Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hmmm..... ale nam roznych rzeczy brakuje :-?

a to baseny sie wyszczerbily... a to kaftany bezpbieczenstwa popruly, materac w izolatce sie zuzyl.... ehhh :-? :(

a tak personalnie to : Selimm nie ma juz mielonki, rrmi reform cieplych na zime, :( aggi zgubila pantalony a maxtorka gumofilce , a pawson onuce :( :( :( ...lewą... :cry:

a zochna to teskni za tasiemcem... :-? :roll: , długi .... hmmm nie... dlugi to ma koze to mu do szczescia wystarczy :wink: :lol:

ale inni ???? :-?

:cry: nie pisze juz nawet o sobie.... :roll:

no ale na szczescie niedlugo gwiazdka :evil: , moze sw. mikolaj bedzie lepiej zaopatrzony :evil: :-?

Najlepiej dawać (lub przynajmniej życzyć) tego, czego obdarowanemu brakuje.

Nieprawdaż. :D

Prawdaż :p

no to siup : drogi E przyjmij serdeczne zyczenia dystansu do rzeczywistosci, poczucia humoru oraz niewyczerpanego zrodla inspiracji i natchnienia do rozwazan przy ognisku :). No i wpadaj czesciej :D

No i wpadaj czesciej :D

Częściej, to ja wpadam tam gdzie mnie lubią. :roll:

A u Was................... :( .

no to do nas chociaż na kozetkę :wink: zgodnie z arkanami sztuki będziemy Cie molestowac - kozetka ładna - patrz wyżej :wink:

Jakeś taka niewyżyta, to pomolestuj 1950, przynajmniej cycka mu daj do pomacania :roll: biedny chłop poczciwy taki, niech ma co z życia :p

W kwestii drzwi do latryny, to mi się podoba jak jest, tak to Zielona medytacje uprawiała poetyckie, albo Długi z kozą się zamykał.

Wszak kibel do czego służy :roll:

dlugi to sie z koza nie zmiesci do naszego kibelka

przeciez on długi :o jak sama nazwa wskazuje....

z moich poetyckich prob uprawianych w latrynce.... hmmm ....calkiem pasujac do otoczenia :wink: :lol: g.... wyszło :( :wink:

wiec nie wiem - moze spytamy w dziale "Wnętrza"?:D:D:D:D jaki drzwi beda pasowac? :wink:

dlugi to sie z koza nie zmiesci do naszego kibelka

przeciez on długi :o jak sama nazwa wskazuje....

z moich poetyckich prob uprawianych w latrynce.... hmmm ....calkiem pasujac do otoczenia :wink: :lol: g.... wyszło :( :wink:

wiec nie wiem - moze spytamy w dziale "Wnętrza"?:D:D:D:D jaki drzwi beda pasowac? :wink:

:lol: :lol: :lol: Dobry pomysł :wink:

O żesz k...a mać.......kto narobił na środku korytarza :evil:

Drzwi jednak muszom być :roll: