Wrredna 27.10.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 A ja aż taka robotna nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.10.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 a to Wrredna jest ?? a tak się chwaliła tymi nogami No chyba, że to kuleczka - bez peruki, bo gorąco przy sprzątaniu, wiadomo E tam, przeceniasz mnie, ja nie mam tyle seksapilu........ No tu to bym się kłociłc Sex a pił z Ciebie aż kipi Szczególnie w nocy jak spiwasz te niby kołysanki Sellusiowi Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 27.10.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 A ja aż taka robotna nie jestem leniuszek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.10.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Sex a pił z Ciebie aż kipi Szczególnie w nocy jak spiwasz te niby kołysanki Sellusiowi Sebo8877 Wiedziałam, że najlepiej działa na mężczyzn głos kobiecy W końcu marynarze przez syreni śpiew rozbijali statki Tylko jedno mnie dręczy......................................................................................un ten seks to bedzie pił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 27.10.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Sex a pił z Ciebie aż kipi Szczególnie w nocy jak spiwasz te niby kołysanki Sellusiowi Sebo8877 Wiedziałam, że najlepiej działa na mężczyzn głos kobiecy W końcu marynarze przez syreni śpiew rozbijali statki Tylko jedno mnie dręczy......................................................................................un ten seks to bedzie pił nie głos tylko włos.......................... mięciutki ................ jak wełenka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.10.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Sex a pił z Ciebie aż kipi Szczególnie w nocy jak spiwasz te niby kołysanki Sellusiowi Sebo8877 Wiedziałam, że najlepiej działa na mężczyzn głos kobiecy W końcu marynarze przez syreni śpiew rozbijali statki Tylko jedno mnie dręczy......................................................................................un ten seks to bedzie pił Mowił że taki perwer jest trochę to i sie napije Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.10.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Sex a pił z Ciebie aż kipi Szczególnie w nocy jak spiwasz te niby kołysanki Sellusiowi Sebo8877 Wiedziałam, że najlepiej działa na mężczyzn głos kobiecy W końcu marynarze przez syreni śpiew rozbijali statki Tylko jedno mnie dręczy......................................................................................un ten seks to bedzie pił nie głos tylko włos.......................... mięciutki ................ jak wełenka..... długi ja wiem, że Twojej kozie nigdy nie dorównam Włos u mnie normalny, długi, ale za mało skręcony i wełnowaty sebo Mówisz, że on taki perwer jak inaczej nie może, to mu nie będę wzbraniać, niech pragnienie ugasi chłopina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 27.10.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Sex a pił z Ciebie aż kipi Szczególnie w nocy jak spiwasz te niby kołysanki Sellusiowi Sebo8877 Wiedziałam, że najlepiej działa na mężczyzn głos kobiecy W końcu marynarze przez syreni śpiew rozbijali statki Tylko jedno mnie dręczy......................................................................................un ten seks to bedzie pił nie głos tylko włos.......................... mięciutki ................ jak wełenka..... długi ja wiem, że Twojej kozie nigdy nie dorównam Włos u mnie normalny, długi, ale za mało skręcony i wełnowaty sebo Mówisz, że on taki perwer jak inaczej nie może, to mu nie będę wzbraniać, niech pragnienie ugasi chłopina No i przede wszystkim masz jak powiedziałaś ..za mało seksapilu..... ...nawet .........do sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.10.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.10.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 kuleczka napisała długi ja wiem, że Twojej kozie nigdy nie dorównam Włos u mnie normalny, długi, ale za mało skręcony i wełnowaty ależ kuleczko, zrób sobie dredy, będziesz miała włos skręcony i wełnowaty, a co ważniejsze, szanse u długiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 27.10.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 kuleczka napisała długi ja wiem, że Twojej kozie nigdy nie dorównam Włos u mnie normalny, długi, ale za mało skręcony i wełnowaty ależ kuleczko, zrób sobie dredy, będziesz miała włos skręcony i wełnowaty, a co ważniejsze, szanse u długiego ja lubię raczej łagodne łuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.10.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 nabilam sobie potwornego siniaka buuu .... niech mnie ktos przytuli i pocaluje w... kolanko [ a nie tylko te koze i koze wszyscy dopieszczaja ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.10.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Choć no tutaj - podmucham Ci to kolanko, i wymasuje, napewno przestanie Cie boleć. Mówiełem Ci żebyś się nie wspinała po dechach - by podglądąc długiego jak dogadza kozie Teraz masz- nie chcesz sluchac starszych Choć podmuchamy, wymasujemy i wyciumamy siniaczka ... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.10.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Choć no tutaj - podmucham Ci to kolanko, i wymasuje, napewno przestanie Cie boleć. Mówiełem Ci żebyś się nie wspinała po dechach - by podglądąc długiego jak dogadza kozie Teraz masz- nie chcesz sluchac starszych Choć podmuchamy, wymasujemy i wyciumamy siniaczka ... Sebo8877 fajnie... czekaj za daleko stoisz ...odkrece kolanko i ci rzuce ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 27.10.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Dziś taki popiepszony dzień. Ja mam na przykład ochotę wszystkich wymordować... Wrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.10.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Dziś taki popiepszony dzień. Ja mam na przykład ochotę wszystkich wymordować... Wrrrrrrrrrrr jak popiepszony to jeszcze nie jest tak najgorzej co? morduj może gdzie indziej ? albo wyżyj się na insektach ? U Sela pod legowiskiem jest kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 27.10.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Chyba zacznę pić w południe... Jest tu może bar??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.10.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 jak popiepszony to jeszcze nie jest tak najgorzej co? morduj może gdzie indziej ? albo wyżyj się na insektach ? U Sela pod legowiskiem jest kilka hej S ... hoduje insekty??? a ja roztocza a jak mi jego zwierzatka zjedza moje zwierzatka?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.10.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Chyba zacznę pić w południe... Jest tu może bar??? Bardzo Ci wpółczujemy Jest piwiarnia klubowa - może tam się wybierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.10.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 No i przede wszystkim masz jak powiedziałaś ..za mało seksapilu..... ...nawet .........do sprzątania Niestety, dla niektórych natura nie była tak łaskawa Ty i Twój QŃ przebijacie wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts