Chef Paul 07.10.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 ... koza ... beczy ... kaczka ... kwacze ... kóń ... rży ... itd ... jak to w śpitalnej latrynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.10.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 a ja rycze w poduszke!!! o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.10.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 a ja rycze w poduszke!!! o! ... krowy ... ryczą ... świnie ... kwiczą ... czego ryczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.10.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 rycze bo mi dzis ranka nie wypaliła to raz nie wypalila bo sie jego kumpel zeni i maja kawalerskie i co najgorrsze - wyobraznia mi pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.10.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 ... to przestań ryczeć i ... zrób se "panieńskie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.10.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 ... to przestań ryczeć i ... zrób se "panieńskie" nie mam z kim aha - wolał te kawalerskie (co mnie obchodzi ze to jego najlepszy kumpel ktorego zna od 6-tego roku zycia?! @$#@#$%*$?!?!?!? ) niz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 ech, młoda i zielona te typy tak mają odbijesz to sobie w przyszłości, jak znam życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.10.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 ech, młoda i zielona te typy tak mają odbijesz to sobie w przyszłości, jak znam życie odbije? czy obije (mu gebe?) hmmm... nie wiem co sie na kawalerskich dzieje... bo nigdy nie bylam..c powiedzcie mi ze tylkko siedza i grzecznie pija... soczki pomidorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.10.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 ech, młoda i zielona te typy tak mają odbijesz to sobie w przyszłości, jak znam życie odbije? czy obije (mu gebe?) hmmm... nie wiem co sie na kawalerskich dzieje... bo nigdy nie bylam..c powiedzcie mi ze tylkko siedza i grzecznie pija... soczki pomidorowe Ewentualnie jeszcze bekają Zielonooka, Ty jesteś zazdrosna...Ty Jestem pewna, że on tam teraz się chwali kumplom jaką to laskę wyrwał, a tamci się ślinią biedacy No co Ty, Zielona nie marudź, bo będzie dyżur w latrynie Ja też dzisiaj sama, mąż na pępkowym. Ale tak fajnie mi jest, napaliłam se w kominku, winko piję, muzyczki słucham........ach Szkoda że mam daleko do Wa-wy, bo byśmy sobie razem podrinkowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.10.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 jestem zazdrosna ojj... chyba pierwszy raz w zyciu aha - ucho mnie piecze - wiec moze faktycznie o mnie gada (oby w tym klimacie co piszesz ) mi w sumie tez dobrze - tez pije winko, tez muzyczki slucham (tylko kominka niet ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.10.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 ... prawdziwie szpitalne klimaty ... również "se pociągam" "cytrynówkę" ... rozpalę w kominku (pierwszy raz w tym sezonie ) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.10.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 u mnie już wygasło ale pójdę za waszym przykładem, idę nalać nam zacnego trunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 jestem zazdrosna ojj... chyba pierwszy raz w zyciu aha - ucho mnie piecze - wiec moze faktycznie o mnie gada (oby w tym klimacie co piszesz ) mi w sumie tez dobrze - tez pije winko, tez muzyczki slucham (tylko kominka niet ) Na pewno o Tobie nie gada. Nie jest nienormalny. Żaden zdrowy facet nie gada o swojej kobiecie na wieczorze kawalerskim. Zajęty jest czyms zupełnie innym ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.10.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 u mnie już wygasło ale pójdę za waszym przykładem, idę nalać nam zacnego trunku Co Ci wygasło, mam nadzieję, że to nie to co myślę Może zawołam siostrzyczkę, poratuje kroplówką i widokiem młodej kózki No to chlapniem po maluchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.10.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 w kominku kuleczka w kominku czyżbyś miała nieuczesane myśli, szykuj się mąż wraca z pępkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.10.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 jestem zazdrosna ojj... chyba pierwszy raz w zyciu aha - ucho mnie piecze - wiec moze faktycznie o mnie gada (oby w tym klimacie co piszesz ) mi w sumie tez dobrze - tez pije winko, tez muzyczki slucham (tylko kominka niet ) Na pewno o Tobie nie gada. Nie jest nienormalny. Żaden zdrowy facet nie gada o swojej kobiecie na wieczorze kawalerskim. Zajęty jest czyms zupełnie innym ..... CZYM?!?!?!?!??!?!! ps. Dzieki Nefer! za nieprzespana noc.... zołzo jedna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 jestem zazdrosna ojj... chyba pierwszy raz w zyciu aha - ucho mnie piecze - wiec moze faktycznie o mnie gada (oby w tym klimacie co piszesz ) mi w sumie tez dobrze - tez pije winko, tez muzyczki slucham (tylko kominka niet ) Na pewno o Tobie nie gada. Nie jest nienormalny. Żaden zdrowy facet nie gada o swojej kobiecie na wieczorze kawalerskim. Zajęty jest czyms zupełnie innym ..... CZYM?!?!?!?!??!?!! ps. Dzieki Nefer! za nieprzespana noc.... zołzo jedna! No był dziś mecz ? Był. Wygraliśmy ? Wygraliśmy. Jest okazja ? Jest. O książkach rozmawiają, o samochodach, o polityce.........no wiesz.....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.10.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 hej!!! dajcie tu koze!!! "nowa" pacjentka na łoddziale - pseudonim :Nefer musi zostac kopnieta 3 x w kostke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 hej!!! dajcie tu koze!!! "nowa" pacjentka na łoddziale - pseudonim :Nefer musi zostac kopnieta 3 x w kostke KOZA ????????? Kozunia ? One mają takie sprytne języczki ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.10.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 czesc ja tak nieśmiało /jak zawsze/ bym sie na garnucha przyłączył wirtualnego bo mi w realu sklepa wzieli i zamkli i z browca nici ... czy wysaczenie lampki koniaku przed kompem to dobrze czy zle ?? bo nic innego w domu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts