19501719500414 19.10.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 sierściuchy stoją słupka i czekają na ochłapy z płata czołowego, nie wiem czy się załapią......... Zochna już ze szmatą stoi, żeby sprzątać, tak jakby Konopnickiej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.10.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Zochna już ze szmatą stoi, żeby sprzątać, tak jakby Konopnickiej nie było to nie szmata przeciez to weronka - tylko taka sflaczala a Ty nie poznales ha ha Konopnicka cos bredzila o jakies sierotce i krasnoludkach to ja wyslalam zeby bimber mieszala. to chyba dobrze , nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.10.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 to dlatego Konopnicka taka naćpana a Pawson z bobusem to tak poważnie ten guziczek bo ja widziałem taki pod łóżkiem Maxtorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.10.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Zochna już ze szmatą stoi, żeby sprzątać, tak jakby Konopnickiej nie było to nie szmata przeciez to weronka - tylko taka sflaczala a Ty nie poznales ha ha Konopnicka cos bredzila o jakies sierotce i krasnoludkach to ja wyslalam zeby bimber mieszala. to chyba dobrze , nie. No wiesz, ty to serca nie masz Przeca Ona tera zaczęła wołać na kózkę nasza szkapa No wiadomo, że nasza, ale dlaczego SZKAPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 19.10.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 o-o kuleczka spadła z huśtawki co dzisiaj w telewizji .. bo sie siakoś tako serialowo nastroiłem ?? możeby jakieś kino wenezuelskie zapuścić A bo mie jakiś psychol rypnął awatar Który to nie ja ... może to bogus ?? Od razu psychol... A nie można np. mądry inaczej? Awatarki rzecz nabyta - nie ma się co przywiązywać. Proponuje się skoncentrować na poszukiwaniach guziczka Ps. Nefer - mam mało urzywaną piłę łańcuchową + instrukcję obsługi pod tytyłem "Teksaska masakra piłą mechaniczną". Nadstaw ten płat czołowy to zara zoperujem ... Jeno czy NFZ refinansuje koszty zabiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Konopnicka cos bredzila o jakies sierotce i krasnoludkach to ja wyslalam zeby bimber mieszala. to chyba dobrze , nie. Dawaj ja z powrotem, poki w miare trzezwa, niech gada gdzie krasnoludki, moga nam sie przydac. Do wyciskania wagrow na ten przyklad. Sierotce tez zajecie znajdziemy, buraki z pola zwiezc trzeba, kon odmowil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.10.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Jeno czy NFZ refinansuje koszty zabiegu? e tam , chodzcie nie bedziemy tacy pazerni na kase. W koncu trzeba ludziom pomagac Wydlubmy Nefer ten mozg za darmo jakos sie nam odwdzieczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.10.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dawaj ja z powrotem, dobra . e, Konopnicka Konopniiiiiiiiiiiiiiiiiiiickaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cho no tu . ogarnij sie. matka cie bedzie ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Jeno czy NFZ refinansuje koszty zabiegu? e tam , chodzcie nie bedziemy tacy pazerni na kase. W koncu trzeba ludziom pomagac Wydlubmy Nefer ten mozg za darmo jakos sie nam odwdzieczy za późno, za późno ( a w ogóle to jaki mózg ) szydełkiem nie siengłam dobrze, że klucz do kół był w samochodzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.10.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Poza tym Nefer - nie mamy siekiery. Poprostu wyszla. siekiera wyszła w plecach listonosza ... bo przyniósł mmmadowi za małą rentę ... z tego co wiem po prostu to wyszły grabie Ty sie dziwisz, ze za mala? Jak dalem mu drobne "napiwkiem", to zostalo mi mniej, niz on dostal. A na koniec, moje Porsze mi swoim komarkiem zadrapal. Jak ja sie bede teraz scigal z p-oslami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.10.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 A ja komuś pożyczyłem swojego Lexusa i se zpomniałem komu Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.10.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 A ja komuś pożyczyłem swojego Lexusa i se zpomniałem komu Sebo8877 całe szczeście że nic drogiego to nie było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 20.10.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 sebo - przy Maybachu to sobie zainstaluj jakiś GPS. Jak porzyczysz i zapomnisz komu - to se znajdziesz przynajmniej gdzie stoi ... Albo może porzyczaj razem z żoną? Zawsze większa szansa żę wróci - zna drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.10.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Tyle tego napożyczałem ze z tych 20-stu garażu które mam zapełnine sa tylko 2 - jeden polonezem drugi meganką - kruca - coś mi sie te samochody rozjechały:) Bogus - Żone to pożzyczam - ale jedynym wypozyczającym jestem ja jest to klub (związek) jednososobowy - jestem w nim prezesam, sekretarkiem i sprzątaczkiem Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.10.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Bogus - Żone to pożzyczam - ale jedynym wypozyczającym jestem ja jest to klub (związek) jednososobowy - jestem w nim prezesam, sekretarkiem i sprzątaczkiem Sebo8877 O naiwności męska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.10.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 pierwszy raz w życiu widzę żeby Konopnicka kogoś zapłodniła Ja mam petardy i odpalam... odpalam caaaały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.10.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 ja tam sie narzucać nie chce ... ale dzisiaj miała być impreza ja mam kieliszek naszykowany naten przyklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.10.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Ja to się nawet przyśpiewki na okoliczność nauczyłam Do sklepu na dole przywieźli jabole ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.10.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 W kwestii imprezy to ja moze tylko poprosze msze w mojej intencji dwadziescia piec , trzydziesci , dwadziescia piec . trzydziesci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.10.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 W kwestii imprezy to ja moze tylko poprosze msze w mojej intencji dwadziescia piec , trzydziesci , dwadziescia piec . trzydziesci... Kaszpirowski Cię opentał jakiś cy cóś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts