zielonooka 02.10.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 nie smutaj - długi tak sam po sobie wie empiria i empatia przez niego przemówiła, poza tym chce się pozbyć łopianu z działki no ... moze podardnik by napisal i wydał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.10.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 no ... moze podardnik by napisal i wydał? ilustrowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.10.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 no ... moze podardnik by napisal i wydał? ilustrowany I taki ze stronami zapachowymi..."potrzyj nadgarstkiem i poczuj" coś jak w katalogach Avonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.10.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 no ... moze podardnik by napisal i wydał? ilustrowany hmmm nie wiem czy spoleczenstwo jest juz gotowe na taki krok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.10.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 hmmm nie wiem czy spoleczenstwo jest juz gotowe na taki krok teraz ja się osmarkałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.10.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 hmmm nie wiem czy spoleczenstwo jest juz gotowe na taki krok teraz ja się osmarkałam ups......oh przypadkiem mi sie tak dwuznacznie... naprawde przypadkiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.10.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Najporządniejszy ten listek to z fikusa chyba byłby ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.10.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Z poradnika: ...............................................potrzyj nadgarstkiem o krok i poczuj................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.10.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Z poradnika: ...............................................potrzyj nadgarstkiem o krok i poczuj................ czyj krok? bo mnie się już myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.10.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Z poradnika: ...............................................potrzyj nadgarstkiem o krok i poczuj................ czyj krok? bo mnie się już myli czyj krok to nie ważne ale .....CZYJ CZUJ?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.10.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 a czym się czuci po czuju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.10.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 o kurde ... tak se patrze i widze ze wy cały dzień dzisiaj gadacie o KUPIE chyba się wam marzy picie kupą piwa wieczorem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.10.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 o nieprawda !!! ja na przykład gadałam o gilach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.10.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 chyba się wam marzy picie kupą piwa wieczorem ... Ja to piję przeważnie ze sklaneczki , ale może się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 02.10.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 chyba się wam marzy picie kupą piwa wieczorem ... Ja to piję przeważnie ze sklaneczki , ale może się nie znam ja wolę z fkaszeczki, a jak smakuje "picie kupą piwa" nie chce nawet wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 02.10.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Najporządniejszy ten listek to z fikusa chyba byłby ... Za pierwszym razem przeczytalem, ze najporzadniejszy ten listek z kaktusa chyba bylby... (ale to wersja chyba dla sadomaso...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.10.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Najporządniejszy ten listek to z fikusa chyba byłby ... Za pierwszym razem przeczytalem, ze najporzadniejszy ten listek z kaktusa chyba bylby... (ale to wersja chyba dla sadomaso...) Teściowi podsuń....................... i moim tynkarzom............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.10.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 o kurde ... tak se patrze i widze ze wy cały dzień dzisiaj gadacie o KUPIE chyba się wam marzy picie kupą piwa wieczorem ... a ja o listku.............O!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.10.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 o kurde ... tak se patrze i widze ze wy cały dzień dzisiaj gadacie o KUPIE chyba się wam marzy picie kupą piwa wieczorem ... Pawian to tylko tako przykrywka to g..ówn..o Jak zawsze chodzi o seks..... Ale Ciiicho nic nikomu ... Ciiii Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.10.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 o kurde ... tak se patrze i widze ze wy cały dzień dzisiaj gadacie o KUPIE chyba się wam marzy picie kupą piwa wieczorem ... Pawian to tylko tako przykrywka to g..ówn..o Jak zawsze chodzi o seks..... Ale Ciiicho nic nikomu ... Ciiii Sebo8877 Ale chyba grupowy ? Na oddziale tylko terapię grupową prowadzimy Nic w pojedynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts