeeeee eeeeeeeeeeee paputy w kapelutach grochy na majtach rany szarpane w skarpetach zgliszcza koafiury upadek mniemany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.09.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Diagnoza nieobiecujaca zaraza postepujaca Elektrowstrzas zaordynowany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.09.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 yyyyyy łeeeeeeeeee eeeeeeeeeeee paputy w kapelutach grochy na majtach rany szarpane w skarpetach zgliszcza koafiury upadek mniemany Matko Aggi Ns Cie dopadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.09.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Matko Aggi Ns Cie dopadł może niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts