kuleczka 17.10.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Okazjonalna strona jest teraz . Trzeba cos madrego napisac. Moze ja dodam , ze mam nadzieje nie wylecze sie w tym szpitalu Mondrego mówisz.......yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...............................eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......................................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.10.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 : ups ... posikałem się z tego wszystkiego zalozylam Ci pampersa w nocy , to sie nie martw Jakos tak spac nie moglam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 to ja zrobie poważne wyznanie zajefajny ten szpital ups ... posikałem się z tego wszystkiego Rozumiem, że Ci się podoba, ale.......... wyrzuć to obrzydlistwo co miętosisz w ręku !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.10.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Nefer ... ty w szpitalu co, pogorszyło się ?? ale my tu wyrodnych biznes woman jeszcześmy nie leczyli ... to nie obrzydlistwo tylko mała myszka ... ledwo dwa lata temu biegała sobie chyżo po korytarzu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Nefer ... ty w szpitalu co, pogorszyło się ?? ale my tu wyrodnych biznes woman jeszcześmy nie leczyli ... to nie obrzydlistwo tylko mała myszka ... ledwo dwa lata temu biegała sobie chyżo po korytarzu ... Tia ???????????/ Myszka ?????????????/ A dlaczego jest oklejona taśmą klejąca ???????????????????????????? Żeby się nie rozpadła ?????????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.10.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 odpadla jej główka to ja nareperowałem ... widziałem to w jednym filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 : ups ... posikałem się z tego wszystkiego zalozylam Ci pampersa w nocy , to sie nie martw Jakos tak spac nie moglam A mnie ktoś kołderkę poprawił jak się rozkopałam I po główce pogłaskał Sis czy to Twoje rączki tego dokonały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.10.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 A mnie ktoś kołderkę poprawił jak się rozkopałam I po główce pogłaskał Sis czy to Twoje rączki tego dokonały ? Tak , bo ja mam czasem przyplyw ludzkich uczuc i macierzynskich tez Chcesz to Cie dzis przewine Pawson mi pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.10.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 : ups ... posikałem się z tego wszystkiego zalozylam Ci pampersa w nocy , to sie nie martw Jakos tak spac nie moglam A mnie ktoś kołderkę poprawił jak się rozkopałam I po główce pogłaskał Sis czy to Twoje rączki tego dokonały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Wielkie dzięki , tak dobrze to mi sie daaawno nie spało Szkoda że dzień sie dopiero zaczął bo chętnie bym już w łóżeczku była Pawsonku , czemu sie czerwienisz , było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.10.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Wielkie dzięki , tak dobrze to mi sie daaawno nie spało Szkoda że dzień sie dopiero zaczął bo chętnie bym już w łóżeczku była Pawsonku , czemu sie czerwienisz , było fajnie bo ja z natury fstydliwy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 17.10.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Zalezy... jak lezy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Nic co ludzkie nie jest nam obce Miało być mądrze a wyszło ......szydło z worka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.10.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Czyli jak zawsze sexy i doopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.10.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Miało być mądrze a wyszło ......szydło z worka a gdzie poszło ?? i po co ?? sebciu a ty co zdzwiony ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Miało być mądrze a wyszło ......szydło z worka a gdzie poszło ?? i po co ?? : 8)Po mielonkę na wieczór I bimber nastawić , w piątek Sis cosik szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.10.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Miało być mądrze a wyszło ......szydło z worka a gdzie poszło ?? i po co ?? : 8)Po mielonkę na wieczór I bimber nastawić , w piątek Sis cosik szykuje wow... to se musze kaftan uprac na piątek ... i może nawet bielizne zależy jakie są plany Sis PS. ty tak poważnie o braku numerka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.10.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Czyli jak zawsze sexy i doopy Eeeeee tam, po prostu miłość, przyjaźń i pomoc w potrzebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.10.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Czyli jak zawsze sexy i doopy Eeeeee tam, po prostu miłość, przyjaźń i pomoc w potrzebie typowo damski punkt widzenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.10.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Miało być mądrze a wyszło ......szydło z worka a gdzie poszło ?? i po co ?? : 8)Po mielonkę na wieczór I bimber nastawić , w piątek Sis cosik szykuje wow... to se musze kaftan uprac na piątek ... i może nawet bielizne zależy jakie są plany Sis PS. ty tak poważnie o braku numerka ?? Pawson, proszę oszczędź kalesony, a szczególnie to żółte zachowaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts