kuleczka 07.10.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 ale chyba popsuliśmy wątek :( przepraszam, o dzieciach to ja moge godzinami ze śpitalika to nas zaraz wy....rzucą Cholewcia, idę do sali, bo mi jutro Zochna zrobi lobotomię Uważajcie, bo podobno dzisiaj znowu ta młoda cycata białogłowa grasuje Sebo już jej nie kce, mówi że się podzieli s innyma chłopima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.10.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 dobra ja spadam spać bo już ledwo klepie .. do jutra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.10.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 dobra ja spadam spać bo już ledwo klepie .. do jutra... Hi hi....nie ma to jak dobra zachęta Ja tysz leze na prycze, może co mielonki zostało Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 papatki - idę dolizać kaszankę z patelni ....wczorajsza jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.10.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 spalem i wstałem ŚNIADANIA dajta może być suchy suchar i dżem z dżdżownic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.10.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 wiecie czego nie lubię? Jak ten wewątek traci swoją absurdalnośc i zaczyna robic za ławkę przed blokiem gdzie jedna pani drugiej pani opowiada historie ze swojego życia. Do takich pogawędek to jest kawiarnia klubowa gdzie 10 osób przez 3 strony wita się i żegna. Jest miło i przyjemnie. Tu sie gada absurdy albo nie gada się wcale. Sorry, ale będę uparta i ortodoksyjna . Oczywiście, że nie musicie brac tego pod uwagę, ale tutaj to jedyne takie miejsce i trochę byłoby mi żal je skundlic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.10.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Aggi - jak ja lubie ... smrodek z Twojej krauzy kundle won!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.10.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Aggi - wracamy na tory... to znaczy ja wracam na tor bo znalazlam swietne miejsce do zjezdzania tylko nie wiem na czym bede miala lepszy poslizg na - za przeproszeniem - kaczce , czy na basenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.10.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 wiecie czego nie lubię? ( a ja wiem czego Ty nie lubisz . To co chlopaki bedziem odcedzac kartofelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.10.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Jo wisza na drucie i cedza na glajzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.10.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 sorry ... czuje sie przywołany do porzadku w ramach zadośćuczynienia ja przeprosze wszystkich a kuleczka bedzie przez tydzien czyscila latryne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.10.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 sorry ... czuje sie przywołany do porzadku w ramach zadośćuczynienia ja przeprosze wszystkich a kuleczka bedzie przez tydzien czyscila latryne no i tak ma byc bo mie sie Aggi stresuje i naszczy znowu w nocy i kto Jej bedzie dupsko podcieral? Moze ja , co? Czy jest jakis odwazny co to zrobi za mnie? I nie bedzie to dlugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.10.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 sorry ... czuje sie przywołany do porzadku w ramach zadośćuczynienia ja przeprosze wszystkich a kuleczka bedzie przez tydzien czyscila latryne no i tak ma byc bo mie sie Aggi stresuje i naszczy znowu w nocy i kto Jej bedzie dupsko podcieral? Moze ja , co? Czy jest jakis odwazny co to zrobi za mnie? I nie bedzie to dlugi? nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.10.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Znaczy Pawson , ze jestes troki od kaleson? To milo mi Ja moge byc jako ten sznurek od majtek . Mozemy sie razem napic za latryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.10.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 aha... juz wiem co ma lepszy poślizg... ma ktos cos zimnego zebym na guza przyłozyla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.10.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 wiecie czego nie lubię? Jak ten wewątek traci swoją absurdalnośc i zaczyna robic za ławkę przed blokiem gdzie jedna pani drugiej pani opowiada historie ze swojego życia. Do takich pogawędek to jest kawiarnia klubowa gdzie 10 osób przez 3 strony wita się i żegna. Jest miło i przyjemnie. Tu sie gada absurdy albo nie gada się wcale. Sorry, ale będę uparta i ortodoksyjna . Oczywiście, że nie musicie brac tego pod uwagę, ale tutaj to jedyne takie miejsce i trochę byłoby mi żal je skundlic.... Ale to Zielona zaczęła...tym kawalerskim hi hi, a potem to już poszło Dobra, mogę czyścić latrynę , tylko nie po Selimmie plissssss Un jak sie kajsik czegós napcho to kruca oddychać nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.10.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 weronka jest zimna. ale ona sie nie przyklada , lajza taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.10.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Znaczy Pawson , ze jestes troki od kaleson? To milo mi Ja moge byc jako ten sznurek od majtek . Mozemy sie razem napic za latryna To ja będę tajemniczy Don Pedro mamma mija zielona pietruszka i przemyce troche salicylu z dyżurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.10.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Ale to Zielona zaczęła...tym kawalerskim hi hi, a potem to już poszło kabel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.10.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 weronka jest zimna. ale ona sie nie przyklada , lajza taka tez sie nie przykladam do byle czego i jakos zyje Kuleczka lapy precz od salicylu , tylko troche do narkozy mamy juz tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts