Maxtorka 25.10.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Kuleczka , a co my , z Mulę Różżż albo innego Foli Berże co by nóżkami fikać Sis , wyrywa to się wiesz co , to co ja czasami muszę Nas , prawdziwe damy to się zdobywa Na razie som nas czy sztuki Zasadniczo pobieżnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wrrrróć , sztyry Zochna nadejszła w tak zwanym międzyczasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 damy jak sie kto trafi Pacz , ze Zoske to nawet ten ns rzucil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.10.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 enes wrócił, ale zniknął w tajemniczych okolicznosciach Właśnie, my porzadne pacjentki, nie będziemy mjuzikali ani żadnych fiziu miziu odstawiać My dumę swoją mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 My dumę swoją mamy to moze sie napijemy na te okolicznosc bedziemy wtedy latwiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Nas , prawdziwe damy to się zdobywa A gdybym byl traktorzysta i z brona sobie bym szalal , to czy bys dopuscila mnie do swego zdobywania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 enes My dumę swoją mamy I klasę ( piątą powtarzaną 2 razy ) A Zośka taka dla niego miła była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Nas , prawdziwe damy to się zdobywa A gdybym byl traktorzysta i z brona sobie bym szalal , to czy bys dopuscila mnie do swego zdobywania ? Drżałabym , drżała Drżałabym , drżała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.10.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 no Maxti - to sie zlefrrektowalas w pore damy My dumę swoją mamy co Wy tak wyliczacie co my na d mamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Drżałabym , drżała Drżałabym , drżała Osluchana jestes . To dobrze . Bo ja w traktorze radio mam zamontowane . Stereofoniczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 co Wy tak wyliczacie co my na d mamy ?chcemy to wyliczamy, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.10.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ja wszystko slysze co Wy tam o mnie i enesie gadacie to moze ja cos postawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 co Wy tak wyliczacie co my na d mamy ? Na d... to ja mam zamontowana laweczke na lewym blotniku . Zmiescilabys sie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.10.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Bo ja w traktorze radio mam zamontowane . Stereofoniczne! a ile koni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.10.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Drżałabym , drżała Drżałabym , drżała Osluchana jestes . To dobrze . Bo ja w traktorze radio mam zamontowane . Stereofoniczne! Luc kupiłeś czarny ciągnik a ma alufelgi i spojler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 a ile koni ? Wystarczy . Rwie do przodu jak glupi do roboty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Drżałabym , drżała Drżałabym , drżała Osluchana jestes . To dobrze . Bo ja w traktorze radio mam zamontowane . Stereofoniczne! To bardzo dobrze Bo ja śpiewać lubię Ale nie a capella . I radio mi podkład robić będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Luc kupiłeś czarny ciągnik a ma alufelgi i spojler Jak Ci zalezy na agro-tuningu , to moge te dekle zalatwic . Special for you . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 To bardzo dobrze Bo ja śpiewać lubię Ale nie a capella . I radio mi podkład robić będzie A jakie mam wydajne ogrzewanie!!! Po malym kwadransie musialabys sie rozebrac , bo duszno by Ci bylo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.10.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Luc kupiłeś czarny ciągnik a ma alufelgi i spojler Jak Ci zalezy na agro-tuningu , to moge te dekle zalatwic . Special for you . Ba.............dobre dekle nie są złe Jak tuning to tylko agro..........innego nie uznaję Ps. Jak po małym kwadransie się Maxtorka rozbierze, to co będzie po dużym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts