Pawson 23.10.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 co chude to zmierzle ... kto ni mo brzucha ten kiepsko rucha Pawian, mos kaloryfer ? ino pod oknem selus ... ino pod oknem /wiec chyba wszystko OK/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.10.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Jak on nie pijoncy to bym wontrubke kciała S cebulom............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.10.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Pawian , to tys je zmierzly i do tego kiepsko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.10.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 mnie się tu jakieś jelito koło nogi zaplatało... czyje ono jest? nikomu nie brakuje? posprawdzajcie jeden drugiemu, szybciej bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Macie u pimbola na Halloween http://www.cartolineparlanti.net/pics/halloween_220805_04_cp.jpg Czas o przebraniach pomyslec , a nie wkolo te flaki i jelita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.10.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 obmacałam szybko Selimma i coś mi się w rękę nawinęło.................................ale to chyba nie jelito jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.10.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Hejjj pacjenty niesmialo tak ale co tam... raz sie zyje urodziny mam (nie powiem ktore ) pijcie ...niech strace http://www.haabaa.com/infopool/images/6/69/Drinki.jpg http://www.kadar-2.republika.pl/images/drin/longdrink2.JPG tylko na bogow!!! nie skonczcie jak Selim!!!! http://www.mkellstrand.com/drinks/images/griz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.10.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 obmacałam szybko Selimma i coś mi się w rękę nawinęło.................................ale to chyba nie jelito jest nie przerywaj ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.10.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 E no starucho ...wsyckigo naj ....mas buziala ps. i najwinksygo ....we wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.10.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Zielona to ja Ci życzę żebys była jaka chcesz i robiła co chcesz !! To Ty waga siostro jestes tylko troszke zeskorpioniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.10.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 obmacałam szybko Selimma i coś mi się w rękę nawinęło.................................ale to chyba nie jelito jest nie przerywaj ..... myśłałam, że sierściuchy mają z tyłu ogonki...............a tu taka niespodzianka................Selimm, ty się udaj do lekarza, coś ci w oczach puchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.10.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Zielona to ja Ci życzę żebys była jaka chcesz i robiła co chcesz !! To Ty waga siostro jestes tylko troszke zeskorpioniona skorpionek pierwsze godziny i jakis descendent czy ascendent (cholera wie co ) tez w skorpionie ale przez to ze dzien "przejsciowy" to jestem jeszcze mila dziekuje za zyczenia - zastosuje sie do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 ZielonaTo ja Ci zycze , zebys juz teraz jak ta kura na jakach siedzialaNa tym terroryscie znaczy Stooooooooooooo laaaat StoooooooooooooooolllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaatttttttttNiechchchchchchh zyjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeee nnnnnnnaaaaaaaaaaammmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.10.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 E no starucho ...wsyckigo naj ....mas buziala ps. i najwinksygo ....we wsi dzieki Selimmie!!!!! najbardziej za tego najwinksego bo za "Staruche" to cie obije zobacys!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.10.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Zielona To ja Ci zycze , zebys juz teraz jak ta kura na jakach siedziala Na tym terroryscie znaczy Stooooooooooooo laaaat Stoooooooooooooooolllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaattttttttt Niechchchchchchh zyjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeee nnnnnnnaaaaaaaaaaammmmmmm dzieki kochana ale prosze!!! wez Ty juz nie spiewaj co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.10.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 nie przerywaj ..... nie przesadzaj sel - przeciez to zielona ma urodziny prosze zielona zeby Ci sie i jeszcze i w ogole i tego tez to dla Ciebie http://www.lawendowepole.pl/grafika/bukiet_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.10.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Zielona pamiętaj Grzeczne dziewczynki idą do nieba Niegrzeczne idą gdzie chcą Żebyś nigdy nie zbłądziła I zawsze sobą była Niech Jej gwiazda pomyśności Nigdy nie zagaśnie Nigdy nie zagaśnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 prosze!!! wez Ty juz nie spiewaj co? czlowiek tak ze szczerosci serca a tu taka niewdziecznica , no dobra to tylko troche jeszcze I jeeeeeszczeee jeeedenn i jeeszcze raaaaz Ty Zosiu to ladne dajesz prezenty , zaluje , ze nie mam urodzin To zdrowie na budowie i ja zmykam Jesli pozwolicie sie pozegnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Zochna to.... lawenda?!?!?!?!?!?! ojejku!!!!!!!! dziekuje ! cale zycie o niej marzylam!!!!!! udekoruje sobie materacyk!!!! Max... dzieki Kochana ...hmm.... hmmm..... gdzie ja tu mialam knebelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Zieloonoka dzisiaj Twe swięto bądź zawsze młodą i uśmiechniętą bądź zawsze taką jaką być pragniesz taką że nigdy jej nie odgadniesz................. Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts