Pawson 08.10.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 w śpitalliku same ćpuny ups znaczy się twórczynie ... z koła gopodyń wiejskich ... lepiej byśta się za haftowanie wzieły albo jakieś inne dzierganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.10.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 w śpitalliku same ćpuny ups znaczy się twórczynie ... z koła gopodyń wiejskich ... lepiej byśta się za haftowanie wzieły albo jakieś inne dzierganie Łolaboga co sie stało pod fartuskiem pekło ciało ni to zaszyć ni załatać bede s takom dziurom latać To sztandarowa piosnka w naszym Kole Gospodyń Śpitalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.10.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 w śpitalliku same ćpuny ups znaczy się twórczynie ... z koła gopodyń wiejskich ... lepiej byśta się za haftowanie wzieły albo jakieś inne dzierganie Łolaboga co sie stało pod fartuskiem pekło ciało ni to zaszyć ni załatać bede s takom dziurom latać To sztandarowa piosnka w naszym Kole Gospodyń Śpitalnych na tak jurny kawałek z pieprzykiem ale chyab była jeszcze druga zwrotka o pijańswie bo jak narazie to tylko połowa prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.10.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 w śpitalliku same ćpuny ups znaczy się twórczynie ... z koła gopodyń wiejskich ... lepiej byśta się za haftowanie wzieły albo jakieś inne dzierganie Łolaboga co sie stało pod fartuskiem pekło ciało ni to zaszyć ni załatać bede s takom dziurom latać To sztandarowa piosnka w naszym Kole Gospodyń Śpitalnych na tak jurny kawałek z pieprzykiem ale chyab była jeszcze druga zwrotka o pijańswie bo jak narazie to tylko połowa prawdy O pijaństwie, yyyyy ja tylko próbowałam mojej babcinej nalewki, eeeee..........żeby zara pijaństwo..... Zielona wyłaź z latryny.....mówiłam, zeby skaroetów Selimma nie wąchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 w śpitalliku same ćpuny ups znaczy się twórczynie ... z koła gopodyń wiejskich ... lepiej byśta się za haftowanie wzieły albo jakieś inne dzierganie Łolaboga co sie stało pod fartuskiem pekło ciało ni to zaszyć ni załatać bede s takom dziurom latać To sztandarowa piosnka w naszym Kole Gospodyń Śpitalnych na tak jurny kawałek z pieprzykiem ale chyab była jeszcze druga zwrotka o pijańswie bo jak narazie to tylko połowa prawdy O pijaństwie, yyyyy ja tylko próbowałam mojej babcinej nalewki, eeeee..........żeby zara pijaństwo..... Zielona wyłaź z latryny.....mówiłam, zeby skaroetów Selimma nie wąchać zielona to sie pewnie teraz obudzi koło środy ... po tych skarpetach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.10.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 mam katar..... nie działa ...psia mać nie napisze no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.10.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 zielona nie desperuj . wez dozylnie. patrz : teraz szukam rymu do słowa " w mroku " 1. ty zboku 2. dziura w kroku 3. dosiego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.10.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 pisze pisze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.10.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 zielona nie desperuj . wez dozylnie. patrz : teraz szukam rymu do słowa " w mroku " 1. ty zboku 2. dziura w kroku 3. dosiego roku 4. trup w potoku 5. statek w doku 6. czyrak na boku 7. rrmi w rynsztoku 8. czai się do skoku 9. z braku widoku 10. na piwnicę w bloku może co się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.10.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 ooo zta rrmi w rynsztoku to ciekawe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.10.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 jestem w szoku, że leżąc na boku, łza się kręci w oku, bo rrrmi jest w rynsztoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.10.2006 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 jestem w szoku, że leżąc na boku, łza się kręci w oku, bo rrrmi jest w rynsztoku ... w samym szlafroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.10.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 jestem w szoku, że leżąc na boku, łza się kręci w oku, bo rrrmi jest w rynsztoku ... w samym szlafroku już po wyroku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.10.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 rok nie wyrok a dwa lata jak dla brata gdzie ta rrmi lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.10.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 sellim oblykej te skarpety nazot - bo sie dzieje z ludziami coś dziwnego!!! Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.10.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 MOJE KOCHANE PSYCHOLKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.10.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Aggi A ty cos tako uradowano od samego rana Ja tęsknię... za nią Możesz mi coś dać na tęsknote ... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.10.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Co za pieron mi ukradł nalewkę z karaluchów Żądam przeprowadzenia dochodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.10.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 sorry ... czuje sie przywołany do porzadku w ramach zadośćuczynienia ja przeprosze wszystkich a kuleczka bedzie przez tydzien czyscila latryne no i tak ma byc bo mie sie Aggi stresuje i naszczy znowu w nocy i kto Jej bedzie dupsko podcieral? Moze ja , co? Czy jest jakis odwazny co to zrobi za mnie? I nie bedzie to dlugi? nie ma Jest! Ja ladne dupy lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.10.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Co za pieron mi ukradł nalewkę z karaluchów Żądam przeprowadzenia dochodzenia Dobra była - ale ja jej nie zjeb...łem Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts