rrmi 15.10.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Aggi a co Ty sobie w ogole wyobrazasz? Ze niby bys byla jak ta ksiezniczka czy co? Weksel kupiem jak Zochna radzi i bedzie. Co jeszcze to paczke moge uszykowac z chlebem i mielonka Moge tez popieprzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.10.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Pawson sie obrobil , caluśki... dookoła ... panoramicznie w zasadzie chyba w kwasie a nie w zasadzie nie wiem co teraz zrobie , lekarz mi leb upier.. Mozna Go dobic ewentualnie , zeby sie nie meczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.10.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Aggi a co Ty sobie w ogole wyobrazasz? Ze niby bys byla jak ta ksiezniczka czy co? Weksel kupiem jak Zochna radzi i bedzie. Co jeszcze to paczke moge uszykowac z chlebem i mielonka Moge tez popieprzyc jesteś dla mnie bardzo dobra, wiesz? Chetnie popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.10.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Pawson sie obrobil , caluśki... dookoła ... panoramicznie w zasadzie chyba w kwasie a nie w zasadzie nie wiem co teraz zrobie , lekarz mi leb upier.. Mozna Go dobic ewentualnie , zeby sie nie meczyl ja nie moge o tym rozmawiac zabronili mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.10.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 ja nie moge o tym rozmawiac zabronili mi oni wiedza wszystko mnie maja w malym palcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.10.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 hmmm... co ja przynioslam?! SIEBIE i ziemie na butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.10.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 no mowilam ze zamkniete ale uparli sie zeby wlezc gadaja ze maja kogos odbic czy cós. ale nie wiem Aggi co bedzie bo cos sie o zielona pytali ze niby kolege maja odbijac..czy cóś moze ktos by z nimi pogadal .. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2e/GROMpersianGulfOperationIra.jpg/180px-GROMpersianGulfOperationIra.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.10.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 ja nie moge o tym rozmawiac zabronili mi oni wiedza wszystko mnie maja w malym palcu Ty się ciesz że tylko w małym Mnie to w kciuku a co najmniej w serdecznym mają , do małego ( palca kochani , palca ) się nie mieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.10.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 ten jeden mi sie podoba nawet moge go pozyczyc na chwile Mam jedna w sasiednim we watku co by jej sie zdal na cos Znaczy dobic Maxti ich maly palc jest duzy Przysiegam Temu sie mieszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.10.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 no mowilam ze zamkniete ale uparli sie zeby wlezc gadaja ze maja kogos odbic czy cós. ale nie wiem Aggi co bedzie bo cos sie o zielona pytali ze niby kolege maja odbijac..czy cóś moze ktos by z nimi pogadal .. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2e/GROMpersianGulfOperationIra.jpg/180px-GROMpersianGulfOperationIra.jpg Boszszsz , powtórka z Normandii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.10.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 no mowilam ze zamkniete ale uparli sie zeby wlezc gadaja ze maja kogos odbic czy cós. ale nie wiem Aggi co bedzie bo cos sie o zielona pytali ze niby kolege maja odbijac..czy cóś moze ktos by z nimi pogadal .. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2e/GROMpersianGulfOperationIra.jpg/180px-GROMpersianGulfOperationIra.jpg ohhhh zesz.... bo ja ten... go podstepem zwiazalam i przywloklam tu i pod lozkiem schowalam coby kozystac od czasu do czasu a On widze - swinia kumpli na mnie napuscił ale naszego szpitalika tak latwo nie zdobeda Selek zaraz zrobi proce z gumki od majtek i bedzie w nich strzelał mielonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.10.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 hmmm... co ja przynioslam?! SIEBIE i ziemie na butach a co z seksem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.10.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 a co z seksem? a Ty myslisz , ze my tylko tu o sexie ? sex jest dla odwaznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.10.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 hmmm... co ja przynioslam?! SIEBIE i ziemie na butach a co z seksem? seks skonsumowalam a nie... przyniosłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.10.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 hmmm... co ja przynioslam?! SIEBIE i ziemie na butach a co z seksem? seks skonsumowalam a nie... przyniosłam Chytruska Nie mogłaś chociaż trochę tego seksu..........przynieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Kupa seksu we wiadrach od trzech dni za latryna stoi. Ktos sobie na czarna godzine przychomikowal...Wiem kto ale nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.10.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Ja mam swoj za szafa schowany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.10.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Kupa seksu we wiadrach od trzech dni za latryna stoi. Ktos sobie na czarna godzine przychomikowal... Wiem kto ale nie powiem. Kurde, ja podejrzewam kunta-kinte. On taki niewyżyty To ja lece za latryne.....popatrzeć, bom nigdy jako żywo kupy seksu nie widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Ja mam swoj za szafa schowany . Coby ci tylko pajeczyna nie zaszedl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.10.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 bom nigdy jako żywo kupy seksu nie widziała eh... i znowu o kupie, a ja nic nie moge na ten temat zupełnie powiedzieć bo sie odzwyczajam matka a Ty znowu jak za przeproszeniem torpeda wleciałas i zaraz Cie nie będzie , nie liczysz sie zupełnie z faktem głebokich przezyc na tym tle jakie zachodzą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts