kuleczka 12.10.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Zielona Co on Ci zrobił ten twój komandos Patrzaj człowieku czym grozi zdrowe odżywianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.10.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ma ktos jakies % ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.10.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Zielona Co on Ci zrobił ten twój komandos Patrzaj człowieku czym grozi zdrowe odżywianie ha!!!! kochaaaana..... lepiej spytaj czego on mi dzis NIE zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.10.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 [ [ http://www.uglypeople.com/uploaded/66826/dave2.jpg ps. po sexie chce sie jesc.... zostalo cosik???? Boszszsszzsz..... Ale musiał to chyba zrobić wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.10.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 max no niekoniecznie... oni sa szkoleni zeby .... przezyc w extremalnych sytuacjach jak wypełzał z mieszkania to jeszcze oddychał.... potem spadl ze schodow wiec nie wiem... moze go przywioza do szpitala zajme sie nim czule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.10.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 max no niekoniecznie... oni sa szkoleni zeby .... przezyc w extremalnych sytuacjach Juz widzę jak zrzuca z siebie Twe rubensowskie ciało , powala gdzie popadnie , zębami zrywa powabną bieliznę ( special thanks to our friend sellim ) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.10.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 max no niekoniecznie... oni sa szkoleni zeby .... przezyc w extremalnych sytuacjach Juz widzę jak zrzuca z siebie Twe rubensowskie ciało , powala gdzie popadnie , zębami zrywa powabną bieliznę ( special thanks to our friend sellim ) ... no ba! mysle ze to glownie gatki sellima tak naprawde przewazyly i wyzwolily w anty.... dzikie zadze..... Selek masz duuuuze piwo ode mnie (sorry ze gacie ciut podarte ale wiesz.... ponioslo nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.10.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ludzie ja tu jem .. czipsiki lays o smaku ziemniaka z ogniska ... niepolecam .. to już stonki z glutem są lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.10.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ludzie ja tu jem .. czipsiki lays o smaku ziemniaka z ogniska ... niepolecam .. to już stonki z glutem są lepsze dawaj!!! glodna jestem!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.10.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 ludzie ja tu jem .. czipsiki lays o smaku ziemniaka z ogniska ... niepolecam .. to już stonki z glutem są lepsze dawaj!!! glodna jestem!!!!!! a ty przypadkiem nie powinnaś teraz samą miłością żyć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 12.10.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 A na koniec dnia usiadłem przed kominkiem.Z kubkiem mleka w rece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.10.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 A na koniec dnia usiadłem przed kominkiem. Z kubkiem mleka w rece. chcesz o tym porozmawiać ?? (chyba nie koziego mleka ?? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.10.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 A na koniec dnia usiadłem przed kominkiem. Z kubkiem mleka w rece. Co to się porobiło A taki porządny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.10.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Jesli tak juz o majtach , to dostalam po tych wlasnie dosc bolesnie. Potrzebuje jakiegos kopniecia Procenty Pawsonie sa na wekenda 1950 podrap po pleckach , co? plizzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.10.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 a ty przypadkiem nie powinnaś teraz samą miłością żyć ?? nie bo za duzo kalori naraz spalilam - usze nadrobi8c... rrmi gadaj co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.10.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Jesli tak juz o majtach , to dostalam po tych wlasnie dosc bolesnie. Potrzebuje jakiegos kopniecia Procenty Pawsonie sa na wekenda 1950 podrap po pleckach , co? plizzz To kogo kopnąć ? Chętnie komuś dowalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 12.10.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 A na koniec dnia usiadłem przed kominkiem. Z kubkiem mleka w rece. chcesz o tym porozmawiać ?? (chyba nie koziego mleka ?? ) Nie chce o tym rozmawiac, ale moge sie podzielic. Mleko jest o smaku kartonowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 12.10.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 A na koniec dnia usiadłem przed kominkiem. Z kubkiem mleka w rece. Co to się porobiło A taki porządny był Pogadamy, jak Tobie tez wszyja. Nalalem sobie jeszcze, to jeszcze chwile postukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.10.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 A na koniec dnia usiadłem przed kominkiem. Z kubkiem mleka w rece. chcesz o tym porozmawiać ?? (chyba nie koziego mleka ?? ) Nie chce o tym rozmawiac, ale moge sie podzielic. Mleko jest o smaku kartonowym. Tylko żeby się Aggi nie dowiedziała , bo z wycieczki będą nici A taki pięęęęękny pojazd zafasowała A Zochna piosenkę na tę okoliczność ułożyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.10.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 r, dawaj plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts