zielonooka 11.10.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 kuleczka z calym szacunkiem - co ty..(piiip) eee gadasz?! my tu jemy tylko mielonkie i popijamy laudanum Zielona, z całym szacunkiem , ale tutaj każdy je co złapie tu juz nie ma co łapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.10.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Bleeeee..................... Jest mały problem, kto nizinę załatwi Ja tam za delikatna jestem...muchy nie skrzywdzę dobrze ja doły społeczne to może pozwolą jeszcze troche pozyć A poza tym doły wytaczają aromaty a nie smrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.10.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 tu juz nie ma co łapać odkąd odpadły te drzwi co o nich rozmawialiśmy, to są muchi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.10.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 kuleczka z calym szacunkiem - co ty..(piiip) eee gadasz?! my tu jemy tylko mielonkie i popijamy laudanum Zielona, z całym szacunkiem , ale tutaj każdy je co złapie tu juz nie ma co łapać jak to? Sebo wyłapał wszystkie cycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.10.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Można by jeszcze co mielonki z zadu nizinnego zrobić rrmi poszła do warzywniaka po włoszczyznę na zimne nóżki Tibidibidi, tibidibidi...... kuleczka z calym szacunkiem - co ty..(piiip) eee gadasz?! my tu jemy tylko mielonkie i popijamy laudanum Może by wprowadzić małą reformę, będzie wtedy: mielonka, zimne nóżki, laudanum i dżem z dżdżownic Różne pacjenty gusta mają I kolacja a'la karta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 11.10.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Dajcie mi cos na bol glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.10.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Dajcie mi cos na bol glowy w ofercie mamy: BUM - z piąchy, - młotem, - kamorem, - stelażem od kroplówki, - kamorem polnym CIACH - ostrym lub tępym IMADEŁKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 11.10.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 To ja poprosze jakis obuch, oby szybko i mocno, zeby dlugo trzymalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.10.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 To ja poprosze jakis obuch, oby szybko i mocno, zeby dlugo trzymalo... łoooooo ...... BUCH!!!! lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.10.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 O...buch !!! Kurna , Mufka żyjesz , bo mi się troszkę omskło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.10.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Anons Aaaaaa... Życzenia urodzinowe przyjmę Tylko mi tu nic normalnego nie pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.10.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 kuleczka z calym szacunkiem - co ty..(piiip) eee gadasz?! my tu jemy tylko mielonkie i popijamy laudanum Zielona, z całym szacunkiem , ale tutaj każdy je co złapie tu juz nie ma co łapać jak to? Sebo wyłapał wszystkie cycki hmm... mojego nie widac za maly i sie był wymsknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.10.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 S.Z.P........a na wieczor pyłno gosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.10.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 To ja poprosze jakis obuch, oby szybko i mocno, zeby dlugo trzymalo... łoooooo ...... BUCH!!!! lepiej? Chiba zabilimy dziewczynę Nie , obraca się , znaczy sie żyje To kogo my trafili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 11.10.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Jak dojde do siebie to dam znac . W kazdym razie dzieki, wiedzialam, ze na was mozna liczyc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.10.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Mufka a czy tego guza Co Ci wyróśl mozna na mielonke wykroić ??? On Ci i tak niepoczebny Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.10.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Anons Aaaaaa... Życzenia urodzinowe przyjmę Tylko mi tu nic normalnego nie pisać aaaaabys aaaaaggi aaabsolutnie aaastronomiczne aaaaatrakcje adaptowała ad valorem a absencja nie aktywowała abstynencji alkoholowej i abberacji a absztyfikanci i adoratorzy atakowali acyklicznie i adekwatnie do atrakcyjnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.10.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 szukam wolnych nerwów ....biore każdą ilosc ogłoszenie wazne bezterminowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 11.10.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Mufka a czy tego guza Co Ci wyróśl mozna na mielonke wykroić ??? On Ci i tak niepoczebny Sebo8877 Mozna kroic tylko szybko, poki narkoza dziala... A to nie bedzie kanibalizm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 11.10.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Po namysle dochodze do wniosku ze to jednak bedzie mufkobalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts