Luc Skywalker 25.10.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ps. Jak po małym kwadransie się Maxtorka rozbierze, to co będzie po dużym Mialem poczekac na odpowiedz Maxi , ale coz : wlacze klimatyzacje i bede mscil sie za te posty , ha ha ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 To bardzo dobrze Bo ja śpiewać lubię Ale nie a capella . I radio mi podkład robić będzie A jakie mam wydajne ogrzewanie!!! Po malym kwadransie musialabys sie rozebrac , bo duszno by Ci bylo . Boszszszsz Mam nadzieję że klima działająca , już na samą myśl gorąco mi się zrobiło I gaśnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Zosia to chyba poleciala enesa szukac w porzeczkach Stracila jazde na blotniku, bedzie se w brode plula pewnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Mam nadzieję że klima działająca , już na samą myśl gorąco mi się zrobiło I gaśnica O AC mozesz sie nie klopotac . Mam tez CB radio . I pomyslalem , ze moglabys sie troszeczke w eter powyglupiac . Chodzi mi o to , zeby koledzy mysleli ze my naprawde ten tego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.10.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Dziewczyny.................nie dajcie się podpuścić jakiemuś rolnikowi Przecie my damy i byle komu nie damy....................zapomniałyście już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Dziewczyny.................nie dajcie się podpuścić jakiemuś rolnikowi popuscic moze ?, bo ja juz nie rozumiem o co chodzi chyba sie Maxti trafilo , zostajemy wiec we trzy moze sie kto znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Przecie my damy i byle komu nie damy....................zapomniałyście już O widzisz . Bo to sprzet dla koneserow . Taki traktor kosztuje tyle co S-ka mercedesa . Tanio byscie sie wiec nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.10.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Mam nadzieję że klima działająca , już na samą myśl gorąco mi się zrobiło I gaśnica O AC mozesz sie nie klopotac . Mam tez CB radio . I pomyslalem , ze moglabys sie troszeczke w eter powyglupiac . Chodzi mi o to , zeby koledzy mysleli ze my naprawde ten tego . Luc, jak chcesz zrobić wrażenie na kumplach, to proponuję spuścić spodnie, podciągnąć do góry kalesony, zaciągnąć na głowę żółtym do przodu i zrobić tak ze 3 fikołki Gwarantuję, że osiągniesz zamierzony efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Mam nadzieję że klima działająca , już na samą myśl gorąco mi się zrobiło I gaśnica O AC mozesz sie nie klopotac . Mam tez CB radio . I pomyslalem , ze moglabys sie troszeczke w eter powyglupiac . Chodzi mi o to , zeby koledzy mysleli ze my naprawde ten tego . Hmmm, ale ja mam chorobę lokomocyjną To nie brzmi dobrze Zwłaszcza w eterze Co by sobie koledzy pomyśleli Dziewczyny , ja odpadłam , która następna w kolejce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Hmmm, ale ja mam chorobę lokomocyjną To nie brzmi dobrze Zwłaszcza w eterze ostatnio jak ktos rzygal kole latryny to Pawson sie tak wsluchiwal i chyba Mu sie podobalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Luc, jak chcesz zrobić wrażenie na kumplach, to proponuję spuścić spodnie, podciągnąć do góry kalesony, zaciągnąć na głowę żółtym do przodu i zrobić tak ze 3 fikołki Gwarantuję, że osiągniesz zamierzony efekt Ale jak to ? W gumofilce zawsze duzo piachu sie wsypuje i ciagna do ziemi . Nie nie . To nie Twoja wina . To ten Kopernik ruszyl slonce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Hmmm, ale ja mam chorobę lokomocyjną Jakbys usiadla w lyzce , ktora mam zamontowana z przodu , to ona dalaby rade chorobie . A i chlopaki mieliby ucieche , gdybys ubrala spodniczke . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Hmmm, ale ja mam chorobę lokomocyjną To nie brzmi dobrze Zwłaszcza w eterze ostatnio jak ktos rzygal kole latryny to Pawson sie tak wsluchiwal i chyba Mu sie podobalo To ja z Pawsonkiem się przejadę Tylko jakoś Go nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Tylko jakoś Go nie widzę pieluchy pewnie prasuje Tak sie zastanawiam nad tymi Lucowymi kolegami Moze zamiast sie gapic na Sis latryne by wyszorowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.10.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 a Ziemia jest plaska - tako rzecze Roman.a ja raz szlam - i rzeczywiscie byla plaska. I Tereska tez jest plaska, jak deska.Bede za chwile polewac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Hmmm, ale ja mam chorobę lokomocyjną Jakbys usiadla w lyzce , ktora mam zamontowana z przodu , to ona dalaby rade chorobie . A i chlopaki mieliby ucieche , gdybys ubrala spodniczke . OK zrobimy próbę Tylko jedź wolno i nie huśtaj za mocno A chłopaki do latrynki marsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Bede za chwile polewac. No nareszcie Bo mię juz w gardle zaschło od tej konwersacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 OK zrobimy próbę Tylko jedź wolno i nie huśtaj za mocno Teleskopy - mowi to Wam Maxtorka cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Bede za chwile polewac. chyba wtenczas bimbru napedzilas? podchody robisz jak do baletu ps.tereska to ma pieska ps2. Pawson zara bendzie na sepa albo na krzywy ryj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.10.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 czy ja slyszalem polewać to jestem a tak naprawde to mnie nie było bo myślałem ... i się zmęczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts