kuleczka 23.10.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Pranie mózgu to najlepiej rrmi robi Ja ? Ja jestem zwykla salowa . Piore brudne gacie Pawsona co najwyzej Na tarze Oj na tarze, Pawsonowi w darze To może Zochna to pranie mózgu robi komuś Stanowczo powinna najpierw na kozie poćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.10.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 ja to bym gdzies tak w kosmos pojechał ....moze byc i na Zochnie iiiiiiiiiiiiiii...................http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/k055.gif jeszcze mi nikt tak pieknie nie powiedzial http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/f030.gif ale ja nie moge dzisiaj mam pranie. O jak to dobrze sie składa tez mam pranie i tak se mysle ze skoro juz je robisz - to pare kilo w tą czy wewtą nie robi róznicy no to lecem z Kulawą na księzyc pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.10.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 no to lecem z Kulawą na księzyc pa pa Co z Kulawą , co z Kulawą , a Ślepa to pies ? Też jej się coś od życia należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.10.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 jęczycie z pędzenia kręcenia? trza patrzec zeby sie w kozi rog nie popedzic kleczycie z sadzenia kamienia kozi-róg to jest mój sąsiad, jego sie nie da pędzić, bo drapie samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 a moze to klocki sa? ale nie lego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.10.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 a moze to klocki sa? ale nie lego hamulcowe - sugestię czynisz? U Sela ? To może nie doleciec, jak mu sie awaryjne uruchomi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.10.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 selimm a gdzie ty lecisz ... rrmi ty sie tak tym praniem nie chwal ... bo powiem ze po twoim praniu mi kilka par zginelo ... mysle ze je sobie przywłaszczyłas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.10.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 rrmi ty sie tak tym praniem nie chwal ... bo powiem ze po twoim praniu mi kilka par zginelo ... mysle ze je sobie przywłaszczyłas rajtuzy Ci buchnęła ? A wiesz, że ja tez miałam takie podejrzenia, że ona po cichu troki od kaleson odgryza i gołąbki tym związuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.10.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Pawian , ja lecem do gwiazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 nieprawda , nie buchnelam Ja to tasiemcom dodaje do zarcia , dluzsze wtedy rosna od tych trokow znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.10.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Co z Kulawą , co z Kulawą , a Ślepa to pies ? Też jej się coś od życia należy wlasnie a w ogole pare kilo wta czy wewta to robi roznice. prawie jak prawie. no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.10.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 wta cy wewta,nie warto sie stresowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.10.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 UWAGA mam komunikata jutro bedziem w szpitalu żreć wieczorem !!!! bo z rana zamorduje jednego parkieciarza chudy jest i niedomyty ale i tak lepszy będzie do selusiowej mielonki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.10.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 UWAGA mam komunikata jutro bedziem w szpitalu żreć wieczorem !!!! bo z rana zamorduje jednego parkieciarza chudy jest i niedomyty ale i tak lepszy będzie do selusiowej mielonki ... Sie go z saletrze wymoczy to zbieleje ani chybi i skruszeje do wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.10.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 UWAGA mam komunikata jutro bedziem w szpitalu żreć wieczorem !!!! bo z rana zamorduje jednego parkieciarza chudy jest i niedomyty ale i tak lepszy będzie do selusiowej mielonki ... łoł to ja moge jednego murarza na deser dolozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Kichy Wam poskreca od tych parkieciarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.10.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 UWAGA mam komunikata jutro bedziem w szpitalu żreć wieczorem !!!! bo z rana zamorduje jednego parkieciarza chudy jest i niedomyty ale i tak lepszy będzie do selusiowej mielonki ... Chude to złośliwe , nie wiadomo co z tego wyjdzie Ja go nie kcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.10.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 nie to nie bedzie wiecej dla nas ja to bym go wsadzil do marynaty na jakis tydzien ... az mi na niego zlosc nie przejdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.10.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 co chude to zmierzle ... kto ni mo brzucha ten kiepsko rucha Pawian, mos kaloryfer ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 flaki , gorace flaki flaaaki gorace flaaaaki z murarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts