rrmi 25.10.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ja miałem jedną schowaną na czarną godzinę, ale jakieś śfiństfo się wytrąciło. W obliczu tak wielkiej straty podlacze Ci Michale kroplowke , na powolne lecenie , chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.10.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Proponuję lewatywkę i terapię obuchową na sam początek jak nie pomoże to się pomyśli co dali Siostro Maxtorko co Ty na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Proponuję lewatywkę i terapię obuchową na sam początek jak nie pomoże to się pomyśli co dali Siostro Maxtorko co Ty na to Spróbować możem Ale co jak broń wyciągnie ? wrredna , czy dobrym tropem idę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 25.10.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 To już wolę kroplówke od obucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 25.10.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Tak jak w ślubach pisałam - za dużo tu teorii konspiracyjnych Nie znam nikogo, nikt mnie nie zna... Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.10.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Alez ja już dawno uświadomiona Mam swój typ , a nawet dwa Ja tylko jeden. Avatar taki... stylowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.10.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Tak jak w ślubach pisałam - za dużo tu teorii konspiracyjnych Nie znam nikogo, nikt mnie nie zna... Sorry. Jak nie, to nie. No to masz dyzur w latrynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.10.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 wg mnie wrredna to nowe wcielenie Tadeusza C. który w 2002 roku popełnił 3 posty nt ław fundamentowych. ... poznałem po kucyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.10.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Proponuję lewatywkę i terapię obuchową na sam początek jak nie pomoże to się pomyśli co dali Siostro Maxtorko co Ty na to Spróbować możem Ale co jak broń wyciągnie ? wrredna , czy dobrym tropem idę ? No popatrz, mi sie tez z tym kieliszkiem skojarzylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 25.10.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ależ ja się brzydzę..... Mogę nawet tam nie dojść w szpilkach... Zresztą pewnie ktoś mnie wyręczy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 25.10.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 wg mnie wrredna to nowe wcielenie Tadeusza C. który w 2002 roku popełnił 3 posty nt ław fundamentowych. ... poznałem po kucyku Matko, co to są ławy fundamentowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.10.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ależ ja się brzydzę..... Mogę nawet tam nie dojść w szpilkach... Zresztą pewnie ktoś mnie wyręczy??? buahhahahahahaa jelenie wygineły DO LATRYNY MARSZ ... a później jeszcze trzeba lameprie pościerać co ją seluś po mielonce zarzygał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ojej jak miło że wpadłaś lubisz być patroszona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.10.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 wg mnie wrredna to nowe wcielenie Tadeusza C. który w 2002 roku popełnił 3 posty nt ław fundamentowych. ... poznałem po kucyku Matko, co to są ławy fundamentowe? nie mów do mnie "matko" bo się Matka obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.10.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 "NOWAAAAA WRREDNAAAAAAAAA" na oddzialeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.10.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 wg mnie wrredna to nowe wcielenie Tadeusza C. który w 2002 roku popełnił 3 posty nt ław fundamentowych. ... poznałem po kucyku Matko, co to są ławy fundamentowe? nie mów do mnie "matko" bo się Matka obrazi a jest tylko jedna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ojej jak miło że wpadłaś lubisz być patroszona ? A może lobotomia ? Ciupaską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A może lobotomia ? Ciupaską skąd wiedziałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Proponuję lewatywkę i terapię obuchową na sam początek jak nie pomoże to się pomyśli co dali Siostro Maxtorko co Ty na to Spróbować możem Ale co jak broń wyciągnie ? wrredna , czy dobrym tropem idę ? No popatrz, mi sie tez z tym kieliszkiem skojarzylo... A ja długo byłam przekonana że to nie kieliszek ale takie długie szczypce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 25.10.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Aż mi tchu zabrakło z oburzenia... A moje paznkocie?? Muszę Państwa opuścić na chwilę. Koledzy mnie ciagną na miasto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts