mmmad 04.10.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 długi się rozsiał czyli ale on ma sposób, żeby sprawdzić czy to jego - jeszcze w fazie prenatalnej. Ja też jestem w fazie prenatalnej i po sprawdzeniu dochodzę do wniosku, że długi nie jest moim ojcem Jesli długi nie jest Twoim ojcem i moim tez nie, to moze ja bede ojcem Twoim, Długiego i Dyrektorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.10.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Nasz Superman gonil Zmijke het, nawet za latryne (Charakter miala znany, avatar calkiem mily) Chcial live pogadac z nia chociazby przez godzine Do glowy mu wewatki rozne sie wkrecily Zmijka nie z rodu łosi nie wszystko lyknac chciala Nie wszystko czytam , fama glosi, ze we "Wyborach" go skopala... Biedny Superman chcial dla niej walczyc z wiatrakami Ten atak bardziej bolal, niz wszystkich pozostalych Gdy sie witala Nowa, dostala odlamkami Psychol sie w kacie chowa, niewielu jest juz calych. Zielona taki fstyd, dlaczego nie wszystko To już wiadomo, dlaczego ON ataku dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.10.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 chlopie a cuś-ty żarł podziel się Przezarlem rano pare wewatkow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.10.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Nasz Superman gonil Zmijke het, nawet za latryne (Charakter miala znany, avatar calkiem mily) Chcial live pogadac z nia chociazby przez godzine Do glowy mu wewatki rozne sie wkrecily Zmijka nie z rodu łosi nie wszystko lyknac chciala Nie wszystko czytam , fama glosi, ze we "Wyborach" go skopala... Biedny Superman chcial dla niej walczyc z wiatrakami Ten atak bardziej bolal, niz wszystkich pozostalych Gdy sie witala Nowa, dostala odlamkami Psychol sie w kacie chowa, niewielu jest juz calych. Zielona taki fstyd, dlaczego nie wszystko To już wiadomo, dlaczego ON ataku dostał o czym my gadamy bo nie wiem czy sie dobrze domyślam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.10.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 kuleczka - ja tez nie wiem o czym mowisz ale ponoc polknac to kanibalizm a wypluc to aborcja to ja wolalam uciekac zeby takich dylematow moralnych nie miec (a wogole to bysta sie wstydzili zboczone wierszyki pisac ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.10.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 kuleczka - ja tez nie wiem o czym mowisz ale ponoc polknac to kanibalizm a wypluc to aborcja to ja wolalam uciekac zeby takich dylematow moralnych nie miec (a wogole to bysta sie wstydzili zboczone wierszyki pisac ) Jakie zboczone toz to wierszyki o życiu dziecko o życiu A na dowód: Wraca Jasio ze szkoły i pierwszym pytaniem jakim strzela w rodziców jest: - Co to znaczy "robić loda"? Rodzice, którzy już dawno uzgodnili, że będa odpowiadać na każde "trudne" pytanie ( bo po co ma dziecko szukać odpowiedzi na podwórku), spojrzeli porozumiewawczo na siebie I mama mówi: - Widzisz "robić loda" to brać penisa do buzi... Na to ojciec: - Jakie brać?! Dawać! Syna przecież mamy!!! Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.10.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 (a wogole to bysta sie wstydzili zboczone wierszyki pisac ) co "bysta" , co "bysta" to mmmad to jego wina... a nie dostanie dzisiaj kolacji a kwestii formalnej to połknąć to chyba też aborcja ... no chyba że o czymś nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.10.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Wraca Jasio ze szkoły i pierwszym pytaniem jakim strzela w rodziców jest: - Co to znaczy "robić loda"? Rodzice, którzy już dawno uzgodnili, że będa odpowiadać na każde "trudne" pytanie ( bo po co ma dziecko szukać odpowiedzi na podwórku), spojrzeli porozumiewawczo na siebie I mama mówi: - Widzisz "robić loda" to brać penisa do buzi... Na to ojciec: - Jakie brać?! Dawać! Syna przecież mamy!!! niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.10.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 a kwestii formalnej to połknąć to chyba też aborcja ... no chyba że o czymś nie wiem Pozyjesz te kilka lat wiecej i sie wszystkiego nauczysz. A teraz nie mysl o glupotach , zmykaj kopac ziemniaki . Zapasy trzeba robic Na zime idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.10.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 gramy ziemniakami w football? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.10.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 ns nas opuscil razem ze zniewaga a przedtem cos go zrozumialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.10.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 ns nas opuscil razem ze zniewaga a przedtem cos go zrozumialo Zochna chcesz o tym porozmawiać ? Jakoś Cię pocieszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.10.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 ja tam swoje wiem. to wszystko jest uklad. zaatakowal - i moze zaatakowac jeszcze raz. nas ale gadac mozemy czy tu jest podsluch ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.10.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 ns nas opuscil razem ze zniewaga a przedtem cos go zrozumialo no i sie niegdy nie dowiemy o co chodzilo i co tam bylo to cos strasznego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.10.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 czy tu jest podsluch ? był.... rozpiżgnęłam go ziemniakiem na pure probonuję przeszukać zieloną - może mieć pluskwy jeśli obcowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.10.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 czy tu jest podsluch ? był.... rozpiżgnęłam go ziemniakiem na pure probonuję przeszukać zieloną - może mieć pluskwy jeśli obcowała. ja hoduje tylko jedno zwierzatko pod swoim łózkiem ROZTOCZA fajne, mozna sie z nimi nawet zaprzyjaznic no i sa mile w dotyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.10.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 I podsłuch i nadwzrok i licho wie co jeszcze Róbmy swoje A oni to nam mogą co najwyżej nagwizdać Albo latrynkę na szybko przed końtrolą Derekcji przelecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.10.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Albo latrynkę na szybko ... przelecieć buuuuu ja nie chcę przelatywać latrynki ja chcę coś żywego i nie na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.10.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Albo latrynkę na szybko ... przelecieć buuuuu ja nie chcę przelatywać latrynki ja chcę coś żywego i nie na szybko Latrynka to dla onych , wiadomych Dla nas same cymesy , co kto lubi , może być długo , nawet bardzo I żywe , żywiuteńkie , czyste sreberko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.10.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 ns nas opuscil razem ze zniewaga a przedtem cos go zrozumialo no i sie niegdy nie dowiemy o co chodzilo i co tam bylo to cos strasznego.... Nie becz , wróci , zawsze wracają Jeszcze będzie przepięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts