Pawson 19.10.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 o-o kuleczka spadła z huśtawki co dzisiaj w telewizji .. bo sie siakoś tako serialowo nastroiłem ?? możeby jakieś kino wenezuelskie zapuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.10.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Poza tym Nefer - nie mamy siekiery. Poprostu wyszla. siekiera wyszła w plecach listonosza ... bo przyniósł mmmadowi za małą rentę ... z tego co wiem po prostu to wyszły grabie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.10.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 jak to za mala?! to za co bedziemy pili?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Zaraz, zaraz, to co proponujecie zamiast siekiery ? Lobotomia musi być !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.10.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 o-o kuleczka spadła z huśtawki co dzisiaj w telewizji .. bo sie siakoś tako serialowo nastroiłem ?? możeby jakieś kino wenezuelskie zapuścić A bo mie jakiś psychol rypnął awatar Który to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.10.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 jak to za mala?! to za co bedziemy pili?! spoko spoko zielona na stadionie widziałem 4 puste butelki po piwie ZWROTNE .. zbieżem zwrócim i zarobim ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.10.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 o-o kuleczka spadła z huśtawki co dzisiaj w telewizji .. bo sie siakoś tako serialowo nastroiłem ?? możeby jakieś kino wenezuelskie zapuścić A bo mie jakiś psychol rypnął awatar Który to nie ja ... może to bogus ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.10.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 nie ja ... może to bogus ?? a co Ty Go wrabiasz? Przeciez siedzi grzecznie w polu i buraki przerywa Nasennie cos wezme i mi sie Sebo przysni Zamiast fundamentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.10.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Zaraz, zaraz, to co proponujecie zamiast siekiery ? Lobotomia musi być !!! limity sie pokonczyly Pawson jeden ma - ale chce drogo sprzedac ...dran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.10.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 nie ja ... może to bogus ?? a co Ty Go wrabiasz? Przeciez siedzi grzecznie w polu i buraki przerywa Nasennie cos wezme i mi sie Sebo przysni Zamiast fundamentu znaczy sie to lepiej czy gorzej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dobra - muszę sobie sama poradzić - może uda mi się wydłubac ten płat czołowy przez nos szydełkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.10.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dobra - muszę sobie sama poradzić - może uda mi się wydłubac ten płat czołowy przez nos szydełkiem.... tylko wez niebieskie szydełko bo zielonym to ostatnio ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.10.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dobra - muszę sobie sama poradzić - może uda mi się wydłubac ten płat czołowy przez nos szydełkiem.... tylko wez niebieskie szydełko bo zielonym to ostatnio ... co zielonym!>?!??! co zielonym!?!??! co sie znowyu zielony nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.10.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dobra - muszę sobie sama poradzić - może uda mi się wydłubac ten płat czołowy przez nos szydełkiem.... tylko wez niebieskie szydełko bo zielonym to ostatnio ... co zielonym!>?!??! co zielonym!?!??! co sie znowyu zielony nie podoba łups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.10.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dobra - muszę sobie sama poradzić - może uda mi się wydłubac ten płat czołowy przez nos szydełkiem.... no moze. tylko zebys podlogi nie zapaskudzila. bo Konopnicka miala sprzatac - i co, jak tu wyglada zarazki tu lataja, bąki, koty i witaminy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.10.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dobra - muszę sobie sama poradzić - może uda mi się wydłubac ten płat czołowy przez nos szydełkiem.... tylko wez niebieskie szydełko bo zielonym to ostatnio ... co zielonym!>?!??! co zielonym!?!??! co sie znowyu zielony nie podoba łups i jeszcze mnie bije...!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dobra - muszę sobie sama poradzić - może uda mi się wydłubac ten płat czołowy przez nos szydełkiem.... no moze. tylko zebys podlogi nie zapaskudzila. bo Konopnicka miala sprzatac - i co, jak tu wyglada zarazki tu lataja, bąki, koty i witaminy jeszcze Płat czołowy po obgotowaniu dla kotów będzie w sam razzzzz zraz zaraz Ups.... sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.10.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dobra - muszę sobie sama poradzić - może uda mi się wydłubac ten płat czołowy przez nos szydełkiem.... no moze. tylko zebys podlogi nie zapaskudzila. bo Konopnicka miala sprzatac - i co, jak tu wyglada zarazki tu lataja, bąki, koty i witaminy jeszcze Płat czołowy po obgotowaniu dla kotów będzie w sam razzzzz zraz zaraz Ups.... sorry u... Selimm juz cie uwielbia on lubi takie flaczki do jedzenia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dobra - muszę sobie sama poradzić - może uda mi się wydłubac ten płat czołowy przez nos szydełkiem.... no moze. tylko zebys podlogi nie zapaskudzila. bo Konopnicka miala sprzatac - i co, jak tu wyglada zarazki tu lataja, bąki, koty i witaminy jeszcze Płat czołowy po obgotowaniu dla kotów będzie w sam razzzzz zraz zaraz Ups.... sorry u... Selimm juz cie uwielbia on lubi takie flaczki do jedzenia:D Wszystkie sierściuchy stoją słupka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.10.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 czy slupka to nie wiem Sel to stoi pod rotunda i "dulary" sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts