Aggi 11.10.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 to koza długiego wyraziła opinię długi od 2 tygodni siedzi w dyżurce, przy szafce i nic do nikogo nie mówi ja myślę, że oni się pokłócili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.10.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 z kozą czy z rrmi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.10.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 to koza długiego wyraziła opinię długi od 2 tygodni siedzi w dyżurce, przy szafce i nic do nikogo nie mówi ja myślę, że oni się pokłócili. ohhh ohhh - z poezja mi nie wyszlo ale moze jako Terapeutka Zlamanych Serc zrobie kariere?!?!?! dawc mi tu kozuche i długasnego bedziemy ich godzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.10.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 to koza długiego wyraziła opinię długi od 2 tygodni siedzi w dyżurce, przy szafce i nic do nikogo nie mówi ja myślę, że oni się pokłócili. ohhh ohhh - z poezja mi nie wyszlo ale moze jako Terapeutka Zlamanych Serc zrobie kariere?!?!?! dawc mi tu kozuche i długasnego bedziemy ich godzic :) czym? masz jakieś specjalne szpikulce? nie wiem, czy został jakiś środek odkażający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.10.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 eee...oni zahartowani jak stal co ich nie zabije to ich wzmiocni najwyzej jak nabawia sie zakazenia to sie wpusci ekipe z holiłudu i nakreci łzawy romans za cieżkie "dulary" historie o nie spelnionych milosciach zakonczonych przedwczesnym odejsciem z padołu łez zawsze cieszyly sie wzieciem ja moge napisac scenariusz czuje znow wene tworcza i wiatr w skrzydłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.10.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 O cie colera -jak Zielona czuje wiatr tzn że żbliża się ONP Znów nas wszystkich będzie rypała i jeździła po nas jak po burych kotach. Ożesz chyba siem zamknem w latrynie - tylko kto podprowadził drzwi????? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.10.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 to koza długiego wyraziła opinię długi od 2 tygodni siedzi w dyżurce, przy szafce i nic do nikogo nie mówi ja myślę, że oni się pokłócili. Na moje to długi ma związane ręce i zakneblowane usta , temu nic powiedzieć nie może Koza biedaczka rozwiązać sama rady nie dała to się w akcie rozpaczy zes.rała . To był krzyk rozpaczy Ja na krzywdę ludzką wrażliwa jestem , uwolnić Go idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 11.10.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Długi ostatnio przy bimbrze chlapnal, ze ma jakiegos wirusa i sie nie bedzie pokazywac...To wyznanie kosztowało mnie 2 litry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.10.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Długi ostatnio przy bimbrze chlapnal, ze ma jakiegos wirusa i sie nie bedzie pokazywac... To wyznanie kosztowało mnie 2 litry! czego 2 litry - krwi? długi się zadał z niziną społeczną w poszukiwaniu jakichś aspektów człowieczeństwa - mikroelementów choćby.. , a tu nic, tylko nizina puściła smroda Dzięki czemu wiemy czego się możemy po nizinach spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.10.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Długi ostatnio przy bimbrze chlapnal, ze ma jakiegos wirusa i sie nie bedzie pokazywac... To wyznanie kosztowało mnie 2 litry! czego 2 litry - krwi? długi się zadał z niziną społeczną w poszukiwaniu jakichś aspektów człowieczeństwa - mikroelementów choćby.. , a tu nic, tylko nizina puściła smroda Dzięki czemu wiemy czego się możemy po nizinach spodziewać Długiego przytłoczył ciężar egzystencji, dlatego postanowił szukać pomocy u podstaw U podstaw, to nawet smrodek ma sój sens chyba nie.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.10.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Długiego przytłoczył ciężar egzystencji, dlatego postanowił szukać pomocy u podstaw U podstaw, to nawet smrodek ma sój sens chyba nie.......... Zacna Kuleczko, z całym szacunkiem, ale ta interpretacja nie jest właściwa. Długi nie szuka pomocy, albowiem lekko się brzydzi. Szuka jedynie rozrywki takiej bardziej niehumanitarnej . Smrodek ma sens o tyle, że istotnie nie spodziewano sie niczego lepszego po źródle smrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.10.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Ech niziny , jakie cudne Gdzie jest taki drugi kraj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.10.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Jak go będziemy tak obgadywać i mentalnie osaczać, to sobie wkrótce na nas poużywa i to bardzo niehumanitarnie I nawet puszczenie smrodka nam nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.10.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Nizina , nizina , nizina , ach nizina. Nizina nie cieszy, nie cieszy, gdy jest, Lecz kiedy jej nima Samotnyś jak pies. Tibidibidi , tibidibidi ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.10.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 To jest prawdopodobne bo długi ma długie ręce... Jak ukręcimy nizinom wredny łeb, to zrobimy gulasz z móżdżku (ja nie jem , bo jeszcze mi na intelekt zaszkodzi) i popielniczke z czaszeczki.. rrmi ktoś widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.10.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Można by jeszcze co mielonki z zadu nizinnego zrobić rrmi poszła do warzywniaka po włoszczyznę na zimne nóżki Tibidibidi, tibidibidi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.10.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Można by jeszcze co mielonkoi z zadu nizinnego zrobić rrmi poszła do warzywniaka po włoszczyznę na zimne nóżki a podobno zad ma nizina pokaźny !!! Trzeba będzie mrozić, bo nie przejemy o kawał mi się przypomniał (chyba drugi raz ) Jedzą 2 świnie, koryto mają pełne, jedzą, jedzą... w końcu jedna z przejedzenia zwraca, a ta druga mówi... - Eeeej no nie dolewaj, nie zjemy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.10.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Bleeeee..................... Jest mały problem, kto nizinę załatwi Ja tam za delikatna jestem...muchy nie skrzywdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.10.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Można by jeszcze co mielonki z zadu nizinnego zrobić rrmi poszła do warzywniaka po włoszczyznę na zimne nóżki Tibidibidi, tibidibidi...... kuleczka z calym szacunkiem - co ty..(piiip) eee gadasz?! my tu jemy tylko mielonkie i popijamy laudanum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.10.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 kuleczka z calym szacunkiem - co ty..(piiip) eee gadasz?! my tu jemy tylko mielonkie i popijamy laudanum Zielona, z całym szacunkiem , ale tutaj każdy je co złapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts