rrmi 25.10.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Rrmi, czy ja jestem do Ciebie podobna?????' Eeee, gdzie tam... Zgaduję, że ani trochę.... no nie wiem , ja ladna jestem i powabna a Ty? A zauwazyliscie ze wrredna i rrmi sa do siebie podobne? ogrromnie [/b] mowilam , ze ja nie z Krakowa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Dziewczeta maja swoje sposobiki na ominiecie kolejki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 25.10.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Dziewczeta maja swoje sposobiki na ominiecie kolejki . A niektórym w kolejce latkaaaaaaaaaa leeeeeeecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.10.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Schowalem przepustki tam, gdzie wczesniej byl zegarek. Jak ktos chce, to niech bierze Ja tez bym pospiewal, ale przy ognisku tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 25.10.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A ja raczej jędza odpychająca, tfu tfu. Wiedziałam, że się mylą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ja tez bym pospiewal, ale przy ognisku tylko. przy ognisku to sie parzy gorzalke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 25.10.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A ja raczej jędza odpychająca, tfu tfu. Wiedziałam, że się mylą to wiem od początku . .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 to wiem od początku . .......... na poczatku to jajko bylo jak juz tak o jajku , to gdzie Kulka jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 25.10.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 to wiem od początku . .......... na poczatku to jajko bylo jak juz tak o jajku , to gdzie Kulka jest? się turla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 25.10.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 innym też by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A ty wredna to tak w ogole jestes wredna czy tylko czasem i dla wybranych? a moze dla innych wrednych? mam potrzebe o tym porozmawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 I co ? Tak się miło gaworzyło że się Wrredną wystraszyło A tak się dobrze zapowiadała I do słoika po weronce by pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.10.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 no pacz na chwile sie czlowiek w latrynie zaczasnie i fiu fiu trzy strony mu przeleca My teraz na akord lecim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Z ta Wredna to taka dziwna sprawa jest , jak sie logowala , to na dwa rzuty , raz jako wredna , a drugi wrredna. Ja mysle , ze ona chciala nam cos przez to powiedziec . Moze potrzebuje pomocy? Na moje oko ta biedaczka w jakies gowno wdepla i wyjsc nie moze. Pomozmy jej. Tym razem to nie jest stary forumowicz co sobie jaja robi . To ktos w potrzebie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.10.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ale dzisiaj życie w śpitaliku kwitnie Na godzinkę po Nadwiślańskie skoczyłam.........no może na parę godzin, bo jakoś mi ta butelka ciążyła i donieść nie mogłam w całości ...................sie musiałam wracać parę razy I co widzę, jakaś wredna kawał kulosa pokazała i się chłopy pchają do kolejki Tak główkuję, że trza by taktykę zmienić, bo tyle w spitalu leżę i jakoś amant się nie trafił zaden Może by fartuch podwinąć i chociaż kawałek łydki pokazać, albo nogawkę od reformów chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Zdrowo zapilas KulkaJuz sie martwilam o CiebieMusza mi sie sztuki zgadzac ps .mnie tez nikt nie wyrywa , to juz nas dwie sztuk som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wrredna pomocy nie szuka , oj nie szuka To agentka wywiadu , tylko nie wiem jeszcze jakiego Ale się dowiem Przecież tu siedzą najciekawsi ludzie A skąd o tym wiedziała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 kto tutaj jest ciekawy to niech wsadzi nos do kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.10.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 kuleczka podwijaj - nie bedzie nam wrr wlasnych pacjentow w jeden dzien przez trzy strony ganiac . A w ogole to dokad polazla ? jakas trauma mi sie to skonczy, moze przychodze - goscie wychodza enes do dzisiaj nie wrocil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 enes do dzisiaj nie wrocil widze , ze tesknisz moze Jozkiem poki co sie zajmij Ma takie brudne filcoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts