Pawson 17.10.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Miało być mądrze a wyszło ......szydło z worka a gdzie poszło ?? i po co ?? : 8)Po mielonkę na wieczór I bimber nastawić , w piątek Sis cosik szykuje wow... to se musze kaftan uprac na piątek ... i może nawet bielizne zależy jakie są plany Sis PS. ty tak poważnie o braku numerka ?? Pawson, proszę oszczędź kalesony, a szczególnie to żółte zachowaj no dobra ... ale tylko dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.10.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 http://100lat.pl/PoprawaNastroju tak zapodam se z rana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.10.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Miało być mądrze a wyszło ......szydło z worka a gdzie poszło ?? i po co ?? : 8)Po mielonkę na wieczór I bimber nastawić , w piątek Sis cosik szykuje wow... to se musze kaftan uprac na piątek ... i może nawet bielizne zależy jakie są plany Sis PS. ty tak poważnie o braku numerka ?? Pawson, proszę oszczędź kalesony, a szczególnie to żółte zachowaj no dobra ... ale tylko dla Ciebie Jesteś kochany, a jednak miłość, przyjaźń i braterstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.10.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 http://100lat.pl/PoprawaNastroju tak zapodam se z rana ... Najbardziej spodobało mi się "Ulciu, każdej nocy przynajmniej dwóch superatrakcyjnych mężczyzn marzy, aby spędzić ją w Twoim towarzystwie " Ciekawe które to bisurmany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.10.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Pawsiu tylko że od jakiegos tygodnia - z sex-u nici - rrmi się o mnie zapomniała, kuleczka sie wstydzi, zielona ma swojego zwierzaka, maxtorka to wogóle ze mną nie gada nie wspominając o tajemniczej Białogłowej kozie - ta to juz tylko wspomnienie Normalnie Panie susza i bezrybie sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Sebciu , pieronie jeden , co Ty godosz , co Ty godosz Jo coły czos do Ciebie godom jeno Ty mnie jak Radyja słuchosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 [ PS. ty tak poważnie o braku numerka ?? Noooo , troszkę wybrakowana jestem , ale tylko w tym temacie Reszta się w normie mieści , certyfikaty mom i gwarancję podbili mi na pięć lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.10.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 [ PS. ty tak poważnie o braku numerka ?? Noooo , troszkę wybrakowana jestem , ale tylko w tym temacie Reszta się w normie mieści , certyfikaty mom i gwarancję podbili mi na pięć lat A podwozie sprawdzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 [ PS. ty tak poważnie o braku numerka ?? Noooo , troszkę wybrakowana jestem , ale tylko w tym temacie Reszta się w normie mieści , certyfikaty mom i gwarancję podbili mi na pięć lat A podwozie sprawdzili Przegląd był generalny i totalny Śrubki dokręcili , olej wymienili , sprzęgło podciągnęli Normalnie nówka Pewex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.10.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 [ PS. ty tak poważnie o braku numerka ?? Noooo , troszkę wybrakowana jestem , ale tylko w tym temacie Reszta się w normie mieści , certyfikaty mom i gwarancję podbili mi na pięć lat A podwozie sprawdzili Przegląd był generalny i totalny Śrubki dokręcili , olej wymienili , sprzęgło podciągnęli Normalnie nówka Pewex Ha....tylko czy chłopakom bonów wystarczy na takie cacuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 [ PS. ty tak poważnie o braku numerka ?? Noooo , troszkę wybrakowana jestem , ale tylko w tym temacie Reszta się w normie mieści , certyfikaty mom i gwarancję podbili mi na pięć lat A podwozie sprawdzili Przegląd był generalny i totalny Śrubki dokręcili , olej wymienili , sprzęgło podciągnęli Normalnie nówka Pewex Ha....tylko czy chłopakom bonów wystarczy na takie cacuszko Nikt nie obiecywał że będzie łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.10.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Sebciu , pieronie jeden , co Ty godosz , co Ty godosz Jo coły czos do Ciebie godom jeno Ty mnie jak Radyja słuchosz Szystko do mie dociyro - lepij niz Cie się zdowo - trafio to nawet w moje wnętrze Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Sebciu , pieronie jeden , co Ty godosz , co Ty godosz Jo coły czos do Ciebie godom jeno Ty mnie jak Radyja słuchosz Szystko do mie dociyro - lepij niz Cie się zdowo - trafio to nawet w moje wnętrze Sebo8877 Znaczy celo mom No muszo mieć , bo jak w łikend byłam na polu golfowym to w piłkę nawet mi sie trafić udawało I dołki zaliczałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.10.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Sebciu , pieronie jeden , co Ty godosz , co Ty godosz Jo coły czos do Ciebie godom jeno Ty mnie jak Radyja słuchosz Szystko do mie dociyro - lepij niz Cie się zdowo - trafio to nawet w moje wnętrze Sebo8877 Znaczy celo mom No muszo mieć , bo jak w łikend byłam na polu golfowym to w piłkę nawet mi sie trafić udawało I dołki zaliczałam a kto wózkiem kierował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.10.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 a kto wózkiem kierował? wózkowy. a koza ciągła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 a kto wózkiem kierował? wózkowy. a koza ciągła Jakbyś tamoj była A koza była świetna Nie wiedziałam że taka zdolniacha Dobrze ją długi wychował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.10.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 [ PS. ty tak poważnie o braku numerka ?? Noooo , troszkę wybrakowana jestem , ale tylko w tym temacie Reszta się w normie mieści , certyfikaty mom i gwarancję podbili mi na pięć lat to straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 [ PS. ty tak poważnie o braku numerka ?? Noooo , troszkę wybrakowana jestem , ale tylko w tym temacie Reszta się w normie mieści , certyfikaty mom i gwarancję podbili mi na pięć lat to straszne Eeee , no krzywdy nie ma Jak ktoś w latach to ledwie na rok i to z łaska dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.10.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 [ PS. ty tak poważnie o braku numerka ?? Noooo , troszkę wybrakowana jestem , ale tylko w tym temacie Reszta się w normie mieści , certyfikaty mom i gwarancję podbili mi na pięć lat to straszne Eeee , no krzywdy nie ma Jak ktoś w latach to ledwie na rok i to z łaska dają no tak ... ci i te /w latach/ to mają gorzej ... tylko CO TO MA WSPÓLNEGO Z TOBĄ ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 [ tylko CO TO MA WSPÓLNEGO Z TOBĄ ?? Ech , Dżentelmen w każdym calu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts