Aggi 09.10.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ps.Aggi czy Cie kto bzyknal , zes taka radosna? zupełnie nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.10.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 powiem wam jak smakowało ... Nie powiem , nie powiem , tylko się podzielę ... z potrzebującymi to ja biorę wątrobę. Odpowiednio skażona będzie. straszniem dzisiaj wqrzona. Trzeba bedzie komus d.upę skopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.10.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ps.Aggi czy Cie kto bzyknal , zes taka radosna? zupełnie nikt znaczy niktspecjalny? krysteeeeeeeeeeeeee chodz do mnie do rynsztoka , bedziem takie dwie pikne siedzialy w pampersach odwroconych na druga strone Majka ode mnie sie odczep , ja skopana juz na dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.10.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Dobra Maxtorka, mam nadzieję że dobrą masz kryjówkę Pamiętaj spotykamy się przy najbliższej pełni za latryną w celu spożycia owej wody...tfu... brei ognistej Że pełnia to poznamy po zębach Pawsona, wtedy mu taki długie kły rosną....nie wiedzieć czemu i sierścią porasta Zębiszcza spiłujemy , sierść ogolimy Co by pajentów nie straszył Bo dojdą za szybko I nową nalewkę trza nastawić Idę pająków nakopać Taki opiłowany i ogolony, to się może nam do czego nada Pamiętaj, bierz tylko te pająki z polne, z krzyżaków to gorzka nalewka wychodzi A propo NS, co się dzieje z tym pacyjentem, jeszcze w izolatce siedzi Czy ktoś go karmi chociaż na psa urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.10.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ps.Aggi czy Cie kto bzyknal , zes taka radosna? zupełnie nikt znaczy niktspecjalny? krysteeeeeeeeeeeeee : Kokietka Wyłaź z tego rynsztoka bo jakiejsik biedy jeszcze sobie napytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.10.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ps.Aggi czy Cie kto bzyknal , zes taka radosna? zupełnie nikt Jak trzeba to nie ma sprawy mogę Cie bzyknąć - humor bym se poprawił Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.10.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ty Sebo to widze , ze sie nawet dla dobra ludzkosci poswiecic jestes gotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.10.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Gotów się poświęcić -ludzkość musi trwać sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.10.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Jak trzeba to nie ma sprawy mogę Cie bzyknąć - humor bym se poprawił Sebo8877 bez pytania o wiek, płeć, stopień uwłosienia i cellulitusu, stan uzębienia .... ???? Ty tak zawsze ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.10.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Jak trzeba to nie ma sprawy mogę Cie bzyknąć - humor bym se poprawił Sebo8877 bez pytania o wiek, płeć, stopień uwłosienia i cellulitusu, stan uzębienia .... ???? Ty tak zawsze ?! Dobrze, ze nie widzialas jego chomika. Caly oblejony tasma, zeby sie nie rozlecial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.10.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Jak trzeba to nie ma sprawy mogę Cie bzyknąć - humor bym se poprawił Sebo8877 bez pytania o wiek, płeć, stopień uwłosienia i cellulitusu, stan uzębienia .... ???? Ty tak zawsze ?! W depresyji jestem - jeżeli kogos mogę uratować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.10.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Dobrze, ze nie widzialas jego chomika. Caly oblejony tasma, zeby sie nie rozlecial... jak ta papużka w Głupim i Głupszym? Paputek jej było W depresyi to sam pomocy potrzebuje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.10.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Jak trzeba to nie ma sprawy mogę Cie bzyknąć - humor bym se poprawił Sebo8877 bez pytania o wiek, płeć, stopień uwłosienia i cellulitusu, stan uzębienia .... ???? Ty tak zawsze ?! W depresyji jestem - jeżeli kogos mogę uratować ... uśmierciłes polowicę czy sie wqrzyła troche mi przeszło, wyżyłam się na 30 warstwach farby na 100-letnim oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.10.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Dobrze, ze nie widzialas jego chomika. Caly oblejony tasma, zeby sie nie rozlecial... jak ta papużka w Głupim i Głupszym? Paputek jej było oni ją nareperowali i sprzedali niewidomemu chłopcu ... mili byli .. pomóc chcieli .. pewnie dużo nie wzieli za nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.10.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Trzeba bedzie komus d.upę skopać no, mozna. znam jedna. taka ladna d.upa z twarzy czy my tu mamy oddzial zamkniety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.10.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Trzeba bedzie komus d.upę skopać no, mozna. znam jedna. taka ladna d.upa z twarzy O widzisz - to ja jeszcze jedną dołożę do skopania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.10.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 czy my tu mamy oddzial zamkniety ? jak najbardziej , a co? chcesz kogos przyprowadzic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.10.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Jak trzeba to nie ma sprawy mogę Cie bzyknąć - humor bym se poprawił Sebo8877 bez pytania o wiek, płeć, stopień uwłosienia i cellulitusu, stan uzębienia .... ???? Ty tak zawsze ?! widać kto nam obalił tego półtoraka [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.10.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ta mimimalistyczna lawke dedykuje naszej kolezance Aggi i Jej narzeczonemu Sebo Niech Im szczescie towarzyszy na wieki Niech mnoza sie i trwaja w zdrowiu razem ze swoim uzebieniem , celulitem i wlosami na nogach http://www.hastegarden.com/images/lawka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 09.10.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Dobrze, ze nie widzialas jego chomika. Caly oblejony tasma, zeby sie nie rozlecial... jak ta papużka w Głupim i Głupszym? Nie. Na bezrybiu i chomik ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts