Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to koza długiego wyraziła opinię

długi od 2 tygodni siedzi w dyżurce, przy szafce i nic do nikogo nie mówi

ja myślę, że oni się pokłócili. :cry:

ohhh ohhh - z poezja mi nie wyszlo ale moze jako Terapeutka Zlamanych Serc zrobie kariere?!?!?! :roll: :roll: :roll:

dawc mi tu kozuche i długasnego :)

bedziemy ich godzic :)

ohhh ohhh - z poezja mi nie wyszlo ale moze jako Terapeutka Zlamanych Serc zrobie kariere?!?!?! :roll: :roll: :roll:

dawc mi tu kozuche i długasnego :)

bedziemy ich godzic :)

czym? masz jakieś specjalne szpikulce? nie wiem, czy został jakiś środek odkażający

:roll:

:D

eee...oni zahartowani

jak stal :roll:

co ich nie zabije to ich wzmiocni

najwyzej jak nabawia sie zakazenia to sie wpusci ekipe z holiłudu i nakreci łzawy romans za cieżkie "dulary" :wink: :D

historie o nie spelnionych milosciach zakonczonych przedwczesnym odejsciem z padołu łez zawsze cieszyly sie wzieciem :roll: :lol:

ja moge napisac scenariusz :roll: czuje znow wene tworcza i wiatr w skrzydłach

:D

Na moje to długi ma związane ręce i zakneblowane usta , temu nic powiedzieć nie może 8)

Koza biedaczka rozwiązać sama rady nie dała to się w akcie rozpaczy zes.rała 8) :wink: . 8) To był krzyk rozpaczy

Ja na krzywdę ludzką wrażliwa jestem , uwolnić Go idę :D

Długi ostatnio przy bimbrze chlapnal, ze ma jakiegos wirusa i sie nie bedzie pokazywac...

To wyznanie kosztowało mnie 2 litry!

czego 2 litry - krwi? 8)

długi się zadał z niziną społeczną w poszukiwaniu jakichś aspektów człowieczeństwa - mikroelementów choćby.. :wink: :wink: :wink: , a tu nic, tylko nizina puściła smroda :lol: :lol: Dzięki czemu wiemy czego się możemy po nizinach spodziewać :wink: :wink:

Długi ostatnio przy bimbrze chlapnal, ze ma jakiegos wirusa i sie nie bedzie pokazywac...

To wyznanie kosztowało mnie 2 litry!

czego 2 litry - krwi? 8)

długi się zadał z niziną społeczną w poszukiwaniu jakichś aspektów człowieczeństwa - mikroelementów choćby.. :wink: :wink: :wink: , a tu nic, tylko nizina puściła smroda :lol: :lol: Dzięki czemu wiemy czego się możemy po nizinach spodziewać :wink: :wink:

Długiego przytłoczył ciężar egzystencji, dlatego postanowił szukać pomocy u podstaw :lol: U podstaw, to nawet smrodek ma sój sens chyba nie.......... :roll:

Długiego przytłoczył ciężar egzystencji, dlatego postanowił szukać pomocy u podstaw :lol: U podstaw, to nawet smrodek ma sój sens chyba nie.......... :roll:

Zacna Kuleczko, z całym szacunkiem, ale ta interpretacja nie jest właściwa. :wink: :wink: Długi nie szuka pomocy, albowiem lekko się brzydzi. Szuka jedynie rozrywki takiej bardziej niehumanitarnej :wink: :wink: . Smrodek ma sens o tyle, że istotnie nie spodziewano sie niczego lepszego po źródle smrodku 8) 8)

Można by jeszcze co mielonkoi z zadu nizinnego zrobić :roll:

rrmi poszła do warzywniaka po włoszczyznę na zimne nóżki :lol: :lol:

a podobno zad ma nizina pokaźny !!! :lol: :lol: :lol: Trzeba będzie mrozić, bo nie przejemy :wink:

o kawał mi się przypomniał (chyba drugi raz :wink: )

Jedzą 2 świnie, koryto mają pełne, jedzą, jedzą... w końcu jedna z przejedzenia zwraca, a ta druga mówi...

- Eeeej no nie dolewaj, nie zjemy ....

:lol: