_bogus_ 19.10.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 A gdzieś jest instrukcja obrazkowa ze strzałką i napisem "To jest TEN guziczek"? Bo ja bym się chcaił zapoznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 19.10.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 A gdzieś jest instrukcja obrazkowa ze strzałką i napisem "To jest TEN guziczek"? Bo ja bym się chcaił zapoznać bogus nie wstydź się taka ciekawość świata jest okey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.10.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Bo ona ma taki specjalny guziczek . .... tez mi odkrycie kazda ma taki guziczek ... Ale guziczek kozy ma pod sobą wszystkie inne guziczki I jak nie wiesz gdzie on jest to jakbyś nic nie wiedział Pogadaj z długim On wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.10.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Ja znalazlem kiedys ten guziczek, ale gdzie indziej i juz zapomnialem gdzie...Zapisalem sobie instrukcje na rence... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 19.10.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Ja znalazlem kiedys ten guziczek, ale gdzie indziej i juz zapomnialem gdzie... Zapisalem sobie instrukcje na rence... Może jeszcze powiesz że renke umyłeś???? Wiedziałem że ta cała hygena to jest wymysł szatana .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.10.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Ja znalazlem kiedys ten guziczek, ale gdzie indziej i juz zapomnialem gdzie... Zapisalem sobie instrukcje na rence... Może jeszcze powiesz że renke umyłeś???? Wiedziałem że ta cała hygena to jest wymysł szatana .... Renke tez juz kiedys mylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.10.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 wez se kurna mmmad przypomnij ... to wazne jest ... chociaz z drugiej strony moze kaszpirowski bedzie wiedział ... może powie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.10.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 wez se kurna mmmad przypomnij ... to wazne jest ... chociaz z drugiej strony moze kaszpirowski bedzie wiedział ... może powie... Staram sie. Tylko potrzebuje jakas gotowa mape. A tam juz palcem po mapie trafie... Kto dostarczy mape? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 19.10.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 mmmad - map ci dostatek w sieci. np. http://www.pussycalor.com/ (jeno musisz mieć powyżej 18 lat ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.10.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 a może w gugik'u znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 ach Sis ja nie bylam dopuszczona , bylam zbyt zajeta Znaczy jak dzis gadalam z dlugim to mowil , ze puszcza , ale nie mowil co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.10.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 ach Sis ja nie bylam dopuszczona , bylam zbyt zajeta Znaczy jak dzis gadalam z dlugim to mowil , ze puszcza , ale nie mowil co może się........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.10.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 a jak kaszpirowski przyjedzie to moze mi zeba zaplombowac ?jakbym tak siedziala z otwarto gebo . jade na ziemie wyzyskane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.10.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 jade na ziemie wyzyskane. a po co?! czy ty sie ostatnio nie rozbijasz za bardzo?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 a jak kaszpirowski przyjedzie to moze mi zeba zaplombowac ? jakbym tak siedziala z otwarto gebo . jade na ziemie wyzyskane. tego zeba to Ci Maxti moze . Ma calkiem niezla wiertare Tak poza tym juz na powaznie to sie nie mowi zaplombowac tylko zaBlombowac ps.Moze lepiej wybic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dzień dobry.Mam skierowanie na wykonanie zabiegu lobotomii siekierą.Czy mogłabym się zapisać tu gdzieś ? Pozdrawiam.Skruszona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Skruszona.Skruszona to jest weronika Ona lezy w koncu tunelu od zeszlej zimy. Polezysz to zobaczymy co z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Weronika ? Nie znam...............z obcą mam leżeć ?????Bleeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.10.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dzień dobry. Mam skierowanie na wykonanie zabiegu lobotomii siekierą. Czy mogłabym się zapisać tu gdzieś ? Pozdrawiam. Skruszona. a ja juz myslalam ze to Ty wykonujesz ta lobotomie bo nam specjalistow brakuje.... nawet dentysty dla Zochny nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.10.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 ps.Moze lepiej wybic mowi sie wyPic rrmi ale Ty nie wiedzialas ja se sama wyPoruje i zaBlombuje. I owine w fojle. Poza tym Nefer - nie mamy siekiery. Poprostu wyszla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts