Zochna 10.10.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Jak milo z Twojej strony ESKIMOSie , ja dziekuje za pamiec i odwzajemniam Moj nauczyciel mawial : smiech to zdrowie - ale ja powiadam wam ,ze nie kazdy smiech jest oznaka zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.10.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 ja znam tez: Po niektórych salwach śmiechu pozostają ranni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 10.10.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 no dobra...zyczenia zyczeniami ( ) a gdzie prezenty A czym ja Wam mógłbym zaimponować w aspekcie prezentu. Toż macie tu takie wyposażenie i takie specyjały - że tylko pozazdroscić. Najlepiej dawać (lub przynajmniej życzyć) tego, czego obdarowanemu brakuje. Nieprawdaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.10.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 hmmm..... ale nam roznych rzeczy brakuje a to baseny sie wyszczerbily... a to kaftany bezpbieczenstwa popruly, materac w izolatce sie zuzyl.... ehhh a tak personalnie to : Selimm nie ma juz mielonki, rrmi reform cieplych na zime, aggi zgubila pantalony a maxtorka gumofilce , a pawson onuce ...lewą... a zochna to teskni za tasiemcem... , długi .... hmmm nie... dlugi to ma koze to mu do szczescia wystarczy ale inni ???? nie pisze juz nawet o sobie.... no ale na szczescie niedlugo gwiazdka , moze sw. mikolaj bedzie lepiej zaopatrzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.10.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Najlepiej dawać (lub przynajmniej życzyć) tego, czego obdarowanemu brakuje. Nieprawdaż. Prawdaż no to siup : drogi E przyjmij serdeczne zyczenia dystansu do rzeczywistosci, poczucia humoru oraz niewyczerpanego zrodla inspiracji i natchnienia do rozwazan przy ognisku . No i wpadaj czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 10.10.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 No i wpadaj czesciej Częściej, to ja wpadam tam gdzie mnie lubią. A u Was................... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 10.10.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 ...a u nas w porzadku, dzekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.10.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 No i wpadaj czesciej Częściej, to ja wpadam tam gdzie mnie lubią. A u Was................... . no to do nas chociaż na kozetkę zgodnie z arkanami sztuki będziemy Cie molestowac - kozetka ładna - patrz wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.10.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 a i jeszcze jedno, szukamy inwestora który założy nowe drzwi do latryny, Pawson zniszczył i wybył może tak Ty w ramach prezentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.10.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 nowe drzwi do latryny, ażurowe albo może zasłonkę kretonową ? Nie wiem co to jest kretonowa, ale gdzieś przeczytałam i kumam, że na zasłonkę się nadaje. Wtedy tylko pręt i żabki są potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.10.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 nieee... nie azurowe najlepiej weneckie lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.10.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 nieee... nie azurowe najlepiej weneckie lustro ... tylko jak ono bedzie od środka wyglądało? przestaną się w ogóle dziurą przejmowac - wszystko pójdzie po tafli, równie dobrze moglibyśmy lustro weneckie luzem na środku lasu postawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.10.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 ale wydłużające, albo pogrubiające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.10.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 musi być tremo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.10.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 zaraz weneckie a polskie to juz nie moze byc bysmy sie wstydzili. a Romek tak sie stara z tym patriotyzmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.10.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Ty, Romka zostaw w spokoju,on z endriu to już jedność,i nawet do śpitala sie nie nadajom, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.10.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 No i wpadaj czesciej Częściej, to ja wpadam tam gdzie mnie lubią. A u Was................... . no to do nas chociaż na kozetkę zgodnie z arkanami sztuki będziemy Cie molestowac - kozetka ładna - patrz wyżej Jakeś taka niewyżyta, to pomolestuj 1950, przynajmniej cycka mu daj do pomacania biedny chłop poczciwy taki, niech ma co z życia W kwestii drzwi do latryny, to mi się podoba jak jest, tak to Zielona medytacje uprawiała poetyckie, albo Długi z kozą się zamykał. Wszak kibel do czego służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.10.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 dlugi to sie z koza nie zmiesci do naszego kibelka przeciez on długi jak sama nazwa wskazuje.... z moich poetyckich prob uprawianych w latrynce.... hmmm ....calkiem pasujac do otoczenia g.... wyszło wiec nie wiem - moze spytamy w dziale "Wnętrza"?:D:D:D jaki drzwi beda pasowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.10.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 dlugi to sie z koza nie zmiesci do naszego kibelka przeciez on długi jak sama nazwa wskazuje.... z moich poetyckich prob uprawianych w latrynce.... hmmm ....calkiem pasujac do otoczenia g.... wyszło wiec nie wiem - moze spytamy w dziale "Wnętrza"?:D:D:D jaki drzwi beda pasowac? Dobry pomysł O żesz k...a mać.......kto narobił na środku korytarza Drzwi jednak muszom być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.10.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 a nie mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts