kuleczka 16.10.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 hmmm... faktycznie tygrys tygrysem, ale bez kaloryfera faktycznie kicha sluchajcie... ale moze on sie jeszcze znajdzie coooo???? bede go karmic i wyprowadzac na spacer..... kici ...kiciii.... wylaz cholero ! albo chociaz kaloryfer oddaj oj, może ścierwo poszło inną dziurę obstawiać......... wiesz, że kot co przy jednej dziurze siedzi to może zdechnąć z głodu.... No baaaa, przy jednej dziurce nie używi się bidula......... rrmi Te elektrowstrząsy Ci nie służą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.10.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 eee tam siedza z S. i żra "mnielonke" trzytygodniową... znow latryna bedzie... yyy...brudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 16.10.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 ja jej sprzątał nie bede!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.10.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 ja jej sprzątał nie bede!!!!! a czemu?!!??!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.10.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 ja jej sprzątał nie bede!!!!! a czemu?!!??!?! wlasnie ... czemu toz to sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.10.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 no jestem ...Pawian jak tam Twoj ziomal sie mo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.10.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 no jestem ... Pawian jak tam Twoj ziomal sie mo ? sel ale żeś długo w latrynie siedział ... ło kurde ... chyba nowy rekord ziomal chyba wymiękł boście byli niemili ... jedna Zosia tylko się z nim zaprzyjaźnić chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.10.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 ziomal chyba wymiękł boście byli niemili ... jedna Zosia tylko się z nim zaprzyjaźnić chciała A ja sie zastanawialem, dlaczego ona tutaj sie znalazla... I wszystko jasne. Pawson, tylko nie pisz, ze znow zaczynam myslec. To mi szybko przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.10.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Pawson, tylko nie pisz, ze znow zaczynam myslec. To mi szybko przechodzi. i całe szczęście bo już widziałem że salowa ci zaczęła wypis ze szpitala przygotowywać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.10.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 no jestem ... Selek!!!! czego ześ mi zwierzyne wykradl spod lozka i napchał mielonka?! pozytku teraz nie mam zadnego bo mi wita sie z kibelkiem od godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.10.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 no jestem ... Selek!!!! czego ześ mi zwierzyne wykradl spod lozka i napchał mielonka?! pozytku teraz nie mam zadnego bo mi wita sie z kibelkiem od godziny Ujawnia swoje wnetrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 16.10.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 i zewnętrze też ujawnia - zobaczcie co to zwierze zrobiło z TOALETĄ !!!! Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.10.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 dajcie mi coś. Nie wiem jakiej pyłci jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.10.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 i zewnętrze też ujawnia - zobaczcie co to zwierze zrobiło z TOALETĄ !!!! Sebo8877 mrrrauuu...skad wiesz ze to "zwierze"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.10.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 dajcie mi coś. Nie wiem jakiej pyłci jezdem Jesli chodzisz w spodniach, zakupy ubran robisz przez godzine raz na pol roku, rozrozniasz ecru od bialego i nosisz stringi i biustonosz - to z pewnoscia jestes transwestyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.10.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 dajcie mi coś. Nie wiem jakiej pyłci jezdem Jesli chodzisz w spodniach, zakupy ubran robisz przez godzine raz na pol roku, rozrozniasz ecru od bialego i nosisz stringi i biustonosz - to z pewnoscia jestes transwestyta. wszystko się zgadza /ale bez stringów /. lekartswo mialo być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 wszystko się zgadza /ale bez stringów /. lekartswo mialo być a Ty moze te do kolan gacie nosisz? bo ja tak pokazac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 16.10.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 wszystko się zgadza /ale bez stringów /. lekartswo mialo być a Ty moze te do kolan gacie nosisz? bo ja tak pokazac? Oszczędź nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.10.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 wszystko się zgadza /ale bez stringów /. lekartswo mialo być a Ty moze te do kolan gacie nosisz? bo ja tak pokazac? Oszczędź nas! a zasłuzyłes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.10.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Teraz to juz sie zrozpaczylam Zrobie sepuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts