Pawson 17.10.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 [ tylko CO TO MA WSPÓLNEGO Z TOBĄ ?? Ech , Dżentelmen w każdym calu a tam dżentelmen ... w piątek impreza w śpitaliku a ja jeszcze pary nie mam .. więc kombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 [ tylko CO TO MA WSPÓLNEGO Z TOBĄ ?? Ech , Dżentelmen w każdym calu a tam dżentelmen ... w piątek impreza w śpitaliku a ja jeszcze pary nie mam .. więc kombinuje Ty nie końbinuj bo losowanie par będzie Koza się za sierotkę zgodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.10.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Patrzajta, impreza w piontek, a nikt nic nie wie Kto zerwał ogłoszenie z latryny Przypomnę jak brzmiało: "Szanowne pacjenty, w piontek impreza bedzie. Niniejszym informuje, że zapraszam fszystkich. Bedom konkursy i mielonka bedzie w dużych ilościach. Przyjdźta " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.10.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 ale podpuszczasz, przecie my nie ciemny lud, wiemy że mielonka wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.10.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 ale podpuszczasz, przecie my nie ciemny lud, wiemy że mielonka wyszła Ciiiicho, nie prowokatoruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.10.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Patrzajta, impreza w piontek, a nikt nic nie wie Kto zerwał ogłoszenie z latryny Przypomnę jak brzmiało: "Szanowne pacjenty, w piontek impreza bedzie. Niniejszym informuje, że zapraszam fszystkich. Bedom konkursy i mielonka bedzie w dużych ilościach. Przyjdźta " A było tam jeszcze dopisane w pirzamah bez majtków sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.10.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Patrzajta, impreza w piontek, a nikt nic nie wie Kto zerwał ogłoszenie z latryny Przypomnę jak brzmiało: "Szanowne pacjenty, w piontek impreza bedzie. Niniejszym informuje, że zapraszam fszystkich. Bedom konkursy i mielonka bedzie w dużych ilościach. Przyjdźta " A było tam jeszcze dopisane w pirzamah bez majtków sebo8877 Chyba było, bom fszystkiego nie spamiętała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.10.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 łeeee..... ale pare z naszych pacjentóóóffffff wszak nie umie czytac obrazki trzeba bylo namalowac taki komiks a nie slowo pisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 17.10.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 ale podpuszczasz, przecie my nie ciemny lud, wiemy że mielonka wyszła za mąż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.10.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 ale podpuszczasz, przecie my nie ciemny lud, wiemy że mielonka wyszła za mąż? nie wyszła tendy co weszła i teraz jest w hollu na lamperii .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.10.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 ale podpuszczasz, przecie my nie ciemny lud, wiemy że mielonka wyszła za mąż? kto by ją chciał , z siebie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 17.10.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 ale podpuszczasz, przecie my nie ciemny lud, wiemy że mielonka wyszła za mąż? kto by ją chciał , z siebie wyszła Na ten przykład długi to ją raczej lubił... Ale może rzeczywiście nie miał poważnych zamiarów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.10.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 ale podpuszczasz, przecie my nie ciemny lud, wiemy że mielonka wyszła za mąż? buuuuu mielonka wyszla i wychodzi na to ze tylko ja zostane staaaaraaa paaaannaąąąąą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.10.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 ale podpuszczasz, przecie my nie ciemny lud, wiemy że mielonka wyszła za mąż? buuuuu mielonka wyszla i wychodzi na to ze tylko ja zostane staaaaraaa paaaa naąąąąą boguś pisze, że długi jest wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.10.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Długi jest emocjonalnie i psychicznie i fizycznie związany tylko z kozą !!! Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.10.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 ale podpuszczasz, przecie my nie ciemny lud, wiemy że mielonka wyszła za mąż? buuuuu mielonka wyszla i wychodzi na to ze tylko ja zostane staaaaraaa paaaa naąąąąą boguś pisze, że długi jest wolny no ale ja jestem szybka to chyba nie pasujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.10.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 ale podpuszczasz, przecie my nie ciemny lud, wiemy że mielonka wyszła za mąż? buuuuu mielonka wyszla i wychodzi na to ze tylko ja zostane staaaaraaa paaaa naąąąąą boguś pisze, że długi jest wolny no ale ja jestem szybka to chyba nie pasujemy eee, dlaczego? zawsze możesz biegać w kółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.10.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 ale podpuszczasz, przecie my nie ciemny lud, wiemy że mielonka wyszła za mąż? buuuuu mielonka wyszla i wychodzi na to ze tylko ja zostane staaaaraaa paaaa naąąąąą boguś pisze, że długi jest wolny no ale ja jestem szybka to chyba nie pasujemy eee, dlaczego? zawsze możesz biegać w kółko chyba wtedy trudno trafić ?? ale z drugiej strony ja młody jestem to się mogę nie znać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.10.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 hmmm...cale zycie bede w kolko biegac? o wiem1 postronek mi przywiazecie do palika wtedy faktycznie dlugi byc moze pomyli mnie z koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 17.10.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 hmmm...cale zycie bede w kolko biegac? o wiem1 postronek mi przywiazecie do palika wtedy faktycznie dlugi byc moze pomyli mnie z koza Niezły pomysł. A co do starej panny - to wg standardów większości światowej (3 świat do którego pod rządami miłościewie nam panujących zbliżamy się zawrotnym pędem) to Ty byłaś starą panną jakieś 10 lat temu - jak miałaś 14 ... Teraz to już właściwie bliżej "życia po życiu"... Sorry za brutalną szczerość ale ktoś to musiał powiedzieć... (by the droga - zawsze jeszcze jest klasztor ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts