rrmi 17.10.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 boguś pisze, że długi jest wolny dlugi nie jest wolny , za mna nadazal jak spacerowalismy zreszta ma dlugie nogi ja mam krotkie i musialam podbiegac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 17.10.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Ciekawostka, co się stało z sąsiednim wątkiem o prowokatorach? Napisałem w nim że ja to działam jak anty-prowokator - jak coś napiszę to wątek zamiera... A tu w ogóle znikł Aż sie boję tu pisać ... Rrrreeęceee miiii siiie trzeeeesaąąąą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.10.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Nie boj sie bogus , ja Cie obronie We watek jest w bezpiecznym miejscu, kto szuka -znajduje Wez waleryjany kapke albo zmyj na piatek linoleum w sieni. Praca czlowieka uszlachetnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 17.10.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Nie boj sie bogus , ja Cie obronie Ufffff. Dziękuję ... We watek jest w bezpiecznym miejscu, kto szuka -znajduje Wez waleryjany kapke albo zmyj na piatek linoleum w sieni. Praca czlowieka uszlachetnia Musi być jakiś prostszy sposób na uszlachetnienie... Np. wejście w koalicję. I od razu człowiek jakiś taki ślachetniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Co tu tak pusto ? Wszyscy na przepustkach ? A roboty tyle Bimbru napędzić , baseny pomyć , Kaczory na wodę spuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.10.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 jezdem .. bynde pomagał ciute Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Spokojnie , ja taka wyrywna do pracy to nie jestem Do piątku daleko , może ktoś nowy się trafi Bimberku przypilnujem i wystarczy , to w końcu być albo nie być piątkowej imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.10.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 jezdem .. bynde pomagał ciute ani chybi przy spuszczaniu kaczorów żeby Cię nie podziobały w żenidło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.10.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 jezdem .. bynde pomagał ciute ani chybi przy spuszczaniu kaczorów żeby Cię nie podziobały w żenidło. łoj to by fatalnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 jezdem .. bynde pomagał ciute ani chybi przy spuszczaniu kaczorów żeby Cię nie podziobały w żenidło. łoj to by fatalnie było Kaczory bierę na siebie Dzioby im taśmą pozaklejam co by goopio nie kwakały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.10.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Kaczory bierę na siebie Dzioby im taśmą pozaklejam co by goopio nie kwakały jak im wsadzisz granaty w kupry to ani pisna , ze strachu przed wybuchem ps.co to te zenidlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.10.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 jezdem .. bynde pomagał ciute ani chybi przy spuszczaniu kaczorów żeby Cię nie podziobały w żenidło. łoj to by fatalnie było Kaczory bierę na siebie Dzioby im taśmą pozaklejam co by goopio nie kwakały dzieki ... prawdziwie bohaterska z ciebie kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 17.10.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Kaczory bierę na siebie Dzioby im taśmą pozaklejam co by goopio nie kwakały jak im wsadzisz granaty w kupry to ani pisna , ze strachu przed wybuchem ps.co to te zenidlo? Taka meska odmiana mezidla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.10.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Kaczory bierę na siebie Dzioby im taśmą pozaklejam co by goopio nie kwakały jak im wsadzisz granaty w kupry to ani pisna , ze strachu przed wybuchem ps.co to te zenidlo? Żenidło, to męski narząd służący do żądlenia żony Maxtorka Ale mocnej taśmy użyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.10.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Kaczory bierę na siebie Dzioby im taśmą pozaklejam co by goopio nie kwakały jak im wsadzisz granaty w kupry to ani pisna , ze strachu przed wybuchem ps.co to te zenidlo? Żenidło, to męski narząd służący do żądlenia żony noooooooooo i czasem od tego wielkie bąble wyskakują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.10.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 znaczy powinnam byla wiedziec co to jest , tak? ja juz sie ukladam do snu , prosze cicho byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.10.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 znaczy powinnam byla wiedziec co to jest , tak? ja juz sie ukladam do snu , prosze cicho byc ale z żenidłem, czy będziesz miała pusty przelot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.10.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Kaczory bierę na siebie Dzioby im taśmą pozaklejam co by goopio nie kwakały jak im wsadzisz granaty w kupry to ani pisna , ze strachu przed wybuchem ps.co to te zenidlo? Żenidło, to męski narząd służący do żądlenia żony noooooooooo i czasem od tego wielkie bąble wyskakują właśnie tak podejrzewałam, że od tego Aggi nie zaglądaj rrmi w przelot tak bezpardonowo, tak subtelniej się postaraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.10.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 ale z żenidłem, czy będziesz miała pusty przelot? ja z misiem spie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.10.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Aggi nie zaglądaj rrmi w przelot tak bezpardonowo, tak subtelniej się postaraj nie wiem czy potrafię rękawiczki sobie osmarkałam gilem, a parasolke od słońca mam urąbana w krowim łajnie i jak ja sie mam z takim ekwipunkiem subtelnie poruszac po normach towarzyskich ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts