Pawson 09.10.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Jest! Ja ladne dupy lubie jest paru gości o których mówi się "d.u.p.a. cielęca" ... podesłać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.10.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 sorry ... czuje sie przywołany do porzadku w ramach zadośćuczynienia ja przeprosze wszystkich a kuleczka bedzie przez tydzien czyscila latryne no i tak ma byc bo mie sie Aggi stresuje i naszczy znowu w nocy i kto Jej bedzie dupsko podcieral? Moze ja , co? Czy jest jakis odwazny co to zrobi za mnie? I nie bedzie to dlugi? nie ma Jest! Ja ladne dupy lubie Ja to lubię ładne i szybkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.10.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ja mam już podtarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.10.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ja mam już podtarte a wiem właśnie zauważyłem że mi zginął papier ścierny nie piecze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.10.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ja to lubię ładne i szybkie taaaa widziałam je , szybkie to one może i były, ale żeby jakieś ładne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.10.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ja to lubię ładne i szybkie taaaa widziałam je , szybkie to one może i były, ale żeby jakieś ładne.... daj spokój to i tak 50 % sukcesu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.10.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ja mam już podtarte a wiem właśnie zauważyłem że mi zginął papier ścierny nie piecze ?? nie bez ściernego nie szło odskrobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.10.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Aggi - wracamy na tory... to znaczy ja wracam na tor bo znalazlam swietne miejsce do zjezdzania tylko nie wiem na czym bede miala lepszy poslizg na - za przeproszeniem - kaczce , czy na basenie? przewróć pampersa na drugą stronę iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jazda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.10.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Pawson toż Ci korundowe listki zginęły a ni papier ścierny. Aggi wytarła sie chyba za wszystkie czasy Długi najważniejsze że ładne ale szybkie ???? Co nagle to po diable - nie ma jak to długo jeździc sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.10.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Aggi - wracamy na tory... to znaczy ja wracam na tor bo znalazlam swietne miejsce do zjezdzania tylko nie wiem na czym bede miala lepszy poslizg na - za przeproszeniem - kaczce , czy na basenie? przewróć pampersa na drugą stronę iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jazda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! of kors zużytego ... coby sie lepiej ślizgał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.10.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 w śpitalliku same ćpuny ups znaczy się twórczynie ... z koła gopodyń wiejskich ... lepiej byśta się za haftowanie wzieły albo jakieś inne dzierganie Łolaboga co sie stało pod fartuskiem pekło ciało ni to zaszyć ni załatać bede s takom dziurom latać To sztandarowa piosnka w naszym Kole Gospodyń Śpitalnych Taż ty z dziurom na wierzchu nie lataj bo ci ta szara komórka wypadnie i pójdziesz do izolatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.10.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Co za pieron mi ukradł nalewkę z karaluchów Żądam przeprowadzenia dochodzenia Tylko nie dochodź do końca Nalewkę to ja ale nie ukradłam tylko zabezpieczyłam bo się koza do niej dobierała . Mam nadzieję że długi to doceni bo życie sierściuszce uratowałam Prawdopodobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.10.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 http://www.apis.pl/?pl-miodypitne-poltoraki-jadwiga Pawian , na wieczor sie z takim cymś meldujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.10.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 No to Pawian weź ze 2x take cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.10.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 powiem wam jak smakowało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.10.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Co za pieron mi ukradł nalewkę z karaluchów Żądam przeprowadzenia dochodzenia Tylko nie dochodź do końca Nalewkę to ja ale nie ukradłam tylko zabezpieczyłam bo się koza do niej dobierała . Mam nadzieję że długi to doceni bo życie sierściuszce uratowałam Prawdopodobnie Dobra Maxtorka, mam nadzieję że dobrą masz kryjówkę Pamiętaj spotykamy się przy najbliższej pełni za latryną w celu spożycia owej wody...tfu... brei ognistej Że pełnia to poznamy po zębach Pawsona, wtedy mu taki długie kły rosną....nie wiedzieć czemu i sierścią porasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.10.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 powiem wam jak smakowało ... tylko sie nie zaslin Ja juz z rynsztoka nie wychodze. ps.Aggi czy Cie kto bzyknal , zes taka radosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.10.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Dobra Maxtorka, mam nadzieję że dobrą masz kryjówkę Pamiętaj spotykamy się przy najbliższej pełni za latryną w celu spożycia owej wody...tfu... brei ognistej Że pełnia to poznamy po zębach Pawsona, wtedy mu taki długie kły rosną....nie wiedzieć czemu i sierścią porasta Zębiszcza spiłujemy , sierść ogolimy Co by pajentów nie straszył Bo dojdą za szybko I nową nalewkę trza nastawić Idę pająków nakopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.10.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 powiem wam jak smakowało ... Nie powiem , nie powiem , tylko się podzielę ... z potrzebującymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 09.10.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 powiem wam jak smakowało ... tylko sie nie zaslin Ja juz z rynsztoka nie wychodze. ps.Aggi czy Cie kto bzyknal , zes taka radosna? Cichooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts