selimm 07.10.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 hehe...ja obalam półtoraka własciwie to na wszelki wypadek powiem ,ze juz obaliłem bo jeszcze by kto kcioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.10.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 hehe...ja obalam półtoraka własciwie to na wszelki wypadek powiem ,ze juz obaliłem bo jeszcze by kto kcioł ja kce ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.10.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 ni ma ...no przeca serio NI_Mano poszed Ty .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.10.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.10.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 no! i tak trzymej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.10.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 no! i tak trzymej zadnych kur.... ludzkich odruchów nii ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.10.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 no! i tak trzymej zadnych kur.... ludzkich odruchów nii ma no tego tez ni ma ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.10.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 no! i tak trzymej zadnych kur.... ludzkich odruchów nii ma Ja Cie Pawson wezmę i przytulę . W końcu mąż na wychodnym Mogę się nawet winkiem podzielić, niech stracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.10.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 no! i tak trzymej zadnych kur.... ludzkich odruchów nii ma Ja Cie Pawson wezmę i przytulę . W końcu mąż na wychodnym Mogę się nawet winkiem podzielić, niech stracę dzieki tylko kieliszek wezme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.10.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 no! i tak trzymej zadnych kur.... ludzkich odruchów nii ma Ja Cie Pawson wezmę i przytulę . W końcu mąż na wychodnym Mogę się nawet winkiem podzielić, niech stracę dzieki tylko kieliszek wezme No to do dna Dlaczego tylko kieliszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.10.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Tznn dlaczego tylko jeden kieliszek Od tego wina już mie się w głowie plącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.10.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 no! i tak trzymej zadnych kur.... ludzkich odruchów nii ma Ja Cie Pawson wezmę i przytulę . W końcu mąż na wychodnym Mogę się nawet winkiem podzielić, niech stracę dzieki tylko kieliszek wezme No to do dna Dlaczego tylko kieliszek hmmm ... dobra wezme jeszcze malborasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.10.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Mówisz masz A mogą być Klubowe (robią takie jeszcze , nie wiem bo nie palę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.10.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 hmm nie wiem czy robią trochę to nie moja półka ... oglądam sobie właśnie szybki film z zbijaniem wybuchami i bez sensu a obok w bloku jest z 5 imprez ... widzą jak nas wkur.... my na najbliższą nocną imprezę wyjdziemy pewnie za jakieś 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 a obok w bloku jest z 5 imprez ... widzą jak nas wkur.... my na najbliższą nocną imprezę wyjdziemy pewnie za jakieś 2 lata To szybciej niż myślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.10.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 a obok w bloku jest z 5 imprez ... widzą jak nas wkur.... my na najbliższą nocną imprezę wyjdziemy pewnie za jakieś 2 lata To szybciej niż myślisz powiem ci za 2 lata czy szybko zleciało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.10.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 hmm nie wiem czy robią trochę to nie moja półka ... oglądam sobie właśnie szybki film z zbijaniem wybuchami i bez sensu a obok w bloku jest z 5 imprez ... widzą jak nas wkur.... my na najbliższą nocną imprezę wyjdziemy pewnie za jakieś 2 lata A to dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 a obok w bloku jest z 5 imprez ... widzą jak nas wkur.... my na najbliższą nocną imprezę wyjdziemy pewnie za jakieś 2 lata To szybciej niż myślisz powiem ci za 2 lata czy szybko zleciało ... To ja już Ci mówię - mi 15 lat zleciało błyskawicznie :) Syn skończył tyle kilka dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.10.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 hmm nie wiem czy robią trochę to nie moja półka ... oglądam sobie właśnie szybki film z zbijaniem wybuchami i bez sensu a obok w bloku jest z 5 imprez ... widzą jak nas wkur.... my na najbliższą nocną imprezę wyjdziemy pewnie za jakieś 2 lata A to dlaczego mała panna K ma 11 m-cy i jakoś sie nie rwie żeby samemu zostawać na noc w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.10.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 a obok w bloku jest z 5 imprez ... widzą jak nas wkur.... my na najbliższą nocną imprezę wyjdziemy pewnie za jakieś 2 lata To szybciej niż myślisz powiem ci za 2 lata czy szybko zleciało ... To ja już Ci mówię - mi 15 lat zleciało błyskawicznie :) Syn skończył tyle kilka dni temu pogratulować ... mam nadzieje ze kupiłaś mu prezent ?? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts