Maxtorka 05.10.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Chef , Jakis baran zza latryny na nas patrzy I narobil za plotem To nie baran ino cap , co się do naszej kozy sposobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 widze juz dlugiego jak capa gania z rozga od rana zazdrosny wiem jest jak cholera Jak sie Kuleczka pojawi to niech jaka piosnke zanuci Na dobranoc , bo cos spac nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picasso 05.10.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ...walking in the wild side...la. la. la. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.10.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 kto to co to picasso, hmmmm to chyba on ostatnio po oblewanej kolacji "malował" na lamperii w hollu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.10.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 kto to co to picasso, hmmmm to chyba on ostatnio po oblewanej kolacji "malował" na lamperii w hollu ?? Noooo , a myśmy się na sztuce nie poznali i Sebo poleciał szmatą po ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.10.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 widze juz dlugiego jak capa gania z rozga od rana zazdrosny wiem jest jak cholera Jak sie Kuleczka pojawi to niech jaka piosnke zanuci Na dobranoc , bo cos spac nie idzie Dzisiaj mam fazę na Alicię Keys....jej album "unplugged" nagrany podczas koncertu na żywo to MISTRZOSTWO ŚWIATA rrmi Może by tak cygańskie klimaty Ore ore całą nockę oj amore Oj amore Sebo plamę dał Przyszła ona..napalona a on nawet jej nie znaaaaaał...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picasso 05.10.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 .... a czemu by nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.10.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 a kto tak wyje w środku nocy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 cyganskie moga byc , ja tam nie wybredna jestem picasso a Ty na pacjenta jestes czy na kogo? Jak co to ja wywiad z Toba przeprowaze ps.Sebo ale dales tylka Zosia sie zalamie jak znowu sie tak z rana poderwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.10.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 a kto tak wyje w środku nocy ?? Co wyje, co wyje Czyżby komuś nie podobał się mój syreni, kuszący głos Wracać do sal, bo bo bo.... ja tu śpiewam do podusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picasso 05.10.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 cyganskie moga byc , ja tam nie wybredna jestem picasso a Ty na pacjenta jestes czy na kogo? Jak co to ja wywiad z Toba przeprowaze to ja poprosze o wywiad. moze byc na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.10.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Co wyje, co wyje Czyżby komuś nie podobał się mój syreni, kuszący głos Wracać do sal, bo bo bo.... ja tu śpiewam do podusi o właśnie tego mi słowa bakowało ... syrena strażacka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.10.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 A jednak robię mocne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.10.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 A jednak robię mocne wrażenie wyprzedziłaś mnie na wewątku obok ... gdzie tu sprawiedliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.10.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 tak, tak. a ja lubię mocne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.10.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 A jednak robię mocne wrażenie wyprzedziłaś mnie na wewątku obok ... gdzie tu sprawiedliwość He he Trzeba wiecej trenować, na przykład na skakance poskakać 1950 proponuję skoki bungee, ewentualnie jedną nockę z naszą kózką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.10.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 kuleczka , kozy nie proponuj , wiesz że ciężką nockę wczoraj miała , do teraz otrząsnąć się biedaczka nie może Żeby się tylko długi nie zorientował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.10.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 A jednak robię mocne wrażenie wyprzedziłaś mnie na wewątku obok ... gdzie tu sprawiedliwość He he Trzeba wiecej trenować, na przykład na skakance poskakać myslalem ze wypatrze cie trzecim okiem ale nic z tego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.10.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Maxtorka chyba masz rację, nie wiadomo do czego może być zdolny zazdrosny mężczyzna Pawson no dobra, przyjdę do sali i zaśpiewam....przepraszam....zawyję Ci do ucha Tylko załóż wpierwej łokular na to trzecie oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.10.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ... to chyba Pawianek zajął latrynęhttp://www.chefpaul.net/smiles/toilets_4941.gif... a może Kuleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts