Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

ale chyba popsuliśmy wątek :(:( przepraszam, o dzieciach to ja moge godzinami :oops:

ze śpitalika to nas zaraz wy....rzucą :lol: :lol: :wink:

Cholewcia, idę do sali, bo mi jutro Zochna zrobi lobotomię :lol:

Uważajcie, bo podobno dzisiaj znowu ta młoda cycata białogłowa grasuje :lol: :lol: Sebo już jej nie kce, mówi że się podzieli s innyma chłopima :D

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:evil: wiecie czego nie lubię? Jak ten wewątek traci swoją absurdalnośc i zaczyna robic za ławkę przed blokiem gdzie jedna pani drugiej pani opowiada historie ze swojego życia. :evil: Do takich pogawędek to jest kawiarnia klubowa gdzie 10 osób przez 3 strony wita się i żegna. Jest miło i przyjemnie. Tu sie gada absurdy albo nie gada się wcale. Sorry, ale będę uparta i ortodoksyjna :wink: 8) . Oczywiście, że nie musicie brac tego pod uwagę, ale tutaj to jedyne takie miejsce i trochę byłoby mi żal je skundlic.... :-? :(

:oops: :oops: :oops:

sorry ... czuje sie przywołany do porzadku

w ramach zadośćuczynienia ja przeprosze wszystkich a kuleczka bedzie przez tydzien czyscila latryne :lol: :lol: :lol:

:wink:

no i tak ma byc

bo mie sie Aggi stresuje i naszczy znowu w nocy i kto Jej bedzie dupsko podcieral? :evil:

Moze ja , co? :lol:

Czy jest jakis odwazny co to zrobi za mnie?

I nie bedzie to dlugi? :roll: :roll: :roll:

sorry ... czuje sie przywołany do porzadku

w ramach zadośćuczynienia ja przeprosze wszystkich a kuleczka bedzie przez tydzien czyscila latryne :lol: :lol: :lol:

:wink:

no i tak ma byc

bo mie sie Aggi stresuje i naszczy znowu w nocy i kto Jej bedzie dupsko podcieral? :evil:

Moze ja , co? :lol:

Czy jest jakis odwazny co to zrobi za mnie?

I nie bedzie to dlugi? :roll: :roll: :roll:

nie ma :roll: :roll:

:evil: wiecie czego nie lubię? Jak ten wewątek traci swoją absurdalnośc i zaczyna robic za ławkę przed blokiem gdzie jedna pani drugiej pani opowiada historie ze swojego życia. :evil: Do takich pogawędek to jest kawiarnia klubowa gdzie 10 osób przez 3 strony wita się i żegna. Jest miło i przyjemnie. Tu sie gada absurdy albo nie gada się wcale. Sorry, ale będę uparta i ortodoksyjna :wink: 8) . Oczywiście, że nie musicie brac tego pod uwagę, ale tutaj to jedyne takie miejsce i trochę byłoby mi żal je skundlic.... :-? :(

Ale to Zielona zaczęła...tym kawalerskim hi hi, a potem to już poszło :lol:

Dobra, mogę czyścić latrynę 8), tylko nie po Selimmie plissssss :-?

Un jak sie kajsik czegós napcho to kruca oddychać nie idzie :evil: