rrmi 25.10.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ja nie pytam , ja sie martwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A jakie jest Twoje zdanie na temat tej Wrrednej agentury? skłaniam się ku utylizacji, jako że nie podniosło mnie intelektualnie... Ty mnie o wiecej nie pytaj, bo sie zacznę chichrac Ty się nie chichraj tylko utylizuj Ty jedna władna jesteś Znaczy władzie trzymasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.10.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Znaczy władzie trzymasz już nie trzymam, odkąd tata w 1983 ładę sprzedał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Hmmm No nie wiem co powiedzieć W sumie to nieważne gdzie trzymasz , ważne że w ogóle I że się rozprawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.10.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 a za co Aggi tego "władzę" trzyma bo ja se tak mysle zeby go tylko za mocno nie scisnęła bo zawyje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 MaxtorkaI że się rozprawisz niech Ona lepiej do kozy idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 MaxtorkaI że się rozprawisz niech Ona lepiej do kozy idzie A co , skarżyła się na samotność ? I zaniedbanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.10.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Znaczy władzie trzymasz już nie trzymam, odkąd tata w 1983 ładę sprzedał Aggi na nietrzymanie moczu są takie specjalne podpaski ....................anty odour......i na maxa chłonne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.10.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 już nie trzymam, odkąd tata w 1983 ładę sprzedał czemu do tej pory nic nie mowilas Masz zal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.10.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Znaczy władzie trzymasz już nie trzymam, odkąd tata w 1983 ładę sprzedał Aggi na nietrzymanie moczu są takie specjalne podpaski ....................anty odour......i na maxa chłonne ciekawe czy by sie nadały na WIELKI katar ?? no i jak je zamocować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 POBUDKE PROSZE NA 6 RANO . Bede w dyzurce dzis spala. Cicho ma byc Pawson nie chrachaj tak dzis w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.10.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Znaczy władzie trzymasz już nie trzymam, odkąd tata w 1983 ładę sprzedał Aggi na nietrzymanie moczu są takie specjalne podpaski ....................anty odour......i na maxa chłonne ciekawe czy by sie nadały na WIELKI katar ?? no i jak je zamocować ?? Byłyby idealne, ale tylko zużyte prosto od Aggi, podobno mocz ma właściwosci lecznicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 26.10.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 ja bym się nawet posunęła do pipgoł Gasz, pipgol to chyba marzenie kazdego mezczyzny. 22 kobiety grajace w pile, ociekaja potem, koszulki im sie przyklejaja, a po golu rzucaja sie na siebie i obsciskuja... Kiedy i gdzie sa najblizsze rozgrywki ligi kobiecej?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 26.10.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 POBUDKE PROSZE NA 6 RANO . Bede w dyzurce dzis spala. Cicho ma byc Pawson nie chrachaj tak dzis w nocy rrmi, chcialas pobuske na 6-ta? to predko predko, bo juz dwie godziny zaspalas!!! (kto Ci sie snil? masz takie plamki...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.10.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Och te kobity - Najpierw Bóg stworzył mężczyznę w Rajskim swym Ogrodzie pomyślał,"Muszę stworzyć, coś, co w życiu tobie pomoże" Tak powstał projekt wielki, piękniejszy od bursztyna.Przed oczyma mężczyzny pojawiła się dziewczyna. Dwie piękne nogi, długie i aksamitnedelikatne i gładkie, można rzec wybitne. Przepiękne bioderka o kształcie pożądanym, by mężczyzna wiedział, że jest przez Boga wybranym. Dwie cudne piersi, pełne i soczyste,tworzące w myślach mężczyzny, marzenia nieczyste. Ukochane ręce, idealne do przytulania,i dwie kochające dłonie, do głaskania i całowania. Pęk długich i jasnych włosów, do ramion sięgających I para oczu, zawsze czułych i wielbiących. Stworzył to Bóg dla mężczyzny, by serce jego śpiewało.Dodał jeszcze usta. i wszystko się zjebało ..." Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.10.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 rrmi, chcialas pobuske na 6-ta? to predko predko, bo juz dwie godziny zaspalas!!! (kto Ci sie snil? masz takie plamki...) Dobrze , ze nie czekalam az mnie obudzisz , bo bym ladnie wygladala Ja juz wyrychtowana i do Urzedu gotowa Nawet ladnie wygladam i do wrrednej nie jestem wcale podobna , a jak mnie ktos bedzie wiecej porownywal to go dlugi zlapie w porzeczkach i wleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.10.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Sebo taka piękna oda do kobiety..........ale to zakończenie Za bardzo czepiający się szczegółów jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.10.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 http://www.onet.pl/_m/1be900b777864fb186beefbba1c396c4.jpg wiecie kto to jest? czesc Kulka ale chrapalas w nocy , niech Cie diabli i weronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.10.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 http://www.onet.pl/_m/1be900b777864fb186beefbba1c396c4.jpg wiecie kto to jest? czesc Kulka ale chrapalas w nocy , niech Cie diabli i weronka To jest Gertych Kulka ales sie darła w nocy - spac nie mogłem. Czepiałem się ciebie w nocy a Ty się darłaś Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.10.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 to bylo chyba pomrukiwanie z rozkoszy ... ja tez slyszalem ale jak przez mgle ... bo mi ktos zaleozyl zuzyte pieluche aggi ... RRmi do urzedu to ty wez koperte niepusta zamiast sie rychotwac ... nawet jakbys pachy ogoliła to na urzedasach wrazenia nie zrobisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts