kuleczka 08.10.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Ale to Zielona zaczęła...tym kawalerskim hi hi, a potem to już poszło kabel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.10.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 weronka jest zimna. ale ona sie nie przyklada , lajza taka tez sie nie przykladam do byle czego i jakos zyje hmmm oda do Weronki.... siede i napisze Zochna kiedys wierszyk napislała taki nawet ładny był i za serce łapał i lze woku zakrecił ..... to ja tez sprobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.10.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 weronka jest zimna. ale ona sie nie przyklada , lajza taka [/quote ]tez sie nie przykladam do byle czego i jakos zyje Kuleczka lapy precz od salicylu , tylko troche do narkozy mamy juz tylko do narkozy to my mamy skarpety selimma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.10.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 weronka jest zimna. ale ona sie nie przyklada , lajza taka tez sie nie przykladam do byle czego i jakos zyje Kuleczka lapy precz od salicylu , tylko troche do narkozy mamy juz tylko Dobra dobra, za łóżkiem utłukłam troche karaluchów na nalewke...może już ukisło i ma jakie procenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.10.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 do narkozy to my mamy skarpety selimma. hmmmm... skarpet Selimma to konwencja Genewska zabrania uzywac ... mimo wszystko badzmy humanitarni u licha zostaja nam wszak jeszcze i gumofilce Aggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.10.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 weronka jest zimna. ale ona sie nie przyklada , lajza taka [/quote ]tez sie nie przykladam do byle czego i jakos zyje Kuleczka lapy precz od salicylu , tylko troche do narkozy mamy juz tylko do narkozy to my mamy skarpety selimma. Skarpety Selimma to mamy do eutanazji...nie pamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.10.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 do narkozy to my mamy skarpety selimma. hmmmm... skarpet Selimma to konwencja Genewska zabrania uzywac ... mimo wszystko badzmy humanitarni u licha zostaja nam wszak jeszcze i gumofilce Aggi Ktoś tu pominął kalesony Pawsona, tylko od czego by papierosy odpalał, bez tej draski na przedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.10.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 ja poproszę pół kilo nalewki z karaluchów ... może być z kurzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.10.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 do narkozy to my mamy skarpety selimma. hmmmm... skarpet Selimma to konwencja Genewska zabrania uzywac ... mimo wszystko badzmy humanitarni u licha zostaja nam wszak jeszcze i gumofilce Aggi Ktoś tu pominął kalesony Pawsona, tylko od czego by papierosy odpalał, bez tej draski na przedzie miałaś nie mówić to ja za karę powiem że chodzisz bez ma... a zresztą nie powiem bo jestem dżentelmenem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.10.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Zochna kiedys wierszyk napislała taki nawet ładny był i za serce łapał i lze woku zakrecił no, to prawda. Nike za niego dostalam. tzn pomnik Nike. do umycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.10.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 wlasnie ...Pawson.... choc tez podkablujemy kulke skarpety Sela zostaly komisyjnie zakopane w ogrodku.... nie wiem czemu tylko roslinki wkolo przestaly rosnac?! ps. nie prszaeszkadzac mi i nie pukac do latrynki!!!! wiersz pisze! musze sie - ehm... skupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.10.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Zochna kiedys wierszyk napislała taki nawet ładny był i za serce łapał i lze woku zakrecił no, to prawda. Nike za niego dostalam. tzn pomnik Nike. do umycia. oj to chyba gołębi do dzisiaj nienawidzisz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.10.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 wlasnie ...Pawson.... choc tez podkablujemy kulke skarpety Sela zostaly komisyjnie zakopane w ogrodku.... nie wiem czemu tylko roslinki wkolo przestaly rosnac?! ps. nie prszaeszkadzac mi i nie pukac do latrynki!!!! wiersz pisze! musze sie - ehm... skupić puk .. puk .... pllliiiiiiiiisssssssssssss wystarczy fraszka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.10.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Zochna kiedys wierszyk napislała taki nawet ładny był i za serce łapał i lze woku zakrecił no, to prawda. Nike za niego dostalam. tzn pomnik Nike. do umycia. no wiem od tamtego czasu czuje w sercu zazdrosc i nawet - wstyd mi sie przyznac - lekka zawiść ale postanowilam nie byc malostkowa i nie podlozyc ci nogi na schodach ..... tylko samej cos stworzyc na miare tamtego dziela teraz szukam rymu do słowa " wm roku " ( bo to mroczny egzystencjonalny wiersz bedzie) moze "w kroku" pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.10.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 ja poproszę pół kilo nalewki z karaluchów ... może być z kurzem Dobra, tyko przeżuję do końca te robale, bo mi coś czicza za mało wodnista wyszła Te afrykańskie kobiety mają bardziej popsute zębiska i szybciej fermentuje psia kostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.10.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 zielona , sztachnij sie skarpeta ja po jednym wziewie machnelam dwa rozdzialy w temacie rozróżnienia na cztery przestrzenie w kontekście rozważań nad znaczeniem jako treścią całokształtu doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.10.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 zielona , sztachnij sie skarpeta ja po jednym wziewie machnelam dwa rozdzialy w temacie rozróżnienia na cztery przestrzenie w kontekście rozważań nad znaczeniem jako treścią całokształtu doświadczenia cholerka - w sumie artysci zawsze sie czyms szprycowali (Witkacy, Riedel itp... ) tylko ten ... Miskiewiszcz to ponoc nie ale on wieszczem byl...a zreszta kto go tam wie jak to tak dawno było ale ja taka "skarpetowa dziewica" nie wiem ile tam sobie "niuchów" sztachnac ... coby nie odleciec a co gorsza nie zejsc z tego padoła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.10.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 zielona , sztachnij sie skarpeta ja po jednym wziewie machnelam dwa rozdzialy w temacie rozróżnienia na cztery przestrzenie w kontekście rozważań nad znaczeniem jako treścią całokształtu doświadczenia Myślę, że powyższe ujęcie kontekstu w nawiązaniu do rozważań części przestrzeni pierwszej, nijak ma się owo nawiązanie do ujęcia ogólnego konceptu rozróżnienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.10.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Ty kulka... ty sie juz nie sztachaj.... bo ja cie za cholere nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.10.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 zielona , sztachnij sie skarpeta ja po jednym wziewie machnelam dwa rozdzialy w temacie rozróżnienia na cztery przestrzenie w kontekście rozważań nad znaczeniem jako treścią całokształtu doświadczenia cholerka - w sumie artysci zawsze sie czyms szprycowali (Witkacy, Riedel itp... ) tylko ten ... Miskiewiszcz to ponoc nie ale on wieszczem byl...a zreszta kto go tam wie jak to tak dawno było ale ja taka "skarpetowa dziewica" nie wiem ile tam sobie "niuchów" sztachnac ... coby nie odleciec a co gorsza nie zejsc z tego padoła... Ty się lepiej sztachnij tym coś tam w latrynie narobiła a skarpety Selimma to już w ostateczności, jak wena nie przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts