Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i przede wszystkim masz jak powiedziałaś ..za mało seksapilu.....

...nawet .........do sprzątania :D

Niestety, dla niektórych natura nie była tak łaskawa :(

Ty i Twój QŃ przebijacie wszystkich :D :wink:

..nie bądź taka zgodna z naturą ....... bo selekcja też jest naturalna :wink: ...................

No i przede wszystkim masz jak powiedziałaś ..za mało seksapilu.....

...nawet .........do sprzątania :D

Niestety, dla niektórych natura nie była tak łaskawa :(

Ty i Twój QŃ przebijacie wszystkich :D :wink:

..nie bądź taka zgodna z naturą ....... bo selekcja też jest naturalna :wink: ...................

Szczególnie wśród zwierząt (czyt. kóz), a na tym jak mniemam znasz się niekiepsko :wink: :p

:lol: :lol: :lol: :lol: można by pomyśleć.....ale jego koza musiałaby pierwej zęby umyć :roll: :wink:

8) to sie da załatwić, ja bym ją w ogóle całą.. no wiesz... odmoczyła trochę. Nie da się ukryć, że zużyta i nie pierwszej młodości, nie to co Twoja gęś :wink: ale z drugiej strony... to kozy jest więcej, więc zrobisz dobry interes. Ja to szybko załatwię zanim długi mi kozę schowa. Chociaż ona mu sie już dawno znudziła, więc nie powinien ... :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: można by pomyśleć.....ale jego koza musiałaby pierwej zęby umyć :roll: :wink:

8) to sie da załatwić, ja bym ją w ogóle całą.. no wiesz... odmoczyła trochę. Nie da się ukryć, że zużyta i nie pierwszej młodości, nie to co Twoja gęś :wink: ale z drugiej strony... to kozy jest więcej, więc zrobisz dobry interes. Ja to szybko załatwię zanim długi mi kozę schowa. Chociaż ona mu sie już dawno znudziła, więc nie powinien ... :wink:

Eeeeeeeeee tam, on tylko tak udaje że mu się opatrzyła kózka. Na moje oko to miłość do grobowej deski :D Poza tym ta kózka to złote runo............w śpitalu chłopy wygłodzone są, miłości spragnione 8) Długi ma na niej niezły zarobek..........ostatnio to Pawson kilo mielonki za godzinkę z kózką zapłacił 8)

Kozoterapia teraz w cenie................ 8)