kuleczka 27.10.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Chyba zacznę pić w południe... Jest tu może bar??? Bar owszem był w tivi, już nawet jedna taka Frycia karierę tam zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.10.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Chyba zacznę pić w południe... Jest tu może bar??? No pewnie wskazane przecież weeeeeekend!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 27.10.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 No i przede wszystkim masz jak powiedziałaś ..za mało seksapilu..... ...nawet .........do sprzątania Niestety, dla niektórych natura nie była tak łaskawa Ty i Twój QŃ przebijacie wszystkich ..nie bądź taka zgodna z naturą ....... bo selekcja też jest naturalna ................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 27.10.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Chyba zacznę pić w południe... Jest tu może bar??? dla wrednej pomyje raz proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.10.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 No i przede wszystkim masz jak powiedziałaś ..za mało seksapilu..... ...nawet .........do sprzątania Niestety, dla niektórych natura nie była tak łaskawa Ty i Twój QŃ przebijacie wszystkich ..nie bądź taka zgodna z naturą ....... bo selekcja też jest naturalna ................... Szczególnie wśród zwierząt (czyt. kóz), a na tym jak mniemam znasz się niekiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.10.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 kuleczka, a gdybyś się z długim zamieniła - Ty mu swoją gęś, on Tobie swoją kozę... może to by doprowadziło do konsensusu w ramach selekcji naturalnej ??? I szczęśliwego rozwiązania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.10.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Zielona podstrugałem Ci trochę Twoją piętę bo ostrogi miałas Masz tu swoją nogie spowrotem - łapp Sebo887 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.10.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 kuleczka, a gdybyś się z długim zamieniła - Ty mu swoją gęś, on Tobie swoją kozę... może to by doprowadziło do konsensusu w ramach selekcji naturalnej ??? I szczęśliwego rozwiązania ... można by pomyśleć.....ale jego koza musiałaby pierwej zęby umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.10.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 można by pomyśleć.....ale jego koza musiałaby pierwej zęby umyć to sie da załatwić, ja bym ją w ogóle całą.. no wiesz... odmoczyła trochę. Nie da się ukryć, że zużyta i nie pierwszej młodości, nie to co Twoja gęś ale z drugiej strony... to kozy jest więcej, więc zrobisz dobry interes. Ja to szybko załatwię zanim długi mi kozę schowa. Chociaż ona mu sie już dawno znudziła, więc nie powinien ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.10.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Zielona podstrugałem Ci trochę Twoją piętę bo ostrogi miałas Masz tu swoją nogie spowrotem - łapp Sebo887 Sebo coś Ty narobił , czym Zielona teraz będzie swojego chłopa tresować [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.10.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 można by pomyśleć.....ale jego koza musiałaby pierwej zęby umyć to sie da załatwić, ja bym ją w ogóle całą.. no wiesz... odmoczyła trochę. Nie da się ukryć, że zużyta i nie pierwszej młodości, nie to co Twoja gęś ale z drugiej strony... to kozy jest więcej, więc zrobisz dobry interes. Ja to szybko załatwię zanim długi mi kozę schowa. Chociaż ona mu sie już dawno znudziła, więc nie powinien ... Eeeeeeeeee tam, on tylko tak udaje że mu się opatrzyła kózka. Na moje oko to miłość do grobowej deski Poza tym ta kózka to złote runo............w śpitalu chłopy wygłodzone są, miłości spragnione Długi ma na niej niezły zarobek..........ostatnio to Pawson kilo mielonki za godzinkę z kózką zapłacił Kozoterapia teraz w cenie................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.10.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Jakaś wyprawa po złote runo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.10.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 na morzu burza hula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.10.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 A w kieleckiem kury się nie niesą Ciężka zima idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.10.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 A w kieleckiem kury się nie niesą Ciężka zima idzie w kieleckiem witar wieje ponoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.10.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 A w kieleckiem kury się nie niesą Ciężka zima idzie w kieleckiem witar wieje ponoc I zajęce spać nie dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 27.10.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 beda zające dobrze słyszałem ?? to ja poprosze z buraczkami i butle wińska do tego /może być tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.10.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 yhy... a ja poprosze ...różowego słonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.10.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 nie zatrzymujcie mnie.ja musze leciec. zlot mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.10.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 nie zatrzymujcie mnie. ja musze leciec. zlot mam. czarownic?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts