Pawson 25.10.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 a tak w ogole to gdzie jest wredna i czemu jakies rude kudły wystają spod ziemi kolo akacji ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 a tak naprawde to mnie nie było bo myślałem ... Czasami to lepiej nie myslec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ps.tereska to ma pieska : Pieska to ma pani Wiśniewska A pan Wiśniewski ma trzy pieski Czerwony , zielony i niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.10.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 a tak w ogole to gdzie jest wredna i czemu jakies rude kudły wystają spod ziemi kolo akacji ?? I co tak oczka za wredną latają Napij się lepiej Nadwiślańskiego...........ochłoniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 OK zrobimy próbę Tylko jedź wolno i nie huśtaj za mocno Teleskopy - mowi to Wam Maxtorka cos ? Wiśta wio , łatwo powiedzieć Z teleskopów to mi się wędki kojarzą I te ... do dalekiego patrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ciekawe czy Aggi jest przewinieta? Sprawdzal ktos? Czas Ja na nocnik sadzac Maxti te pieski sa Wrrednej nie Wisniewskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 a tak w ogole to gdzie jest wredna i czemu jakies rude kudły wystają spod ziemi kolo akacji ?? Wrredna to blondina , sama tak pisała Chyba że wrrednie i szpetnie nas okłamała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.10.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 zalalam ten jeczmien pekniety spod oka woda z latryny troszku ( ) pogibalam i takie swinstwo zolte mi wyszlo http://www.whisky.pl/chivas_regal-bottle1.JPG to bierzcie i pijcie z tego. a co ten Wisniewski tu z psami wlazl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ciekawe czy Aggi jest przewinieta? Sprawdzal ktos? Czas Ja na nocnik sadzac Maxti te pieski sa Wrrednej nie Wisniewskiego Syskie sy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.10.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ps.tereska to ma pieska : Pieska to ma pani Wiśniewska A pan Wiśniewski ma trzy pieski Czerwony , zielony i niebieski maxi co znowu piłaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wiśta wio , łatwo powiedzieć A w wersji inteligentnej , szlo to tak : poszly konie po betonie . Widze Maxi , ze odbieramy na tych samych falach . To dobrze dla naszego zwiazku i dla uciechy chlopakow (CB) wrozy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 zalalam ten jeczmien pekniety spod oka woda z latryny troszku ( ) pogibalam i takie swinstwo zolte mi wyszlo http://www.whisky.pl/chivas_regal-bottle1.JPG to bierzcie i pijcie z tego. a co ten Wisniewski tu z psami wlazl ? Oj Zochna , tyle lat żyję a ja nie wiedziała że Ty taka zdolniacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.10.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 a tak w ogole to gdzie jest wredna i czemu jakies rude kudły wystają spod ziemi kolo akacji ?? I co tak oczka za wredną latają Napij się lepiej Nadwiślańskiego...........ochłoniesz dzieki juz mi lepiej .... oj przypomniały się stare czasy ... az sie lezka w oku kreci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 http://www.whisky.pl/chivas_regal-bottle1.JPG Ale przeciez alkohol wypala szare komorki . Podobno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wiśta wio , łatwo powiedzieć A w wersji inteligentnej , szlo to tak : poszly konie po betonie . Widze Maxi , ze odbieramy na tych samych falach . To dobrze dla naszego zwiazku i dla uciechy chlopakow (CB) wrozy . Znaczy tokszoł będziemy robić ? A raczej tokgoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 [maxi co znowu piłaś ?? To samo co wszyscy , ale się bardziej wczuwałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.10.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Znaczy tokszoł będziemy robić ? A raczej tokgoł A wolisz zebym szyby w kabinie przyciemnil -wykleil workami od smieci , czy zostawic przezroczyste ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.10.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wiśta wio , łatwo powiedzieć A w wersji inteligentnej , szlo to tak : poszly konie po betonie . Widze Maxi , ze odbieramy na tych samych falach . To dobrze dla naszego zwiazku i dla uciechy chlopakow (CB) wrozy . Znaczy tokszoł będziemy robić ? A raczej tokgoł Może pipszoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Może by fartuch podwinąć i chociaż kawałek łydki pokazać, albo nogawkę od reformów chociaż Mówiłam, że ta gęś się nie nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ja bym się nawet posunęła do pipgoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts