rrmi 29.09.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 i tak banan z mucha razem wnet staneli przed oltarzem nie rozumiem czego sie krzywisz? Zazdroscisz? Znajdziesz i Ty kogos , nie boj sie Moze ns Cie przygarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.09.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 ... i tak banan z mucha razem wnet staneli przed oltarzem A Ona byla plujka, a On nie mial...Ojra..tarira, ojra... A On nie mial...NOG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.09.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 ... i tak banan z mucha razem wnet staneli przed oltarzem A niech to....wzruszylam sie...make-up mi splynal...nawet kropki nie zostawil daj spokoj AnSi . Oni sie juz rozwiedli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 taka straszna byla potem drakabo on w sumie nie mial ptaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.09.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 i tak banan z mucha razem wnet staneli przed oltarzem nie rozumiem czego sie krzywisz? Zazdroscisz? Znajdziesz i Ty kogos , nie boj sie Moze ns Cie przygarnie rrmi ja sie tak usmiecham . zajada mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.09.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 ... i tak banan z mucha razem wnet staneli przed oltarzem A Ona byla plujka, a On nie mial...Ojra..tarira, ojra... A On nie mial...NOG mial jedna ale jaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Zosiu ja nie wiedzialam o tym zajadzie Prepraszam najmocniej ale u nich zgoda byla juz do rana , bo on zamiast mial banana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.09.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Zosiu ja nie wiedzialam o tym zajadzie Prepraszam najmocniej a nie ma za co to dłobiazg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Teraz moge isc spac spkojnie.Gdybys mi nie wybaczyla to pewnie nie moglabym zasnac. uff Jesli mozna dzis tak na elegancko , to pozegnam sie juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.09.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Zosiu ja nie wiedzialam o tym zajadzie Prepraszam najmocniej ale u nich zgoda byla juz do rana , bo on zamiast mial banana Oj banana oj da dana oj bzykali się do rana ojra tarira ojra!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Ty Kuleczka dobrze rokujesz. Swietlana przyszlosc przed TOBA . W nagrode za ten piekny wiersz , pozmywaj baseny i mozesz isc spac. Tylko zostaw w spokoju Aggi , bo ma gilona do pasa i jak sie oberwie to bedzie kicha Na kielbase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 29.09.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Zosiu ja nie wiedzialam o tym zajadzie Prepraszam najmocniej ale u nich zgoda byla juz do rana , bo on zamiast mial banana Oj banana oj da dana oj bzykali się do rana ojra tarira ojra!!!! Ich bzykanko to hardcore ore ore mi amore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 29.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 To ja . Wasza siostra. Wprowadzam zmiany od zaraz Zmiany bielizny? Z kim mam sie zmieniac bielizna? W stringach Zochny chyba bedzie mi do twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 29.09.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Zdaje się, że ns jest dentystą? Nio.... tylko po wizycie u niego to jej przybędzie a nie ubędzie Wszystko zalezy od tego, jak byl fotel ustawiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 29.09.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 To ja . Wasza siostra. Wprowadzam zmiany od zaraz Zmiany bielizny? Z kim mam sie zmieniac bielizna? W stringach Zochny chyba bedzie mi do twarzy. Stringi to chyba raczej do du....????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 29.09.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Zdaje się, że ns jest dentystą? Nio.... tylko po wizycie u niego to jej przybędzie a nie ubędzie Wszystko zalezy od tego, jak byl fotel ustawiony... Myślisz ,że dubał?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.09.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Poooobudka !!! Kto długo śpi temu koza bździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.09.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 robimy gimnastyka zaranna ...umca,umca,umca smarujemy sie fastumem i gibamy sie.... http://www.smog.pl/wideo/2207/baca_o_pogodzie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.09.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Poooobudka !!! Kto długo śpi temu koza bździ A kto rano wstaje temu koza daje rrmi baseny umyte...całą noc mi zeszło...Selimm coś ty żarł baca mi nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.09.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 baca mi nie działa a skąd ta baca Ci wyrasta, bo ja na przykład sprawdziłam i w ogóle bacy nie stwierdzam u siebie To może lepjej mieć niedziałającą niż nie mieć wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts