Pawson 02.10.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Gdzie oddziałowa, trzeba zarządzić sprzatanie sal !!! Pawson......załóż czyste kalesony chłopie jakie czyste ... przeciez te co mam ledwo pól roku temu prane byly ... no dajzesz spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.10.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Gdzie oddziałowa, trzeba zarządzić sprzatanie sal !!! Pawson......załóż czyste kalesony chłopie jakie czyste ... przeciez te co mam ledwo pól roku temu prane byly ... no dajzesz spokoj no tak... my inwestujemy w mocne dezodoranty zapachowe a nie srodki piorace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.10.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Gdzie oddziałowa, trzeba zarządzić sprzatanie sal !!! Pawson......załóż czyste kalesony chłopie jakie czyste ... przeciez te co mam ledwo pól roku temu prane byly ... no dajzesz spokoj Aaaa to przepraszam...zmylił mnie ten żółty kolor z przodu , ale to chyba jest nadruk o kształcie słonika rrmi Jak tak to nie gilam już, bo mi włosy do tej pory lizolem śmierdzą Zielona pożycz dezodorantu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.10.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Gdzie oddziałowa, trzeba zarządzić sprzatanie sal !!! Pawson......załóż czyste kalesony chłopie jakie czyste ... przeciez te co mam ledwo pól roku temu prane byly ... no dajzesz spokoj no tak... my inwestujemy w mocne dezodoranty zapachowe a nie srodki piorace Yeah nie żyje dozorodorant rullez - mam siakis teraz taki co sie w cholere pieni ....???? Przeczytałem w kiblu Dżontra Volta - kto tak go chołbi.... Nie dało rady napisac tego kredą - tylko..... sobą ..... Zasrańce !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 02.10.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Moze chcesz moj dezodorant? Co prawda zostal mi tylko ten o zapachu wymiocin po dzemie, ogorkach i szampanie, bo długi zabrał mi ten o zapachu potu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.10.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 a nie macie przypadkiem deo o zapachu kiszonej kapusty ?? mi sie skonczyl ostatnio /// a w zasadzie to mi chyba sel wywachał cały bo mu niby mialo pomoc na zatoki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.10.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 ja mam , dawaj klate .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 02.10.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 a w zasadzie to mi chyba sel wywachał cały bo mu niby mialo pomoc na zatoki ... Pomoglo, zatoczyl sie do Kuleczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.10.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 kuleczka dezodorantu to ja ci nie dam bo na wykonzeniu juz mam a przydzial raz na miesiac tylko ale mam zwirek do kuwetki o zapachu sosnowo-swierkowym faaaaajny (niestety ostatnio z powodu braku grafiku dyzurow sprzatania w kibelku nie da sie z niego kozystac ) wiec przezucilam sie na alternatywna forme ...."załatwiania" ( ) pewnych spraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 02.10.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 kuleczka dezodorantu to ja ci nie dam bo na wykonzeniu juz mam a przydzial raz na miesiac tylko ale mam zwirek do kuwetki o zapachu sosnowo-swierkowym faaaaajny (niestety ostatnio z powodu braku grafiku dyzurow sprzatania w kibelku nie da sie z niego kozystac ) wiec przezucilam sie na alternatywna forme ...."załatwiania" ( ) pewnych spraw nie będę pytać jaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.10.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 kuleczka dezodorantu to ja ci nie dam bo na wykonzeniu juz mam a przydzial raz na miesiac tylko ale mam zwirek do kuwetki o zapachu sosnowo-swierkowym faaaaajny (niestety ostatnio z powodu braku grafiku dyzurow sprzatania w kibelku nie da sie z niego kozystac ) wiec przezucilam sie na alternatywna forme ...."załatwiania" ( ) pewnych spraw nie będę pytać jaką i słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.10.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 podać liścia do wytarcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.10.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 podać liścia do wytarcia? spokojnie mam zapas zastanawiam sie czy wybraz zielony, zolty czy czerwony listek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.10.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 podać liścia do wytarcia? spokojnie mam zapas zastanawiam sie czy wybraz zielony, zolty czy czerwony listek ? duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.10.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 podać liścia do wytarcia? spokojnie mam zapas zastanawiam sie czy wybraz zielony, zolty czy czerwony listek ? duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.10.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 nie smutaj - długi tak sam po sobie wie empiria i empatia przez niego przemówiła, poza tym chce się pozbyć łopianu z działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.10.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 podać liścia do wytarcia? spokojnie mam zapas zastanawiam sie czy wybraz zielony, zolty czy czerwony listek ? duży i mięsity bo palec przelezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.10.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.10.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 buuuuu i nie bucz bo jak przelezie to ani gila nie wytrzesz ani w nosie nie podłubiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.10.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 buuuuu i nie bucz bo jak przelezie to ani gila nie wytrzesz ani w nosie nie podłubiesz chyba, że będzia miała ze sobą bilet długi coś Ty się tak uparł doświadczeniem dzielić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts